Jump to content

asaduu

Premium Members
  • Posts

    98
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About asaduu

  • Γενέθλια 01/01/1970

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

asaduu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. asaduu

    Diablo 3

    Καλησπέρα.Σε πολλά συμφωνώ αλλά δεν παρέθεσες μερικά από τα μόνιμα παράπονα που επιμελώς δεν ασχολείται κανείς με αυτά από την εταιρία. (πχ. PvP κανείς ; πως το είπαμε, brawling Μπαίνω σε cafe της Θεσσαλονίκης με 40+ pc και τι βλέπω, λαός λιώνει και κάνει χαβαλέ με LOL ! ακόμα και με dota και wow αλλά D3 κανείς. ΚΑΝΕΝΑΣ. Επειδή τυγχάνω 43 ετών έχω να θυμάμαι τι γινόταν με το D2 πριν από χρόνια (και εδώ σταματάω την οποιαδήποτε σύγκριση, άλλωστε δεν θέλω να το κάνουν D2). Τηρουμένων των αναλογιών απέτυχαν από το να γίνει το παιχνίδι mainstream όταν είχαν ένα τεράστιο πλεονέκτημα και έτοιμη συνταγή επιτυχίας. Το ότι ΑπΕτΥχΑν είναι πέραν κάθε αμφισβήτησης και θέλω να πιστεύω ότι σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Εγώ αισθάνομαι μπουκωμένος, καμένος από τα ατελείωτα runs (τα περισσότερα σε public μόνος μου) αλλά συνεχίζω γιατί Diablo σημαίνει ατελείωτο grinding , μαζοχιστικά να μαζεύεις και το τελευταίο grey από κάτω και να συνεχίζεις...να πηγαίνει η ώρα 6 το πρωί και εσύ να ξεκινάς το επόμενο. Αυτό με χαλαρώνει και με ξεκουράζει. Παράπονα όμως έχω και μάλιστα πάρα πολλά. Δεν τα εκφράζω διότι γνωρίζω ότι η εταιρία τα γνωρίζει αλλά έχει τη δικιά της ατζέντα και, ότι και να ζητάει ο παίχτης υπάρχουν παράγοντες που θα καθορίσουν το πλήθος των αλλαγών/επιδιορθώσεων, το χρονοδιάγραμμα εφαρμογών κ.α. Αυτά. Καλή συνέχεια.
  2. asaduu

    Diablo 3

    Καλησπέρα σας, εδώ και λίγο καιρό παίζω ξανά μετά από μεγάλη απουσία και θα με ευχαριστούσε ιδιαίτερα να σας γνωρίσω και να παίξω μαζί σας. το όνομα είναι asaduu#2805 και παίζω αποκλειστικά και μόνο Barbarian. Chosen - Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το τέρας που σήκωσες (. Άντε και στα δικά μας.
  3. asaduu

    Diablo 3

    Καλησπέρα, έπειτα από σχεδον 8 η 9 μήνες που προσπάθησα να ξαναπαίξω διαπίστωσα ότι μου είχαν πάρει το account αλλα ευτυχώς σε 2 μόλις μέρες μέσω support μου το επέστρεψαν αλλά έχω χάσει όλη τη λίστα με friends, στείλτε μέρες που είναι και έχουμε λίγο χρόνο να κάνουμε τίποτα. ( asaduu#2805 )
  4. asaduu

    Diablo 3

    Νομίζω θα σε σὐμφερε καλύτερα να ζητήσεις 2 η 3 bilion στα forums αλλα και πάλι nice job. Εχω δει να δινουν 50αρικα για πολύ χειρότερα items. Όσο για το farming εγώ δεν έχω δει σοβαρή διαφορά είτε με 390mf είτε με 550mf. To μόνο που παρατηρώ για καιρό τώρα είναι οτι το σαβ-κυρ μπορεί να σηκώσω μέχρι και 10 συνολικά στις 3 η 4 ώρες ενώ τις καθημερινές για το ίδιο διάστημα από κανένα μέχρι 1 η δύο. ακόμα και pre-patch μου δινόταν η εντύπωση οτί το leg drop rate εξαρτάται άμεσα από το πλήθος των ανθρώπων που παίζουν το παιχνίδι τη συγκεκριμένη στιγμἠ.
  5. asaduu

    Diablo 3

    helfire ring? πότε προλαβες ρε θηρίο???
  6. asaduu

    Diablo 3

    το scorn τολι είναι κανονικό γεωργικό εργαλείο για όργωμα. Άν σε ενδιαφέρει να ρίξω 70 m στο τραπέζι να για να το αποκτήσω
  7. asaduu

