Jump to content

phm

Premium Members
  • Posts

    284
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About phm

  • Γενέθλια 06/10/1986

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

phm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. phm

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Κοίτα θεωρητικά το σενάριο να συμμαζέψω τα καλώδια είναι στο "κάποια στιγμή ίσως το κάνω κι αυτό"™ Μην ξεχνάς επίσης ότι όταν χρησιμοποιώ το pc δεν βλέπω τα καλώδια!
  2. phm

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Είναι το Ergotron 45-360-026 LX
  3. phm

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Αν και είχα postάρει το ίδιο setup πριν μερικά χρόνια, τώρα είναι σε άλλο σπίτι με κάποιες αλλαγές. Πρόσφατα έκανα και μια αναβάθμιση και επί ευκαιρία πήρα κάτι βάσεις για οθόνες για να δώσω λίγο ύψος στο tower. PS: ξέρω ότι στο cable management δεν το χω, αλλά δεν βαριέσαι ?
  4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Με gaming δεν πρόκειται να ασχοληθώ, απλά σε κάποιες εφαρμογές ίσως υπάρχουν graphics elements. Όμως δεν θα υπάρχει ποτέ η απαίτηση να έχεις κάρτα γραφικών για να λειτουργήσουν επαρκώς. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάω για τον latitude και λόγο εγγύησης. Ουκ ολίγες φορές μου έτυχε να χαλάσει κάποιος εξάρτημα που έχω πάρει, οπότε νομίζω πως η αξιοπιστία παίζει ρόλο.
  5. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καλό laptop με σκοπό να το χρησιμοποιώ για καθημερινή εργασία (που σημαίνει ότι δεν θα το χρειαστώ απλώς περιστασιακά). Η κύρια απαίτηση είναι να μπορώ να κάνω software testing και αρκετό multitasking, και να μην υστερεί σε επιδόσεις από τον σταθερό που έχω τώρα. Θεωρώ λοιπόν πως θέλω να έχει: - ssd 512GB - οθόνη 15.6 ιντσών (θα το συνδέω και με κανονική οθόνη ώστε να έχω dual monitor setup) - 16GB Ram - τετραπλεύρου επεξεργαστή (κατά προτίμηση Core i7) Βλέπω ότι στην αγορά υπάρχουν κάποια laptop που προορίζονται περισσότερο για επαγγελματική χρήση (υποτίθεται είναι πιο ανθεκτικά). Παίζει όντως ρόλο αν ένα laptop έχει σχεδιαστεί για αυτόν τον λόγο, η και με ένα μη business laptop θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου και να μου κρατήσει για κάποια χρόνια (κατά μέσο όρο φυσικά)? Επί της ουσίας, αυτό είναι το κύριο ερώτημα μου εδώ. Κοιτάζοντας laptop με πιο επαγγελματικό προφίλ στο skroutz καταλήγω στις εξής επιλογές: https://www.skroutz.gr/s/13449739/HP-ProBook-450-G5-i7-8550U-16GB-512GB-FHD-W10.html το ποιο οικονομικό, αλλά χωρίς κάρτα γραφικών https://www.skroutz.gr/s/14482470/Dell-Latitude-5590-i7-8650U-16GB-512GB-FHD-W10.html 500 ευρό πάνω αλλά υποτίθεται με 3 χρόνια εγγύηση. Περισσότερα για αυτό το θέμα πιο κάτω Τώρα αν θέλω να υπάρχει κάρτα γραφικών οι τιμές ξεφεύγουν: https://www.skroutz.gr/s/14362338/Dell-Precision-3520-i7-6820HQ-16GB-512GB-Quadro-M620-FHD-W10.html αυτό πάει στα 2 χιλιάρικα https://www.skroutz.gr/s/12406924/Lenovo-Thinkpad-P51-i7-7820HQ-16GB-512GB-Quadro-M2200M-FHD-W10.html και αυτό στα 2.5 και θεωρώ πως ξεφεύγει πολύ. Από εκεί και πέρα έχει κάτι Asus και Toshiba αλλά για κάποιον λόγο δεν μου κάθονται καλά αυτά τα brands, ίσως βέβαια κάνω λάθος. Για το θέμα της εγγύησης, το ζήτημα είναι ότι εγώ θα φύγω Αγγλία οπότε δεν είμαι σίγουρος τι ακριβός θα καλύπτεται. Πχ για το latitude λέει ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση αλλά αν πάω έξω δεν ξέρω αν θα ισχύει το ίδιο. Μπορώ βέβαια να το ψάξω αν χρειαστεί. Για το θέμα των γραφικών, εν γένη στις 95% των περιπτώσεων δεν ασχολούμαι με εφαρμογές που έχουν απαιτήσεις σε γραφικά, αλλά περιστασιακά μπορεί να χρειαστεί να testαρω cad η webgl εφαρμογές (που εν γένη δεν ενδείκνυται να έχουν μεγάλες απαιτήσεις).
  6. phm

    Αντιπροσωπεία της MSI

    Το έκανα, να δούμε τώρα πως θα πάει! Ρώτησα για αντιπροσωπεία για να μην μπλέξω με εξωτερικό, αλλά μου φαίνεται δεν την γλιτώνω τώρα.
  7. Είχα αγοράσει πέρυσι μια msi gtx 1070 και εδώ και πριν μερικές βδομάδες πήγα να ανοίξω το pc και δεν άνοιγε. Έβγαλα την κάρτα και έβαλα την παλιά μου και μετά από κάτι δοκιμές σήμερα είναι ξεκάθαρο νομίζω πως φταίει αυτή. Το θέμα είναι, είπα να επικοινωνήσω με το κατάστημα που την πήρα ( www.i-pc.gr ).. και φαίνεται να μην λειτουργεί πλέον! Υπάρχει αντιπροσωπεία της MSI στην Ελλάδα η κάτι σχετικό για να απευθυνθώ εκεί;
  8. phm

