Jump to content

bond79

Members
  • Posts

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by bond79

  1. bond79

    Γρίφοι - The Ponos Thread

    Μου βγηκε μηνυμα σε μια απο τις σελιδες οτι μπορω να ξεκινησω την τριτη φαση χωρις να εχω ολοκληρωσει τη δευτερη φαση (δεν εχω λυσει τουλαχιστον 1 γρίφο). Στην τριτη φαση βαζω του κωδικους που εχω βρει και φαινεται σαν να ολοκληρωνεται η διαδικασια αλλα στο τελευταιο σταδιο μου βγαζει "Δεν έχετε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης σε αυτή τη σελίδα". Πρεπει να λυθουν ολοι οι γριφοι της 2ης φαση για να αποκτησω το δικαιωμα προσβασης?
  2. bond79

    Intel SSD

    Η πλακα είναι ότι οι κατοχοι G1 γκρινιαζαν στην αρχη που δεν εβγαλε Trim για αυτούς. Αναρωτιέμαι ποσο τυχεροί αισθάνονται τώρα
  3. bond79

    Intel SSD

    Ακόμη και αν το πρόβλημα είναι στους drivers της MS, η Ιντελ οφειλε να το δοκιμασει με αρκετους συνδυασμούς hardware και drivers για να βεβαιωθεί ότι δουλεύει σωστα. Τόσους μηνες είχαν την τελική έκδοση των windows διαθέσιμη. Και ο συγκεκριμένος συνδυασμός (intel ahci+windows driver) πρεπει να ειναι ο πιο συνηθισμένος παγκοσμίως.
  4. bond79

    Intel SSD

    Εγώ όταν έκανα το firmware update είχα τον IMSM. Μετά διάβασα ότι ο IMSM δεν υποστηρίζει το αυτόματο TRIM και τον έβγαλα και μπήκε των windows. Δούλεψα τουλάχιστον μια μέρα με αυτόν αλλά μετά παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα που το είχα και παλιότερα και ηταν και ενας από τους λόγους που ειχα τον IMSM (μετά από sleep δεν βλέπει έναν από τους μηχανικούς δίσκους, άσχετο με τον SSD). Οπότε επέστρεψα στον IMSM. Έχω κάνει αρκετές φορές wipe με το intel ssd toolbox, μηπως και προκαλέσω το πρόβλημα, τουλάχιστον να μην ζω με το άγχος αλλα τίποτα. Ολα τα παραπάνω σε AHCI mode σε ICH10R. Οπότε όχι δεν ειναι σιγουρο ότι φταίει ο ένας driver ή ο άλλος.
  5. bond79

    Intel SSD

    Ότι χειρότερο δηλαδή κατάφερε η Ιντελ. Όχι μονο χαλασαν πολλοι δίσκοι αλλα και οι υπολοιποι περιμένουμε ποτε θα μας χαλάσει? Έλεος, τέτοιο φιασκο δεν το θυμαμαι ξανα. Γιατι δεν βγαζει τουλάχιστον το παλιο firmware (με καινουριο installer, ωστε να μπορει να μπει πάνω) μέχρι να βρει το πρόβλημα.
  6. bond79

    Intel SSD

    Για δώσε λεπτομέριες. Δούλευαν κανονικά και κάποια στιγμή σταμάτησαν ξαφνικά? Και εγώ το έκανα το update σε AHCI, μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα. Ηλπιζα τουλάχιστον ότι αν πετύχαινε το update μετά δεν θα είχε προβλημα.
  7. bond79

    Intel SSD

    Από το anandtech Αυτό είναι το πρόχειρο συμπέρασμα από το πρώτο review. Έχει αναλύτικό αρθρο πάνω στα SSD που είναι πολύ ενημερωτικό. Αφού υπάρχει η δεύτερη γενία στα ίδια λεφτά, δεν βλέπω λόγο να αγοράσει κανείς τωρα 1ης γενιάς, εκτός και αν είχαν μια γεναία έκπτωση. Με λίγη υπομονή παρακολουθώντας το lab νομίζω ότι γρήγορα θα βρεις έναν 2η γενιάς.
  8. bond79

    Intel SSD

    Τον έβαλα και εγώ, αν και με παίδεψαν λίγο τα Windows στη μετάφορα από τον παλιό δίσκο. Αποτελέσματα σε Windows 7 x64, P5Q-E/ICH10R με Crystaldiskmark: σε IDE Sequential Read : 245.377 MB/s Sequential Write : 86.118 MB/s Random Read 512KB : 184.144 MB/s Random Write 512KB : 86.502 MB/s Random Read 4KB : 21.412 MB/s Random Write 4KB : 59.677 MB/s με AHCI Sequential Read : 255.128 MB/s Sequential Write : 85.375 MB/s Random Read 512KB : 205.569 MB/s Random Write 512KB : 85.335 MB/s Random Read 4KB : 22.606 MB/s Random Write 4KB : 58.261 MB/s Καλά πάει, αλλά δεν έπαθα και το σοκ σε απόδοση που περίμενα, που να δικαιολογεί τέτοιο χαμό για το ποιος θα πρωτοπάρει έναν. Ίσως φταίει η σύγκριση με τον velociraptor. Επίσης για μένα τα 80 Gb παραμένουν τραγικά λίγα για να χωρέσουν και windows και προγράμματα στα οποία η ταχύτητα θα κάνει τη διαφορά.
  9. bond79

    Intel SSD

    Thx για την άμεση ενημέρωση. Πήρα έναν (τουλαχιστον έδωσα τη παραγγελία).
  10. bond79

    Intel SSD

    Υπάρχει κάποια προοπτική να τον ξαναδούμε στην αγορά? Ερχονται κομμάτια και ουσιαστικά τελειώνουν μεταξύ γνωστών ή δεν έχει έρθει τίποτα από τις αρχές Σεπτεμβρίου?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.