Jump to content

sylar335

Members
  • Posts

    45
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by sylar335

  1. Οι drivers για Travelmate 3200 υπάρχουν στην σελίδα της Acer , (select my product from a list) και διαλέγεις ένα ένα.

    Όπως τα λες, μπαταρία και θερμοκρασίες πρέπει να είναι. Αν ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και μπορείς να μπεις στα windows, τσέκαρε θερμοκρασίες, άνοιξε, καθάρισε το και άλλαξε πάστα.

  2. Ρώτα πρώτα στην αντιπροσωπεία πόσο κάνει η οθόνη, για να ξέρεις που κυμαίνονται οι τιμες.

    Κάθε κομμάτι του λάπτοπ μητρική, οθόνη κτλ. έχει δικό του κωδικό, serial number ή part number, γιατί πχ. το ίδιο μοντέλο λαπτοπ στην Αμερική μπορεί να έχει διαφορετική οθόνη που να μην είναι led αλλά να είναι ccfl.

    Βγάζεις την οθόνη και από πίσω θα δεις το part number της οθόνης. Mε αυτόν τον κωδικό και το μοντέλο του λάπτοπ, θα ψάξεις να βρεις στο ebay η στο amazon οθόνη. Αν δεν μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου, ζητάς από έναν φίλο η από κάποιον που εμπιστεύεσαι, αν ξέρει να στην περάσει ή να σου προτείνει κάποιον τεχνικό.

    Determine your LCD screen model number | LaptopScreen.com

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=kUNjR-ScHNE]Laptop screen replacement / How to replace laptop screen [HP Pavilion dv7] - YouTube[/ame]

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.