    Path of Exile (PoE)

    Για το 2) Από που προκύπτει το 13 Ιουνίου; Από όσο ξέρω είναι μέχρι να το 3.0 να ξεκινήσει. Προτείνω να παίξεις legacy league και όχι standard. Για το 3)Εγώ θα σου πρότεινα να μην ξεκινήσεις με bow builds γιατί είναι ακριβά αν θες να βγει κάτι καλό. Καλύτερα ξεκίνα με κάποιον spell caster. Από εκεί και πέρα, εκτός και αν ακολουθήσεις ένα guide πιστά, το πρώτο σου build μάλλον δεν θα είναι καλό. Οπότε η ακολούθησε κάποιο guide, ή απλά ξεκίνα το game κάνοντας ότι θέλεις χωρίς να προσπαθήσεις να πας μεγάλο level για να μάθεις λίγο το game και μετά πάνε σε δεύτερο χαρακτήρα.
  9. phm

    Η Nvidia αποκάλυψε την νέα Nvidia Titan Xp με 3840 CUDA πυρήνες

    Βασικά το κύριο πρόβλημα είναι ότι αρκετοί αγοραστές θα πάρουν μια τέτοια κάρτα για να νιώθουν ότι έχουν "την καλύτερη". Οπότε αν αύριο βγει μια ακόμα καλύτερη δεν θα έχουν πλέον την καλύτερη και ξενερώνουν. Πιστεύω το σημαντικό είναι να είσαι συνειδητοποιημένος. Όποιος παίρνει μια τέτοια κάρτα πιστεύοντας ότι δεν θα βγει σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα καινούριο, μάλλον πάει γυρεύοντας. Οπότε κοινώς, ή θα τα σκας κάθε φορά αν θες να νιώθεις ότι έχεις την καλύτερη (βέβαια πρέπει να έχεις και το ανάλογο εισόδημα και την ανάλογη τρέλα για να το κάνεις αυτό) ή απλά θα πρέπει να πάρεις κάτι με κριτήριο το τι ανάγκες έχεις. Εγώ πχ έχω μια 1440p 60hz οθόνη και δεν παίζω πολλά fps games. Η gtx 1070 που έχω είναι ότι πρέπει. Προφανώς αν θες να παίζεις games σε 4k ή και μεγαλύτερες αναλύσεις (πχ πολλές οθόνες κλπ) και έχεις και απαιτήσεις τότε αν θες πολύ καλές επιδόσεις στα τελευταία games μια (ή ακόμα και 2 αν θες πχ να παίζεις σε 8k) τότε η titan έχει νόημα. Βέβαια όπως και να το κάνουμε είναι ένα extreme setup που δεν είναι για όλους.
  10. phm

    Path of Exile (PoE)

    Στο essence έκανα SRS το οποίο στην παρούσα φάση είναι by far το πιο δυνατό build μου! Spark έκανα πέρισυ στο talisman (και τότε βασικά ήταν πιο δύνατο). Απλά είμαι περιεργός τι παίζουν και άλλοι!
  11. phm

    Path of Exile (PoE)

    Τι γίνεται τι παίζετε αυτόν τον καιρό; Εγώ ξεκίνησα με ssf (softcore) lighting arrow και μετά κανονικό legacy league, CoC barrage (με fireball/arctic breath/arc). Επίσης σιγά σιγά ανεβάζω και ένα frostbolt με έναν φίλο που παίζει πιο casually.
  12. phm

    Έχετε καινούριο επεξεργαστή, αλλά παλιά Windows; Ξεχάστε τα updates

    Βλέπω υπάρχει μια τάση να συνδέουν το hardware όλο και περισσότερο με το software (και μιλάμε τώρα για επεξεργαστές και μητρικές). Σε λίγο θα κλειδώνουν τους επεξεργαστές ώστε να δουλεύουν μόνο σε Windows.
  13. phm

    Η Pioneer ανακοίνωσε το νέο της Ultra HD Blu-Ray drive, BDR-211UBK

    Επίσης ξεχάσατε ότι θέλει windows 10 και οθόνη που υποστηρίζει hdcp 2.2. Κοινώς θέλει ένα brand new pc και με προσοχή να πάρεις όλα τα εξαρτήματα για να μην ξεχάσεις κάτι από τα προ-απαιτούμενα. Εγώ δηλαδή που έχω 1440p monitor και Windows 7 και δεν έχω τον τελευταίο επεξεργαστή πρέπει να αγοράσω καινούριο υπολογιστή, ή να αγοράσω καινούρια τηλεόραση και κανονικό blu ray 4k player. Δεν μας παρατάτε λέω εγώ.
  14. phm

    Το Double Dragon επιστρέφει σε PC και PlayStation 4

    Αυτό δεν θα το έφερνε ο Καραμανλής; https://youtu.be/6C7CocATyPA?t=210
  15. phm

    Η Razer εξαγόρασε την THX

    You know there was a time where THX used to mean something. Τώρα θα την πάρει η Razer που κατασκευάζει gimmick toys like 7.1 headphones.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.