    Diablo 3

    με ξενέρωσε απίστευτα το cap στο MF, καλά δεν καταλαβαίνουν οτί diablo+MF είναι ένα και το αυτό; εμείς που είμαστε και λίγο τζογαδόροι τι θα κάνουμε τώρα, και τι μ@κία nerf στα elites, τους είπε κανείς οτί θέλουμε να παίζουμε με γελοία δυσκολία, αν δεν υπάρχουν bricks δεν υπαρχει challenge, πιο το νόημα να παίζω; η μήπως νομίζουν οτί αν σταματήσω να ψοφάω θα συνεχίσω να παίζω? Αν σταματήσω να ψοφάω θα παρατήσω και το παιχνίδι, ήδη πιο πολύ ασχολούμε με το εμπόριο παρά το παιχνίδι. Θα έχετε παρατηρήσει ότι γρινιάζω αρκετά για την δυσκολία, γνωρίζω όμως οτί κατά βάθος αυτή είναι που με κρατάει στο παιχνίδι. Και φανταστείτε οτι στους 2 σχεδόν μήνες που παίζω έχω κάνει πολλά λάθη που μου έχουν κοστίσει σε χρόνο και χρήμα, (γύρω στα 40 mil gold, μόνο από μια stormshield που μου φάγανε σε trade έχασα 15 mil, χώρια αυτά που έχω πουλήσει underpriced, μόλις προχτές με πρόλαβαν συμπολεμιστές και δεν έδωσα ένα axe για 100κ που κάνει πάνω απο 10 mil) Τουλάχιστον αν βγάλω κανα ssd μέσα στο εξάμηνο και καμιά μνημούλα θα λέω οτί δεν πήγε χαμένος ο χρόνος μου. και αύξηση στο loot, τα ξεσκίσανε όλα. Τώρα όλοι θα έχουν τα ίδια και θα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Τι να το κάνω το leveling με το ίδιο υλικό, πότε θα έρθει το PVP . Το μόνο θετικό που διάβασα είναι κάτι αλλαγές που κάνανε στο ah και στο trade για να σταματήσουν διάφορες ''ζαβολιές'' από scummers. το καλύτερο που διάβασα: "But - but.... but.... we don't want to wear MF but want to reap the rewards that MF gives!" Blizzard: "Done." αυτά τα λίγα για το patch από μένα, να δούμε πως θα πάει.
  8. asaduu

    Diablo 3

    Να ρωτήσω κάτι , μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει τελικά αυτό το block chance % τι ακριβώς κάνει block? πως γίνεται με 50% block chance (hoc+stormsh+justice) να ψοφάς τόσο εύκολα? μήπως τελικά είμαι χαζός που κουβαλάω ασπιδα και έχω μικρό dps? ας μου πει κάποιος ένα optimal build για να περνάω νερό (όχι μόνος μου act2 παρέα με 90 mythic potions) το inferno μπας και δούμε προκοπή.
  9. asaduu

    Diablo 3

    διάβασα προσεχτικα και θα εφαρμόσω στην πράξη της συμβουλές, ευχαριστώ. όποιος θέλει helm κανένα πρόβλημα αλλά το τι θα βγάλει... αυτό που φοράω είναι το καλύτερο (σχεδόν) στις 40 περίπου προσπάθειες, έχω πουλήσει άλλο 1 στα 10 mil (με life, socket, all res ) και άλλο 1 παρόμοιο στα 5 mil.
  10. asaduu

    Diablo 3

    πρόοδος μηδεν, τον πίνω στεγνα act2, asaduu - Community - Diablo III αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στον αύγουστο μάλλον θα το στείλω...
  11. asaduu

    Diablo 3

    τη βρήκα, έπεσε από ένα elite, το θέμα είναι οτί κάνω δεξί κλίκ στο blacksmith και μετά κατάλαβα τι μ@@@@@ έκανα. 50 εκατομύρια κάνει. θα την σκότωνα και θα έφτιαχνα το χαρακτήρα μου. (τελευταία συναλλαγή recipe helm of command 72 ευρώ) ήθελε και μένα να μου βγεί δωρεάν το παιχνίδι αλλά αν δεν έχεις μυαλό...
  12. asaduu

    Diablo 3

    βρήκα συνταγή και φτιάχνω helm of comand, πουλιούνται σαν μοσχοκούλουρα, βέβαια τα ψιλοσκοτώνω αλλά βγάζω, να αρχίσουμε να ανασαίνουμε λίγο, αν θέλει κανείς πέστε μου, κόστος μόνο τα υλικά.
  13. asaduu

    Diablo 3

    τώρα που το τελείωσες δεν βοηθάς και εμάς που έχουμε κολήσει? 60 barb έχω μείνει στο act 2 inferno εδώ και μέρες.
  14. asaduu

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Παίζω diablo 3.
  15. asaduu

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    φίλε να σου δώσω ότι στοιχεία θέλεις, μέχρι και τι νούμερο σώβρακο φοράει η πεθερά μου και που είναι θαμένο το κυνηγόσκυλο του τσοπάνη της κάτω πετρομαγούλας, αν σου ζητήσω αέρα ένα κατοστάρικο μου το δίνεις? Δεν θεωρώ τον κόσμο που σας λέει ότι έπρεπε να είστε πιο προσεχτικοί μετα Χριστόν προφήτες, είναι αυτονόητα, σαν να βλέπεις εδώ τις αγγελίες στην εικόνα και να σκέφτεσε σοβαρά να ασχοληθείς.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.