Jump to content

melodic

Premium Members
  • Posts

    60
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by melodic

  1. melodic

    Diablo 3

    υπομονη παιδια..ετσι περιμενα και το starcraft 2 εγω και τωρα 25 ωρες την μερα καψιμο!!!
  2. melodic

    HOW TO: SSD Performance Tips

    Επειδη δεν καταφερα να κανω εγκατασταση τους IRST εκανα φορματ (12 λεπτα με την εγκατασταση μου πειρε) και ιδου:dance3:!!!!!!!! ειναι χωρις τα tweaks drivers ktl...
  3. melodic

    HOW TO: SSD Performance Tips

    ειναι χαμηλα οντως κοιτα το bios μου τι πρεπει να κανω ? εχω κανει ολα τα tweaks απο το πρωτο post.
  4. melodic

    HOW TO: SSD Performance Tips

    εγκατασταση εκανα με τα παρακατω σε DISABLED kai IDE.. οταν βαζω το ACHI στο πρωτο τρωω μπλε οθονη και ετσι το εχω achi μονο στο δευτερο SATA RAID? DISABLED ή AHCHI ONBOARD SATA ? IDE ή ACHI? δεν επρεπε να βαραει 250read? μεχρι 236 εχω δει!!! να ξανακανω format πρεπει?
  5. melodic

    HOW TO: SSD Performance Tips

    yes
  6. melodic

    HOW TO: SSD Performance Tips

    Στο bios σε (x58) πειράζουμε τίποτα? δηλαδή HHD-SMART CAPABILITY CPU THERMAL MONITOR CPU EIST FUNNCTION CPU ENHANCED HALT (C1E) SATA RAID? DISABLED ή AHCHI ONBOARD SATA ? IDE ή ACHI?
  7. melodic

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    StarCraft II γιατι δεν υπαρχει στα Normal Threads?
  8. vista ulitimate 64bit Fully Updated + οτι λεει η υπογραφη μου! :...:
  9. melodic

    Gigabyte 4870 1G

    ισως ειχαν το λογο τους που δεν εβαλαν απο την μανα του ρυθμιστικο γιατι με το που χαμηλωσουν λιγο οι στροφες ανεβενουν οι βαθμοι για πλακα... Σε game ειδα κατι 60αρια που δεν τα ειχα ξαναδει...!!! Αλλα ετσι και αλλιως και ο επεξεργαστης φτανει τους 50 με 1000στροφες το φαν του... σε idle με χαμηλωμενο ωστε να μην ακουγετε καθολου.(οταν καθομε στην καρεκλα) 41-42 απο 37-38 με φουλ. Το σκοπο μου τον πετυχα παντος αφου το βραδυ οταν βλεπω ταινια η κατεβαζω δεν ακουγετε τιποτα και δεν ειναι απο πανο απο 41-42
  10. melodic

    Gigabyte 4870 1G

    kallileo σε ευχαριστω για τις info . Ευτηχως πετυχε το ολο θεμα.. ιδου! Την καρτα μου δεν την εσφαξα ωστε να μπορεσω να την πουλησω αργοτερα, πηρα ενα αρσενικο βυσματακι απο ενα παλιο ζαφιρι που ειχα και του κολλησα προεκτασεις... Κοστος 5ευρω.
  11. melodic

    Gigabyte 4870 1G

    πηγα και πηρα ενα τωρα. Αλλα 1 ον το φανταζομουνα πιο μικρο.. και δεν ξερω αν ειναι σωστος κιολας. Με μπευρεψε ο πωλητης... Με τα πολλα πηρα ενα ποτεσιομετρο 1 κιλοομ λεει και εχει 3 υποδωχες? Κανει αυτο ρε παιδες.. ? ασε που ειναι τεραστιο σε μεγεθος... δεν εχει πιο μικρα... τι ακριβως να ζητησω? ποσα watt ειναι το φαν της καρτας? σε πιο απο τα 3 το συνδεω? επανο του γραφει ΑΒ 1Κ 03 08
  12. melodic

    Gigabyte 4870 1G

    Λοιπον για να μην ανοιγω new threat ...2 μηνες συμβιωσης με την καρτα (και ολο το συστημα της υπογραφης) ειναι αψογη σε ολα και οι θερμοκρασιες τις σε games δεν ξεπερναν ποτε τους 45c και idle 37... το μονο προβλημα ειναι ο θορυβος απο το φαν.... (αυτη και ο velociraptor ακουγονται αρκετα) ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ επειδη δεν θελω να αλλαξω ψυχτρα λογο κοστους Ερωτηση. Γινετε να κοψω ενα καλωδιακι τροφοδοσιας μονος μου του φαν και να βαλω ενα μικρο ροοστατη να ρυθμιζω τις στροφες ?
  13. melodic

    Fallout 3

    Κ εγω σε vista 64 bit το παιζω και ολα οκ...
  14. melodic

    Fallout 3

    Και εγω το βαρεθηκα μετα απο 2ωριτσες δεν σε κραταει στην τσιτα!!! ...Γραφικα κ gameplay ειναι κορυφη ομως... Θα του δωσω μια ευκαιρια ακομα . (μετα απο αυτα που διαβασα εδω)!!!
  15. melodic

    Official Windows 7 Thread

    Για να μην ανοιγω αλλο θεμα..εχω προβλημα με games fallout3 και callofduty5 δεν τρεχουν. Ενω crysis grid farcry2 undercover τρεχουν... Εχω δοκιμασει τα παντα, τι drivers τι Patches τι ξενα forums τιποτα...:bad:
  16. melodic

    Gigabyte 4870 1G

    Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. As to the problem you mentioned, we are sorry to inform you that the VGA card you have does not support fan speed control. We are sorry again for the inconvenience. At last, if you still have any further question to this issue or suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact with us. If you have any issue different from original, make sure you issue a new form in order to get proper assistance and it may be response faster as well. We will try our best to help you resolve the problem ASAP. Best Regards, GIGABYTE TECHNOLOGY
  17. melodic

    Gigabyte 4870 1G

    Δυστηχως εχω πεταξει το κουτι της... μαλλον θα αντικαστησω την ψυχτρα της και θα παρω ρευμα απο κανα 3πιν η 4 πιν της μητρικης μου που εχει αφθονα... Αφηστε οτι το μαγαζι που την πηρα (multirama) δεν εχει και μεγαλη ποικιλια... Την πατησα γαμοτο εκεινη την μερα την μπευρδευα με την GV R487-1GH-B (που βγαζει τον αερα εξω...) :rant::rant::rant:Μεγαλη μ.λ.κ.α παντος τοσο λεφτα καρτα να μην ρυθμιζει...:rant::rant::rant:
  18. melodic

    Gigabyte 4870 1G

    Δυστηχως οχι. Τι 20% τι 100% οι στροφες ιδιες.
  19. Παιδες help . Εχω την GV-R487D5-1GD ( www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2971 ) Το φρουφρουρι της κανει τρελο θορυβο (γιατι δουλευει πολλες στροφες) και δεν μπορω να το ρυθμισω απο πουθενα... οπως βλεπετε και στην photo μου εχει μονο 2 καλωδια το fun. Τι κανω??? Αυτο ειναι το φαν και γραφει οτι ρυθμιζετε... ???? http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=320
  20. melodic

    Δείξτε το κουτί σας...

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.