Jump to content

jimsek

Members
  • Posts

    48
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About jimsek

  • Γενέθλια 21/07/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Εδώ.
  • Ενδιαφέροντα
    Ύπνος.

jimsek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. jimsek

    Call Of Duty 4: Modern Warfare

    το mod που λες που γινεσαι και εσυ μετα zombie ειναι ολιγον τι παλουκι και τσατσικο..τα bot τουλαχιστον δεν κλεβουν και βλεπεις μερικες φορες και πολυ καλη συνεργασια.το mod 2.2 δεν ειναι τοσο καλο οσο το παλιο. επισης και το counter-strike εχει mod zombie που και εκει εισται ολοι κανονικα και τυχαια 2 η και περισσοτεροι ταυτοχρονα γινονται zombie και σκοπος ειναι να κανεις και τους αλλους.ειναι σαν το half-life2.:yes4:
  2. jimsek

    Call Of Duty 4: Modern Warfare

    την πρωτηγ φορα που το επεξα εμεινα καθηλωμενος 3 μερες.ισα ισα για φαγητο εβγενα.υτε υπνος τπτ.σας παραπεμπω εδω να δειτε αν σας αρεσει. εδω ειναι πολι πιο ευκολο.υπαρχουν χαρντκορ με 30ζωη και τα ζομπι κανουν νταματζ οχι αστεια..αν σας ενδιαφερει πειτα να σας δωσω ip original server .
  3. jimsek

    Call Of Duty 4: Modern Warfare

    εγω το εκοψα το cod4 online σε νορμαλ σερβερ γτ οι cheaters ειναι πολλοι. ο αλλος με βαραγε πριν φανω γτ το ειχε διαισθηση οτι θα φανω.απο ακυρα σημεια παντα.με ninja class.αει καιιι:rant::rant::rant: εδω και ενα 6μηνο εχω κολησει με τα zombie..1700 στο τελευταιο κυμα αλλα οχι ολα μαζι κανουν σπον ανα 50..εκει να δεις τιμγορκ.1 ωρα καθε μαπ..και ειναι για ενηλικες και μονο.και αντμιν online system σχεδον ολο το 24ορο..μονο αγγλικα ομως εκει.:jester:
  4. jimsek

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Wanted(οποτε το παιζω η καρτα ζεσταινεται και δεν ειναι game τρελων απαιτησεων) fallout 3(κορυφη περιμενω το 2011 για το επομενο):banging::banging::banging: crysis(σταθερη αξια,unique game):banging: cod4(zombie mod σχεδον παντα):banging::banging: και κανα online gta:sa-mp για πλακα.
  5. jimsek

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    ζηταω συγνωμη βαθυτατα απο το πισι μου που δεν το κλεινω ποτε.ολο παιζω και το κουραζω και δεν το αφηνω να κοιμηθει.αλλα του συμπεριφερομαι ενταξει και μου ξηγιεται στο πολυ κιριλε.:rolleyes::rolleyes:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.