Jump to content

TheoDV

Premium Members
  • Posts

    251
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by TheoDV

  1. TheoDV

    Samsung Galaxy S4 - official thread

    Ευχαριστώ πολύ! Και μενα δε μου πολυαρεσει το γεγονός οτι γίνεται τεράστιο και δύσχρηστο το κινητό με τη θήκη οποτε σε κατι τέτοιο με βλέπω
  2. TheoDV

    Samsung Galaxy S4 - official thread

    Σ' ευχαριστώ πολύ, θα ψάξω και για τις 2 EDIT: Βρήκα την Zerolemon 7500mAh σε καλή τιμή, θα είναι όντως 7500mAh ή καλύτερα να πάω στη μικρή που αναφέρεις?
  3. TheoDV

    Samsung Galaxy S4 - official thread

    Sorry αν είναι off topic, αλλά έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια δοκιμασμένα καλή μπαταρία για το S4 μιας που τον τελευταίο καιρό δεν τη πολυπαλεύω με την original?
  4. TheoDV

    Laptop για δουλειά/gaming

    Τα εικονίδια στη μια είναι max size και στην αλλη min size. Δεν με χαλαει το 1080p, αρκετά καλό για τα μάτια μου
  5. TheoDV

    Laptop για δουλειά/gaming

    Ναι, για τα 8.1 μιλάω και το δοκίμασα μόλις και αποδεδειγμένα δουλεύει σωστά. Για του λόγου το αληθές: Και τα 2 σε 1920x1080 Eλπίζω να βοηθάει!
  6. TheoDV

    Laptop για δουλειά/gaming

    Κρατώντας σταθερή την ανάλυση σε 1920x1080 μπορείς ν' αλλάξεις τη διάσταση όλων των εικονιδίων της επιφάνειας εργασίας κανονικά και μπορείς να τα έχεις από υπερβολικά μικρά μέχρι για τυφλούς Δεν είναι locked το ratio μεταξύ ανάλυσης και μεγέθους
  7. TheoDV

    Λασκαρισμενο κουμπι PSU

    Πέτα το φίλε, πήγαινε πάρε καινούριο Ενδιαφέρεσαι για ένα Antec TruePower Quattro 1200W? Τιμή ευκαιρίας μόνο για σένα χαχαχα:dance3:
  8. TheoDV

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Πολύ ωραία δουλειά! Όμορφο..
  9. TheoDV

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Δεν έχω λόγια! Πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Φίλε, τα συγχαρητήρια μου.. Πραγματικά απ τις καλύτερες δουλειές που έχω δει ποτέ! :)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.