Jump to content

phm

Premium Members
  • Posts

    284
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by phm

  1. Βασικά το κύριο πρόβλημα είναι ότι αρκετοί αγοραστές θα πάρουν μια τέτοια κάρτα για να νιώθουν ότι έχουν "την καλύτερη". Οπότε αν αύριο βγει μια ακόμα καλύτερη δεν θα έχουν πλέον την καλύτερη και ξενερώνουν. Πιστεύω το σημαντικό είναι να είσαι συνειδητοποιημένος. Όποιος παίρνει μια τέτοια κάρτα πιστεύοντας ότι δεν θα βγει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα καινούριο, μάλλον πάει γυρεύοντας.

     

    Οπότε κοινώς, ή θα τα σκας κάθε φορά αν θες να νιώθεις ότι έχεις την καλύτερη (βέβαια πρέπει να έχεις και το ανάλογο εισόδημα και την ανάλογη τρέλα για να το κάνεις αυτό) ή απλά θα πρέπει να πάρεις κάτι με κριτήριο το τι ανάγκες έχεις.  Εγώ πχ έχω μια 1440p 60hz οθόνη και δεν παίζω πολλά fps games. Η gtx 1070 που έχω είναι ότι πρέπει. Προφανώς αν θες να παίζεις games σε 4k ή και μεγαλύτερες αναλύσεις (πχ πολλές οθόνες κλπ) και έχεις και απαιτήσεις τότε αν θες πολύ καλές επιδόσεις στα τελευταία games μια (ή ακόμα και 2 αν θες πχ να παίζεις σε 8k) τότε η titan έχει νόημα. Βέβαια όπως και να το κάνουμε είναι ένα extreme setup που δεν είναι για όλους.

  2. Βλέπω υπάρχει μια τάση να συνδέουν το hardware όλο και περισσότερο με το software (και μιλάμε τώρα για επεξεργαστές και μητρικές). Σε λίγο θα κλειδώνουν τους επεξεργαστές ώστε να δουλεύουν μόνο σε Windows.

  3. Παράθεση

    Να σημειωθεί εδώ ότι, απαραίτητη προϋπόθεση για την τοποθέτηση του BDR-211UBK σε έναν υπολογιστή, για αναπαραγωγή ταινιών που απαιτούν υποστήριξη για το PlayReady 3.0 DRM, είναι η ύπαρξη τελευταίας γενιάς hardware στο σύστημα, το οποίο σημαίνει επεξεργαστές Intel Kaby Lake και κάρτες γραφικών Nvidia GeForce 10 και AMD Radeon RX 400.

     

    Επίσης ξεχάσατε ότι θέλει windows 10 και οθόνη που υποστηρίζει hdcp 2.2. Κοινώς θέλει ένα brand new pc και με προσοχή να πάρεις όλα τα εξαρτήματα για να μην ξεχάσεις κάτι από τα προ-απαιτούμενα.

     

    Εγώ δηλαδή που έχω 1440p monitor και Windows 7 και δεν έχω τον τελευταίο επεξεργαστή πρέπει να αγοράσω καινούριο υπολογιστή, ή να αγοράσω καινούρια τηλεόραση και κανονικό blu ray 4k player. Δεν μας παρατάτε λέω εγώ.

    • Like 1
  4. πριν 2 ώρες, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

    H γεωμετρια φτιαχνεται. Ακομα και σε projectors μπορεις να διορθωσεις την γεωμετρια τους και να προβαλεις πανω σε κυρτη οθονη, οποτε φανταζομαι οτι διορθωσεις στην γεωμετρια μπορουν να γινουν και στις οθονες. 

     

    @Athanasios2104 Το προβλημα με τις crt ηταν οντως θεμα υγειας διοτι εξεπεμπαν πολλη και κακη ακτινοβολια. Τωρα ουσιαστικα το ιδιο πανελ εχουμε απλα σε κυρτο σχημα. Η τεχνολογια προβολης ομως ειναι ιδια.

     

    Επισης δεν λεω οτι οι κυρτες ειναι σαπιες οθονες, απλα δεν γινεται να πιστεψω καποιον που μου λεει οτι τοσα χρονια χρησιμοποιω κατι που καταστρεφει τα ματια μου, ενω τα ματια μου ειναι μια χαρα!

     

    Ποιο το νόημα να πάρεις μια οθόνη που χαλάει την γεωμετρία της εικόνας και μετά να πρέπει να βάλεις αλγορίθμους για να φτιάξουν τα προβλήματα που δημιωργεί η κυρτότητα της οθόνης;

     

    Απλά είναι κάτι καινούριο και εντυπωσίακό αλλά σίγουρα δεν το λες καλήτερο. Είναι καθαρά θέμα marketing.

    • Like 1
  5. Το πραγματικό ερώτημα είναι, είναι όντως καλή ιδέα τα κυρτά monitors; Κάποτε με τις CRT κάναν ότι μπορούσαν για να πουλήσουν flat TVs και τώρα θέλουν να μας πουν ότι τα κυρτά monitor είναι καλύτερα.

     

    Εγώ πιστεύω ότι ναι μεν φαίνεται εντυπωσιακό αλλά ουσιαστικά αλιώνει την εικόνα. Πχ βλέπεις μια ταινία η μια ιστοσελίδα. Δεν σχεδιάστηκαν για να προβάλλονται σε κυρτές οθόνες αλλά σε επίπεδες. Επομένως το αποτέλεσμα είναι αλλοιωμένη γεωμετρία.

  6. On 18/04/2016 at 9:19 ΜΜ, το μέλος def έγραψε:

    ας κοιταξουν να δωσουν επαρκες vdsl στην καλλιθεα ........

    Ναι έτσι είναι. Εδώ που είμαι (Θεσσαλονίκη) στην περιοχή μου δεν είναι διαθέσιμο το VDSL. Τις προάλλες με έπαιρναν από την forthnet και μου λέγανε, να σας βάλουμε λέει και πακέτο τηλεόρασης. Ήθελα να τους πως, αντί να βάλετε vdsl μας παίρνετε για την κάθε βλακεία, αλλά τέλος πάντων.

     

    Άλλα έτσι είναι στην Ελλάδα έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα, ποιος θα πληρώσει extra για vdsl η κάτι αντίστοιχο οπότε και για αυτό υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.