Jump to content

TheoDV

Premium Members
  • Posts

    251
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by TheoDV

  1. Καλύτερα να μην πας στα 7500mah γιατί θα είναι γκουμούτσα από θέμα πάχους.

    Άλλωστε όταν έχεις 2 μπαταρίες με τη μια έτοιμη ανα πάσα στιγμή, δεν σε νοιάζει να κρατάει πολύ παραπάνω από τη στοκ.

    Εγώ με τη zerolemon βγάζω 4,5 περίπου ώρες οθόνης.Μπορεί να μην κάνω πολλά τηλεφωνήματα ή σερφάρισμα αλλά διαβάζω πολλές ώρες βιβλία και βλέπω και πολλές ταινίες HD και είναι υπεραρκετή

    Ευχαριστώ πολύ! Και μενα δε μου πολυαρεσει το γεγονός οτι γίνεται τεράστιο και δύσχρηστο το κινητό με τη θήκη οποτε σε κατι τέτοιο με βλέπω :)

  2. Από non stock μπαταρίες, οι γνωστότερες και καλύτερες από θεμα αυτονομίας είναι οι mpj 3500mAh και οι zerolemon 3000mAh οι οποίες πλέον οι πωλητές στο ebay δεν τις στέλνουν Ελλάδα.(άγνωστο γιατί).

    Από προσωπική εμπειρία, έχω τη zerolemon 3000mAh και είμαι κατενθουσιασμένος.

    Σ' ευχαριστώ πολύ, θα ψάξω και για τις 2 :)

    EDIT: Βρήκα την Zerolemon 7500mAh σε καλή τιμή, θα είναι όντως 7500mAh ή καλύτερα να πάω στη μικρή που αναφέρεις?

  3. Sorry αν είναι off topic, αλλά έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια δοκιμασμένα καλή μπαταρία για το S4 μιας που τον τελευταίο καιρό δεν τη πολυπαλεύω με την original? :p

  4. [MENTION=10302]TheouLiS[/MENTION] ναι φενεται οπως ελεγε και στο αρθρο οτι εχει φτιαχτει λιγο η κατασταση. το θεμα ειναι οτι το 1080p δεν ειναι και τοσο τρομερο. βγαινουν πλεον 13'' με 3k.

    Ωραιο χιονισμενο τοπιο στο κατακαλοκαιρο :dance3:

    Δες αυτο για να μην εχεις τα εικονιδια (my computer) σαν shortcuts:yes4:

    Τα εικονίδια στη μια είναι max size και στην αλλη min size. Δεν με χαλαει το 1080p, αρκετά καλό για τα μάτια μου :)

    Ευχαριστώ για το τοπίο, δική μου η φωτογραφία

    :)

    Δε νομίζω οτι κάνει μεγάλη διαφορά το αν είναι shortcut στη χρήση του αλλά και πάλι ευχαριστώ :)

  5. Για windows 8.1 μιλας συγκεκριμενα ? γιατι δεν το εχω δοκιμασει. Αν και λενε οτι ακομα δεν εχει φτιαξει τελειως.

    Μεχρι τα 8 γινοταν αυτο.

    Η παλια λυση με την αλλαγη του dpi στα εικονιδια ειναι αισχρη:nothing:

    Και η καινουργια λυση στα 8.1 λενε οτι αγουρη ακομα:hehe:

    Ναι, για τα 8.1 μιλάω και το δοκίμασα μόλις και αποδεδειγμένα δουλεύει σωστά. Για του λόγου το αληθές:

    15zr1iv.png

    1zqstch.png

    Και τα 2 σε 1920x1080 :) Eλπίζω να βοηθάει!

  6. στα windows7 + 8, (δε ξερω για 8.1), οταν εβαζες μεγαλη αναλυση σε μικρη οθονη (high pixel per inch ή ppi) κρατουσε πιξελ/αντικειμενο σταθερα. Δηλαδη αν για παραδειγμα σε μια 720p οθονη σε 15'' λαπτοπ το εικονιδιο του δικτυου των windows κατω δεξια, ειναι 30x30 pixels και πιανει 5x5mm, σε μια 4Κ αναλυση σε 15 αρη, θα εχει παλι 30χ30 pixel και θα ειναι περιπου 1x1mm.

    Οποτε το προβλημα ειναι οτι μικραινουν τα παντα σε σημειο που δε μπορεις να τα δεις, αντι να κραταει σταθερα τα μεγεθη και να τα εμπλουτιζει με pixels (καλυτερη ποιοτητα).

    Κρατώντας σταθερή την ανάλυση σε 1920x1080 μπορείς ν' αλλάξεις τη διάσταση όλων των εικονιδίων της επιφάνειας εργασίας κανονικά και μπορείς να τα έχεις από υπερβολικά μικρά μέχρι για τυφλούς :p Δεν είναι locked το ratio μεταξύ ανάλυσης και μεγέθους :)

  7. Χαιρετω ολη την παρεα του lab :) Καθως καθαριζα τον υπολογιστη μου σημερα, καταλαβα πως το κουμπι του ρευματος του τροφοδοτικου μου εχει λασκαρει. Σε προσπαθεια μου να κλεισω τον υπολογιστη απο το ρευμα, οταν παω να γυρισω το κουμπι απο το 1 στο 0 το κουμπι δεν κανει ολη τη "διαδρομη" και λιγο πριν το τελος φαινεται να κολλαει. Και εκει στο κολλημα μολις αφηνω το κουμπι ξαναγυρναει μονο του στο 1. Υπαρχει καποιος τροπος επιδιορθωσης ? :help: Και αν γνωριζεται απο τι μπορει να προκληθηκε κατι τετοιο ? Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας :)

    ΥΓ: το PSU μου ειναι ενα Chieftec CFT-1200G-DF 1200W :)

    Πέτα το φίλε, πήγαινε πάρε καινούριο :p Ενδιαφέρεσαι για ένα Antec TruePower Quattro 1200W? Τιμή ευκαιρίας μόνο για σένα χαχαχα:dance3:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.