Jump to content

amorfis

Premium Members
  • Posts

    108
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by amorfis

  1. amorfis

    αναβαθμιση υδροψυξεως!!!!!

    δλδ οι μεγαλυτεροι σωληνες μονο ομορφια ειναι? αν δεν υπαρχει προβλημα με την αντλια νερου να αφησω το κατω ψυγειο ως εχει και να προσθεσω ενα 60 επισης διπλο η τριπλο απ εξω?!?!?!
  2. Καλησπερα. σας ανεβασα φωτογραφιες για το παρον στησιμο. εχω 2 προτασεις και θελω βοηθεια οπως και αποριες. κατα πρωτον θα ηθελα να βαλω πιο χοντρους σωληνες με αλλα ρακορ. κερδιζω κατι??? για 19/13 ελεγα... μια αλλαγη που σκεφτομαι ειναι η αντικατασταση του διπλου κατω ψυγειου με ενα πιο χοντρο 60αρι ας πουμε. και η δευτερη προταση ειναι να βαλω αυτο (που πολυ μου αρεσει!) :drool: KOOLANCE RADIATOR MOUNTING BRACKET WITH QUICK-RELEASE - με ενα καινουριο διπλο ας πουμε ψυγειο εξω και να βγαλω το μονο που εχω πισω και να το συνοδευσω με το διπλο το κατω που ειναι στο κουτι... και να παρω και 2 τετοια αρσενικο-θυληκο KOOLANCE QD4 FEMALE QUICK DISCONNECT NO-SPILL COUPLING, COMPRESSION FOR 13MM X 19MM (1/2IN X 3/4IN) -
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.