Jump to content

boulosto

Members
  • Posts

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About boulosto

  • Γενέθλια 19/02/1990

boulosto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Γεια σας, θα ήθελα να με βοηθήσετε με την αγορά 2 λαπτοπ και ενός σταθερού ( μόνο πύργος τίποτα άλλο) Αρχικά θέλω έναν σταθερό γύρω στα 700€ ευρώ.Θέλω να είναι αρκετά καλό ώστε να κρατήσει χρόνια. Η χρήση του είναι για το γραφείο μαγαζιού δλδ δουλείες γραφείου ( excel, word κτλ.), να βλέπω τις κάμερες ασφάλειας το ERP που χρησιμοποιούν και ιντερνετ. Δεύτερον ένα λαπτοπ γύρω στα 600€ με 15inch οθόνη για τις ίδιες εργασίες με τις πάνω αλλά κυρίως θα είναι για mail και Microsoft office. Τρίτον ένα λαπτοπ γύρω στα 1100€ και 17inch(αν γίνεται) θέλω να είναι αρκετά δυνατό το οποίο θα είναι για φοιτητή, όποτε η χρήση του θα είναι διαδίκτυο και Gaming (nba, gta, pro, fifa κτλ.) Γνώμη μου είναι να έβαζα και στα 3 SSD σκληρό δίσκο, δλδ ακόμα και στα λαπτοπ αν δεν διαθέτουν να αγόραζα extra και να το πρόσθετα μόνος μου.Επίσης είμαι υπέρ των Lenovo και Dell. Το budget δεν θέλω να ξεπεράσει τα 2600€ αν είναι εύκολο. Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε. Με εκτίμηση Βασίλης.
  2. Γεια σας θα ηθελα να αγοράσω ενα Η/Υ στα 600 +/-50 ευρω μόνο κουτι αλλα επειδη δεν γνωριζω και πολλα θα ηθελα αμα ειναι ευκολο να μου το φτιαξετε εσεις, βλεπω οι περισσοτεροι εδω μεσα εχετε πολλες γνωσεις....το pc θα το ηθελα για ταινιες browsing και κανενα παιχνιδι manager που και που.... ευχαριστω πολυ ολες οι γνωμες ειναι καλες
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.