Jump to content

nick2008

Premium Members
  • Posts

    59
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by nick2008

  1. nick2008

    #labxmas2014 day 2 gift 3

    2 μεταλλικά και 2 οργανικά.... ΣΥΝΟΛΟ: 4 χέρια "κόβονται" στο V !!!!!
  2. nick2008

    Dead Space

    Ένα LOGITECH MX-400 PERFORMANCE LASER. Φίλε @Dem, τα βελάκια τα χρησιμοποιώ πάντα όχι γιατί είμαι αριστερόχειρας (αν και υπάρχουν χιλιάδες που μόνο με τα βελάκια μπορούν) αλλά γιατί είναι απομονωμένα σε συγκεκριμένο σημείο του πληκτρολογίου (μιλάω πάντα για επιτραπέζιο) και δεν υπάρχουν άλλα ακριβώς δίπλα (όπως πχ. στα WASD) και έτσι αποκλείεται να πατήσω κάτι λάθος όταν βρίσκομαι στον πανικό με δεκάδες εχθρούς τριγύρω και να χρειάζεται να πατήσω και άλλα σε συνδυασμό... τότε απλά χάνω, γιατί πατάω στο γάμο του καραγκιόζη (αντί για W το Ε και αντί για D το F). Για πολλούς είναι σχεδόν μονόδρομος... αλλά όπως πολύ σωστά λες, γούστα είναι αυτά εκατέρωθεν.
  3. nick2008

    Dead Space

    Αμ δε... Με αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ το πάλευα και, παρόλα αυτά, κόντευε το ποντίκι να βγει εκτός γραφείου για να στρίψει το βλέμμα του ο χαρακτήρας 90 μοίρες... Δεν ξέρω βέβαια αν φταίει και η δύναμη της κάρτας γραφικών μου... δουλεύω με μία 8800GTS 512MB. Με την ενεργοποίηση όμως του triple buffering αυτό λύνεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!
  4. nick2008

    Dead Space

    Λοιπόν παίδες !!!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ KEYS RE-MAPPING που σε αναγκάζει να ΜΗΝ χρησιμοποιείς τα βελάκια αλλά τα ρημάδια τα WASD (ή ό,τι άλλο.. πχ. τα Home, Delete, End, PageDown) !!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ !!!!!!!!!! Απλά κατεβάζετε ένα συγκεκριμένο μικρό προγραμματάκι τρέχετε ένα script, αφήνετε το προγραμματάκι να τρέχει στο background, ξεκινάτε κανονικά το παιχνίδι και... VOILA !!!!! αντί των παραπάνω χαζών πλήκτρων μπορείτε πλέον να μετακινήστε με τα directional keys (κοινώς... βελάκια) :D:D:D:D:D Το σχετικό link... ΕΔΩ..... http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=462442 ΕΠΙΠΛΕΟΝ.... Για την αργή κίνηση του ποντικιού ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΥΣΗ Αυτό λύνεται με την ενεργοποίηση του triple buffering, μέσω ενός μικρού προγράμματος (που αφήνετε να τρέχει στο background) που λέγεται D3D Overrider (τελευταία έκδοση v 1.6) και υπάρχει μέσα στο φάκελο Tools του γνωστού προγράμματος ρύθμισης της κάρτας γραφικών Riva Tuner. Σημειώνω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να τρέξετε το Riva Tuner, απλά να πάτε στο φάκελο του προγράμματος και μετά στο φάκελο Tools και εκεί θα βρείτε τον υποφάκελο του μικρού και όμως θαυματουργού "D3D Overrider" όπου στο setup του θα ενεργοποιήσετε το triple buffering. Μετά από αυτή την ενεργοποίηση, μέσα στο παιχνίδι, με μία απλή κίνηση του ποντικιού θα μετακινείται κανονικά το βλέμμα του χαρακτήρα σας σαν να χρησιμοποιείτε gamepad :smoke: Απλά μία σημείωση... στην αρχή πάντα εμένα τουλάχιστον δεν φαίνεται να μου αλλάζει δραμματικά την ταχύτητα της κάμερας με την κίνηση του ποντικιού (σαν να μην έχει αλλάξει κάτι), αλλά μετά από κανα πεντάλεπτο και συνήθως όταν κάνω pause το παιχνίδι και βγαίνω στο μενού και μετά ξαναμπαίνω... δουλεύει !!!! :jump1:
  5. nick2008

    Dead Space

    Ακριβώς την ίδια ζοχάδα έχω και γω !!! Για πρώτη φορά στη ζωή μου (και δουλεύω games από τότε που ο Τσουρινάκης έγραφε για το Space Quest 1) έκανα το ΠΙΟ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟ remapping γύρω από τα WASD για να ελιχθώ μέσα στο χώρο !!! και ιδίως όταν πλακώνουν τα ζόμπια... ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ !!!! Άλλα ντ' άλλων πατάω γμτ μου και... Επιτέλους λίγο σεβασμό και στους μη κονσολάδες ρε γμτ !!! :fist: Στο επίσημο forum της ΕΑ έχει βουήξει ο τόπος από τα σχετικά νήματα διαμαρτυρίας... μακάρι να δουν τη μαμακία τους και να βγάλουν κανα patch γιατί δεν παλεύεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
  6. nick2008

    Dead Space

    Δεν ξέρω πώς καταφέρατε και το παίζετε σε PC, αλλά για μένα είναι Α-ΔΥ-ΝΑ-ΤΟΝ !!!!!!! Τα βελάκια ΔΕΝ μπορούν να ρυθμιστούν για να κινείς το χαρακτήρα (είναι καρφωμένα στην χρήση μόνο ενός menu - κάτι σαν inventory - που ενεργοπιείται με το tab και πάει τελείωσε...) και.... χαιρέτα μας τον πλάτανο. Δυστυχώς εκεί στην EA δεν μπήκαν καν στον κόπο να νοιαστούν για τους pc χρήστες, μόνο για πιθανούς αγοραστές της port μεταφοράς από τις κονσόλες. Θεωρώ απαράδεκτο να πρέπει σώνει και καλά να χρησιμοποιήσει κανείς gamepad μόνο και μόνο για να χειριστεί αξιοπρεπώς το παιχνίδι. Επίσης το θέμα που έθιξε και ένας φίλος πιο πάνω είναι αυτό της κίνησης της κάμερας και του ωφέλιμου οπτικού πεδίου, το οποίο λόγω του όγκου που πιάνει ο χαρακτήρας στην οθόνη είναι ελάχιστο και μόνο κουνώντας το mouse μπορείς να δεις αριστερά και δεξιά το χώρο, οπότε στις δύσκολες στιγμές... οπωσδήποτε σε φάγανε λάχανο !!! Τα θέματα που θίγω δεν είναι μόνο δικά μου. Έχει βουήξει το διαδίκτυο και η ΕΑ απάντησε (προφανώς κάνοντας πλάκα στους pc χρήστες) ότι έγινε έτσι το παιχνίδι για να... βιώσει και ο pc χρήστης την ατμόσφαιρα της κονσόλας !!! ΕΛΕΟΣ !!! Οπότε μέχρι να βγει κανα σχετικό patch...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.