Jump to content

tsoris

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About tsoris

  • Γενέθλια 26/12/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Πειραιάς
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής

tsoris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tsoris

    AMD OC Database

    Νομιζω οτι καπου διαβασα οτι και ο jimakos21 ειχε το ιδιο προβλημα με εμενα .. Δηλαδη οτι δεν μπορουσε να παει το 6400+ black edition αν καταλαβα καλα στα 3.5ghz.. Τι να πω ισως εκει να ειναι το οριο τους λιγο πιο κατω απο τα 3.5.. :cry::O
  2. tsoris

    AMD OC Database

    Λοιπον παιδια ειχα μεινει με το overclocking του Athlon στο οτι postαρε αλλα δεν μπορουσε να φορτωσει λειτουργικο.. Τελος παντων με τα πολλα μπηκε επιτελους στα Windows. Και ξεκιναω τα test... Για αρχη τρεχω το stabily test του Everest Ultimate 4.5.. Δεν προλαβα ο κακομοιρης να πατησω καν το κουμπι και ολα παγωσαν.. Μην ξεχασω συχνοτητα επεξεργαστη που εγιναν ολα αυτα απο 3.2 στα 3.5 και ρευμα απο 1.4 στα 1.47 Ετσι λεω ας δωσω λιγο ακομα ρευματακι αλλα τζιφος.. Με τα πολλα εφτασα να του δινω 1.51volt.. Και εκει το πηρα αποφαση οτι δεν θα δουλεψει ποτε στα 3.5 Ghz.. :bye::bye::cry: Τον κατεβαζω στα 3.4 και 1.46-1.47 και δουλευει σταθερα.. Γιατι μουλαρωνει εκει δεν μπορω να το εξηγησω.. Εννοειται οτι μνημες και HT δοκιμασμενα και stable σε αυτες τις συχνοτητες που επαιζα.. Οποιος ετσι καλυτερος γνωστης του αντικειμενου εχει κατι παραπανω να προτεινει,συμβουλεψει,παραθεσει ευπροσδεκτος..
  3. tsoris

    AMD OC Database

    Οχι οι μνημες και το HT αντεχουν. Τα εχω ανεβασει και πιο πολυ.. Π.χ. Οι μνημες με τον 4800+ δουλευαν στα 1000mhz με timings (5-5-5-15) και 2.2 volt σταθερα.. Και επειδη περασε απο τον νου μου οτι μπορει να ηταν το HT κατεβασα τον πολλαπλασιαστη του απο το 5x στο 4x.. Αλλα τιποτα... Βοοταρει αλλα δεν φορτωνει λειτουργικα... ΘΑ ΤΡΑΛΑΘΩ......:cry::cry::cry::baby::baby:
  4. tsoris

    AMD OC Database

    Γεια σας παιδια! Ειμαι νεος σ'αυτο το forum στο οποιο κατεληξα για να μου δωσετε τα φωτα σας πανω στο O/C. Αν και στο παρελθον εχο κατεφερει να clockαρω αρκετα CPU's με αυτον εδω(βλεπετε υπογραφη) εχω τρελαθει! Το περισσοτερο που τον εχω φτασει ειναι 3.398~3.4Ghz αλλα μεχρι εκει! Οταν ανεβασω το bus πανω απο τα 214 με πολλαπλασιαστη 16x αυτο ηταν.! Bootαρει μεν αλλα δεν φορτωνει ουτε Windows oυτε Linux!! Ειμαι σε απελπισια.. Απ'οτι διαβαζω αλλοι τον εχουν φτασει και 3.6.. Εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι η μητρικη.. Αν και εναν 4800+ Brisbane 65nm που ειχα με την ιδια μητρικη τον ειχα φτασει απο 2.5 που ετρεχε στα 3.1 ... Τι να πω καθε βοηθεια καλοδεχουμενη...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.