Jump to content

jcs85

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by jcs85

  1. jcs85

    The ATi Catalyst Driver thread.

    σε ευχαριστω για την απαντηση. έχω windows XP professional service pack 3 η συγκεκριμενη έκδοση ταιριαζει?
  2. jcs85

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Συγνώμη παιδιά να ρωτησω κάτι?Μπορεί και να ειναι άσχετο. Αναφερετε οτι βγηκε εκδοση ati 10.5 εγω έχω μια ati HD 4650 1gb agp και εχει την ati 10.4 που μπορώ να βρω την προκειμενη εκδοση που αναφερετε γιατι απο το site δεν τη βρισκω.
  3. jcs85

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Να 'σαι καλα ρε αρχηγε,τουλαχιστον ξερω και δε χρειαζονται πειραματα. Να σε ρωτησω κατι μιας κ βλεπω γνωριζεις πολλά.Αυτη η καρτα μπορεί να γινει OC? Δοκιμασα το MSI Afterburner αλλαζω τις τιμες και οταν παταω apply οι τιμες οριζονται στο default. Το ίδιο αποτελεσμα με το EVGA Precision.
  4. jcs85

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Λοιπόν τελικά έγινε η αναβαθμιση σε catalyst 10.4.Εβγαλα τους προηγουμενους drivers και εκανα install τους καινουργιους.Το προβλημα ομως παραμενει το ATI Overdrive εχει το ιδιο αποτελεσμα.Δεν μπορώ να καταλαβω για ποιο λογο δε δουλευει!!!:bad:
  5. jcs85

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Καλημέρα φίλε!Microsoft Windows XP Professional Service Pck 3
  6. jcs85

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Πιαδια ρωτησω κατι και οποιος μπορει ας βοηθησει. Εχω αυτη τη καρτα Gigabyte GV R465D2-1GI http://www.multirama.gr/products/product?pid=0446783&catid=020300 εχει catalyst 9.6 λογικα αναβαθμιση θα κανω απο την ati.com και οχι απο την gigabyte σωστα? κατεβαζω εδω http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx κανει εγκατασταση και επανεκινηση το μηχανημα και οταν ανοιγει δεν υπαρχει πουθενα το ATI Catalyst Centerουτε κατω στην ωρα ,ουτε με δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας. Επισης να αναφερω οτι το Ati Overdrive δεν δουλευει καθολου.Αναφερει χαρακτηριστικα 'ATI Overdrive capabilities have not been properly intialized yet. Please try again later. Το παραπανω ισχυει για την εκδοση catalyst 9.6.Παιδια πραγματικα οποιος μπορει ας βοηθησει εχουν σπασει τα νευρα μου 2 μερες τώρα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.