Jump to content

Kyro

Members
  • Posts

    29
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Kyro

  1. πριν 9 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε:

    Παναγια μου μολις ειδα κατι "28 λωρίδες PCI Express" "πακέτο πλέγματος ακίδων" "πακέτο πλέγματος επαφών" ξερασα απο τα ματια... Μην το κανετε αυτο ρε παιδια

    Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι γιατί έχουμε μάθει να τα ακούμε και να τα λέμε όλα στα αγγλικά ενώ έχουμε πλούσια γλώσσα.

    Προσωπικά μου αρέσει.

    • Like 3
  2. Έτσι είναι. Αφού φτάσανε στα όρια της σμίκρυνσης, βρίσκουν άλλους τρόπους να αυξήσουν την ισχύ. Βέβαια δεν ξέρω με το ρεύμα τι γίνεται. Τόσα χρόνια κρατιόταν μία ισορροπία. Ανέβαινε η ισχύς των επεξεργαστών, μειώνονταν όμως τα nm και δεν ανέβαινε η κατανάλωση.

    Τώρα;

  3. πριν 31 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Και τι να κάνει; Να ζητάει πιστοποιητικό "φρονημάτων" από τον αγοραστή; 

     

    Όχι βέβαια. Να έχει όσο μεγαλύτερο απόθεμα μπορεί όταν ξεκινήσει να τις πουλάει. Και αυτή θα "κονομίσει" και οι κάρτες δε θα φτάσουν στο θεό.

    Θα γίνει όπως με την nvidia στο τέλος και δε θα έχουμε από πουθενά να πάρουμε κάρτες. χαχαχα μόνο στα χαρτιά θα υπάρχουν.

  4. πριν 9 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Αν η AMD δώσει επιδόσεις 3070 50$-100$ φθηνότερα από την Nvidia, έχει μια πώληση στο όνομά μου....

    Κι εγώ το ελπίζω αυτό. Εδώ που τα λέμε δεν έχει άλλη επιλογή.

  5. Μία ώρα πριν, το μέλος GFFermari έγραψε:

     

    Τι εννοεις?

    Αγορασες FX το 2016?

     

      Reveal hidden contents

    Το ΑΜ4 βγηκε τελη του 16 κ οι επεξεργαστες το Μαρτιο του 17.

     

    Όχι σίγουρα ήταν παλιότερα. Εντάξει δεν είχε αλλάξει αμέσως τώρα που το σκέφτομαι (πως περνάνε τα χρόνια ? ) αλλά όταν σκεφτόμουν να αλλάξω cpu δεν μπορούσα. Πολύ πιθανόν να συμβεί ξανά το ίδιο. Προτιμώ όμως να περάσω κατευθείαν στη νέα πλατφόρμα και με νέες μνήμες πιθανόν αφού δεν καίγομαι τώρα να αλλάξω μηχάνημα.

    Όσο νάναι θα έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και με περισσότερα περιθώρια αναβάθμισης από ότι να έφτιαχνα μηχάνημα τώρα.

  6. πριν 2 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε:

     

    Φαντάζομαι ότι η λογική σου είναι ότι θα κρατήσει άλλα 4 χρόνια; Κανείς δεν στο εγγυάται αυτό και σίγουρα δεν πρόκειται να εγγυηθεί η AMD. Μια φορά την πάτησε 

    (εγγυήθηκε για το AM4 και πήγε να της γυρίσει μπούμερανγκ). Να κάνεις αναβάθμιση όταν έχεις ανάγκη να την κάνεις και όχι όταν βγει το νέο socket, προτείνω.

     

    ΥΓ Ίδιο socket δεν σημαίνει απαραίτητα και ίδια μητρική... Δηλαδή μπορεί το AM5 να μακροημερεύσει όπως το AM4, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι επεξεργαστές για AM5 θα υποστηρίζονται από όλες τις μητρικές. Παίζει ρόλο και το chipset.

    Έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά την πάτησα την προηγούμενη φορά που πήρα τον fx και αμέσως μετά άλλαξε socket. Όπως καταλαβαίνεις έχω ξεμείνει με αυτό το σύστημα που παρόλο που αντέχει ακόμα για τη χρήση που του κάνω, την αναβάθμιση τη χρειάζεται. Οπότε η λογική μου είναι αφού μπορώ να περιμένω κάνα χρόνο ακόμα για αναβάθμιση να πάρω το νέο socket. Όσο και να κρατήσει θα έχω περισσότερες επιλογές στο μέλλον για αλλαγή cpu.

  7. Μη βιάζεστε. Δε θα στοχεύσει να βγάλει την  καλύτερη κάρτα του κόσμου. Αρκεί να είναι vfm. Έτσι επιζεί και η AMD στην κατηγορία.

    Μακάρι να τα πάει καλά και να έχει καλές τιμές να δούμε λίγο ανταγωνισμό.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.