Jump to content

Kyro

Members
  • Posts

    29
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Kyro

  1. Kyro

    Δείτε τη σύγκριση των επερχόμενων AMD Zen 4 Raphael LGA-1718 και Intel Alder Lake-S LGA-1700

    Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι γιατί έχουμε μάθει να τα ακούμε και να τα λέμε όλα στα αγγλικά ενώ έχουμε πλούσια γλώσσα. Προσωπικά μου αρέσει.
  2. Έχει μία λειτουργία που μπορείς να σχεδιάσεις επάνω σε μια εικόνα που μοιράζει ο δάσκαλος/δασκάλα. Το εικονίδιο αυτό δεν υπάρχει από τον browser.
  3. Για μένα είναι αργά. Έβγαλα το linux από το laptop λόγω του webex. Η έκδοση από τον browser δεν είχε όλες τις λειτουργίες που χρειάζονταν για το μάθημα του παιδιού μου στο σχολείο.
  4. Ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει. Τους θέλουμε και τους δύο. Στις GPU τους θέλουμε και τους τρεις.
  5. Kyro

    Η AMD ετοιμάζει τις NAVI 31 GPUs με σχεδιασμό διπλών chiplet με 80 CUs έκαστο!

    Και τη navi81 να βγάλει, άμα δε μπορείς να την αγοράσεις αδιάφορη θα είναι για μένα.
  6. Kyro

    Αποκαλύπτονται οι τιμές των Rocket Lake για την ευρωπαϊκή αγορά

    Offtopic αλλά μακάρι να βγάλουν σύντομα και καμιά ανταγωνιστική gpu. Αυτή που σχεδιάζανε πότε θα τη δούμε;
  7. Έτσι είναι. Αφού φτάσανε στα όρια της σμίκρυνσης, βρίσκουν άλλους τρόπους να αυξήσουν την ισχύ. Βέβαια δεν ξέρω με το ρεύμα τι γίνεται. Τόσα χρόνια κρατιόταν μία ισορροπία. Ανέβαινε η ισχύς των επεξεργαστών, μειώνονταν όμως τα nm και δεν ανέβαινε η κατανάλωση. Τώρα;
  8. Όχι βέβαια. Να έχει όσο μεγαλύτερο απόθεμα μπορεί όταν ξεκινήσει να τις πουλάει. Και αυτή θα "κονομίσει" και οι κάρτες δε θα φτάσουν στο θεό. Θα γίνει όπως με την nvidia στο τέλος και δε θα έχουμε από πουθενά να πάρουμε κάρτες. χαχαχα μόνο στα χαρτιά θα υπάρχουν.
  9. ΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧ Θα πάρουμε κάρτες 6000 όταν βγει η σειρά 7000. Ελπίζω να έχει καταλάβει τι πάει να γίνει η AMD
  10. Εγώ περιμένω να δω τι θα δώσουν και οι δύο στις μικρές κατηγορίες. Δεν έχουμε να δώσουμε όλοι 500ρικα για κάρτα γραφικών.
  11. Κι εγώ το ελπίζω αυτό. Εδώ που τα λέμε δεν έχει άλλη επιλογή.
  12. Kyro

    Αποκαλύφθηκε και η νέα GeForce RTX 3080. Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε

    Ξέρουμε τίποτα για τις "μικρές";
  13. Αντί να την μποϊκοτάρουν λίγο με τις καλές μεν αλλά πανάκριβες κάρτες μπας και ρίξει λίγο τις τιμές, ενισχύουν την πολιτική της. Δεν υπάρχει σωτηρία.
  14. Όχι σίγουρα ήταν παλιότερα. Εντάξει δεν είχε αλλάξει αμέσως τώρα που το σκέφτομαι (πως περνάνε τα χρόνια ? ) αλλά όταν σκεφτόμουν να αλλάξω cpu δεν μπορούσα. Πολύ πιθανόν να συμβεί ξανά το ίδιο. Προτιμώ όμως να περάσω κατευθείαν στη νέα πλατφόρμα και με νέες μνήμες πιθανόν αφού δεν καίγομαι τώρα να αλλάξω μηχάνημα. Όσο νάναι θα έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και με περισσότερα περιθώρια αναβάθμισης από ότι να έφτιαχνα μηχάνημα τώρα.
  15. Έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά την πάτησα την προηγούμενη φορά που πήρα τον fx και αμέσως μετά άλλαξε socket. Όπως καταλαβαίνεις έχω ξεμείνει με αυτό το σύστημα που παρόλο που αντέχει ακόμα για τη χρήση που του κάνω, την αναβάθμιση τη χρειάζεται. Οπότε η λογική μου είναι αφού μπορώ να περιμένω κάνα χρόνο ακόμα για αναβάθμιση να πάρω το νέο socket. Όσο και να κρατήσει θα έχω περισσότερες επιλογές στο μέλλον για αλλαγή cpu.
  16. Ελπίζω να έρθουν με το ΑΜ5 (μη βαράτε). Περιμένω πως και πως το νέο socket για να κάνω αναβάθμιση.
  17. Μη βιάζεστε. Δε θα στοχεύσει να βγάλει την καλύτερη κάρτα του κόσμου. Αρκεί να είναι vfm. Έτσι επιζεί και η AMD στην κατηγορία. Μακάρι να τα πάει καλά και να έχει καλές τιμές να δούμε λίγο ανταγωνισμό.
  18. Kyro

    H Microsoft παρουσίασε το μέλλον του gaming στο οικοσύστημά της

    Η stream υπηρεσία υπάρχει και στην Ελλάδα; Την έχει δοκιμάσει κανείς;
  19. Kyro

    H Intel ετοιμάζεται να ανακοινώσει κάτι "μεγάλο" στις 2 Σεπτεμβρίου

    Θα μεγάλωσε τα nm.
  20. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είναι και τόσο παλιό το σύστημα. Η μητρική είναι η gigabyte 990xa-ud3 rev. 1.x με cpu amd fx-8150. Με ανησυχεί το θέμα γιατί έχω δει τέτοια προβλήματα στο internet. Ψάχνω για κάρτα καινούργια για να την κρατήσω και στο καινούργιο σύστημα όταν το φτιάξω. Έχω σκοπό να περιμένω το νέο AM5 socket της AMD
  21. Έχω ένα σχετικά παλιό PC από το οποίο όμως δεν έχω παράπονο. Το motherboard που έχω είναι με το παλιό κλασικό bios. Δεν είναι UEFI. Για την ώρα θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών μόνο και αρκετά αργότερα βλέπουμε για το PC. Είμαι μεταξύ radeon 5600xt και rtx 2060. Το θέμα λοιπόν είναι ότι δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλεύουν λόγω παλιού bios. Ξέρει κάποιος αν κάρτες αυτών των σειρών (radeon 5X00 ή rtx 20X0) παίζουν σε τέτοια motherboards;
  22. Εγώ τι να κάνω τώρα που θέλω να αλλάξω PC; Να περιμένω το νέο socket ή να πάρω τώρα;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.