Jump to content

spikass

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About spikass

  • Γενέθλια 05/04/1988

spikass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Εφτασε!!! καλα δε το πιστευω...η αληθεια ειναι οτι ειχα χασει καθε ελπιδα!!! Αυτο σημαινει οτι ολα εχουν φτασει και απλα περιμεναν να τελειωσουν οι εκλογες για να μας τα δωσουν... Καλη τυχη Kostaki...( αν δε το πηρες ηδη)
  2. Κανενα νεο παιδες???? Τα πηρατε ολοι τα πραγματα σας?
  3. Αντε αλλος ενας κωλοφαρδος!!! οι υπολοιποι στο πηγαδι κατουρησαμε????
  4. Σημερα μου απαντησε ο seller...Μου ειπε οτι ολη τη βδομαδα που περασε περιμενε την USPS να του απαντησει η οποια με τη σειρα της περιμενε την απαντηση απο το τελωνειο. Τα πραγματα ειμαι σιγουρος οτι ειναι εκει και για καποιο λογο δε τα εχουν περασει ακομα... Εγω προσπαθω συνεχεια να επικοινωνησω και μια φορα δε το εχουν σηκωσει. Σκεφτομαι να παω εγω εκει να κανω κομπλα μπας και παρει μπρος το συστημα...δεν ειναι δυνατον πια... σε λιγο κλεινω 1 μηνα αναμονης!!!!
  5. Δοκιμασα τα τηλεφωνα... Κλασσικα...: Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ: "Δεν εχει ερθει Ελλαδα" Τελωνειο: "Μπιιιιιιιιιιιπ....Μπιιιιιιιιιιιπ...Μπιιιιιιιιπ" Υποκλινομαι για αλλη μια φορα στο ελληνικο μεγαλειο!!:banging:
  6. το τηλεφωνο δε το σηκωνουν ποτε... Αλλα και να το σηκωσουν παω στοιχημα οτι θα ακουσω τα ιδια με την τυπισσα στα ΕΛΤΑ. Τελικα αυτα τα τηλεφωνα που εχουν αναρτηθει εδω ειναι σωστα???
  7. κανονικα αυριο πρεπει να εμφανιστουν και οι αποστολες της 16ης Σεπτ... Εγω επικοινωνησα με τον αποστολεα για να αρχισει αναζητηση αλλα ακομα δεν με εχει ενημερωσει για το τι εκανε... Αν οντως ειναι εδω και περναμε ολη αυτη τη λουμπα τσαμπα ειναι για χοντρο κραξιμο οι τυπαδες!!!
  8. Φιλε μου ανεβασες το ηθικο τωρα... Ας ελπισουμε οτι θα ερθουν και τα δικα μας απο αυριο.... Καλη τυχη....:clap:
  9. Τελικα ειναι σιγουρο οτι εχουν ερθει Ελλαδα ή οχι? Δε μπορουμε να παρουμε στο τελωνειο να μαθουμε? Επαιρνα σημερα σε αυτα τα τηλ που εχουν ανεβει στο φορουμ αλλα δεν απανταγε κανεις... Ποσο μεγαλη ειναι η πιθανοτητα να εχουν χαθει απλα...?
  10. Και το χειροτερο ειναι οτι δεχτηκα μια προταση που μου εκανε ο seller για να γλιτωσω τα κερατιατικα του τελωνειου να αναγραφεται αλλη τιμη απο τη πραγματικη του δεματος (γυρω στα 100 ευρω) και τωρα αν χαθει ουτε τα λεφτα μου δε θα παρω πισω!! Μου ειχαν πει πολλα παιδια που εχουν ξαναγορασει οτι το εκαναν και δε περιμενα να πεσει η μ@@@α σε μενα! Εστειλα μνμ στον seller χτες και σημερα μου ζητησε tracking number και ebay ID. Του τα εστειλα και τωρα περιμενω να κανει αναζητηση του πακετου...Μακαρι να βρεθουν παιδια τα πραγματα... Οτι νεο εχω θα το ποσταρω εδω... Καλη μας τυχη
  11. Παιδια ειναι απιστευτο αυτο που γινεται. Εχω παραγγειλει ενα λαπτοπ απο αμερικη το οποιο εφυγε απο ΝΥ στις 16 Σεπτ. Απο τοτε το επισημο site της USPS μου δινει ακριβως την ιδια ενημερωση επι 10 ολοκληρες μερες (μαζι με ενα Σ/Κ). International Dispatch... Your item has left the US...bla bla bla... Μηπως τρεχει κατι με τις χωρες που κανει ανταποκριση??? Δε μπορω να καταλαβω. Και μετα σου λεει να εμπιστευεσαι τις αγορες μεω ιντερνετ. Τελευταια φορα ειναι αν ειναι να περναω αυτο το λουκι καθε φορα...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.