Jump to content

X-Ray

Members
  • Posts

    34
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About X-Ray

  • Γενέθλια 10/08/1993

X-Ray's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. X-Ray

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Arma 2 dayz για πολύ κάψιμο.
  2. X-Ray

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_kE0pxRkMtQ]Groove Armada - Superstylin' - YouTube[/ame] :jump1:
  3. X-Ray

    DOTA 2

    Τα κλειδιά είναι για το game που είναι beta ακόμα. Το παιχνίδι μπορεί να βγει δωρεάν για τον κόσμο, θα είναι μάλλον σαν το LoL και θα στηρίζεται σε έσοδα από τουρνουά, διαφημίσεις κ.τ.λ όπως κάνει η RIOT.
  4. X-Ray

    DOTA 2

    Μπορώ να δώσω και 'γώ 2-3 κλειδάκια. Όποιος θέλει inbox.
  5. X-Ray

    Τελωνείο

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά ήρθε ειδοποιητήριο το πρωί θα σας πω γνώμες για το τάμπλετ σε λίγες μέρες στην ανάλογη ενότητα εάν βέβαια δεν είναι χαλασμένο. :happy2:
  6. X-Ray

    Τελωνείο

    Ισχύει οτι αν το εκτελωνίσουν τα ΕΛΤΑ θα πληρώσω 3 ευρώ; Το shipping ήταν china registered δεν πλήρωσα κάτι.
  7. X-Ray

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Παιδιά όποιος ξέρει ή έχει εμπειρία με τελωνείο ας δει την ενότητα Τελωνείο στο Τι - Που - Πόσο :help1: Καλή σας ημέρα!
  8. X-Ray

    Τελωνείο

    Βοήθεια! Λοιπόν είχα κάνει παραγγελία: Μετά από μερικές μέρες investigation η paypal μου λέει το εξής: Online tracking is showing that the item is in Greece customs. Could you p lease check with your shipping company or with customs if they hold your item. The tracking number is -------------- Please respond to this email within 3 days. If we don't hear from you within this timeframe, we may close this claim. Τώρα τι να κάνω; 1) Μια επιλογή μου είναι να μην πάρω τηλέφωνο και να στείλω στο paypal οτι δεν βρέθηκε. 2) Να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω για το πακέτο στο τελώνειο/ΕΛΤΑ. Όσον αφορά το τελωνείο, εάν δεν το παραλάβω ποτέ και μαζεύονται έξοδα για την αποθήκευση του πακέτου, υπάρχει νόμος που με υποχρεώνει να τα πληρώσω; Υπάρχει η πιθανότητα να την βγάλω καθαρή χωρίς να πληρώσω τίποτα; Αν τους πώ να επιστραφεί στον αποστολέα θα μου ζητήσουν έξοδα; Μιλάμε για 120 ευρώ τάμπλετ. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  9. X-Ray

    Ατελειωτες καθυστερησεις απο Κινα

    Το σκέφτηκα και αυτό hayabusa. Αλλά φοβάμαι πως θα γίνει μπάχαλο. Επίσης άμα κάνω close case είναι σαν να μου ήρθε το πακέτο και όλα μέλι γάλα. Μετά τι να μου κάνει η τράπεζα. Θα περιμένω ακόμα καμιά εβδομάδα, θα στείλω και e-mail ξανά. Πλέον δεν το θέλω το πακέτο ακόμα και αν έρθει.
  10. X-Ray

    Ατελειωτες καθυστερησεις απο Κινα

    Παραγγελία από πάνταγουιλ. Πρόκειται για ταμπλέτα. 1)Η παραγγελία έγινε στις Nov 7, 2012. Στην συνέχεια αλλάζει η παραγγελία(άλλο τάμπλετ λόγω διαθεσημότητας) και παίρνω ως refund την διαφορά στις Nov 16, 2012. 2)Στις 2012-11-17 αποστέλλεται το προϊόν. Το tracking number μέχρι τώρα υπολειτουργεί, δηλαδή στην ιστοσελίδα βάζω τον αριθμό.. δεν μου βρίσκει τίποτα, ψάχνω συγκεκριμένα στο hong kong και βγάζει transportation normal. Αυτό μου βγάζει ακόμα και τώρα. 3)In the mean time, ανοίγω υπόθεση στο paypal, στις Dec 19, 2012, περιμένω μερικές ημέρες ακόμα και μετά κάνω escalate claim στις Dec 29, 2012. Από τις 8 Ιανουαρίου ψάχνουν την υπόθεση και ακόμα τίποτα. Τους έχω στείλει e-mail μήπως θέλουν αποδεικτικά στοιχεία για να κλείσει πιο γρήγορα η υπόθεση γιατί θέλω τα λεφτά να πάρω το nexus αλλά τίποτα. Από τον πωλητή πήρανε το tracking number από εμένα δεν ζήτησαν τίποτα. Μήπως να πάρω κανένα τηλέφωνο;
  11. X-Ray

    Tablet PC's

    Έκανα παραγγελία από pandawill το ainol novo flame 7'' και screen protector γύρω στα 135 ευρώ όλα μαζί με μεταφορικά, στην συνέχεια άλλαξα το ainol με το pipo u1 γιατί το πρώτο ήταν εκτός διαθεσιμότητας (πήρα την διαφορά πίσω κατευθείαν 8,5$) και χτες μου έδωσαν tracking number (το οποίο θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε 2 μέρες. Μόλις έρθει θα σας πω και άλλα.
  12. X-Ray

    Tablet PC's

    Από 'τι ξέρω σταμάτησαν να παράγουν aurora. Εγώ μάλλον θα παραγγείλω το flame με registered airmail, και ας ελπίσουμε να μην μου επιβάλλουν φόρους οι τελωνειακοί. Ρώτησα πάντως την ainol και μου είπαν οτι το πακέτο το στέλνουν ως δώρο κάτω των 50 δολλαρίων.
  13. X-Ray

    Tablet PC's

    Όπως είδες και πιο πάνω.. Εγώ σε μια εβδομάδα θα παραγγείλω το ainol novo aurora 2 γιατί για τα λεφτά του τα σπάει και έχει γίνει αγορά από συμφορουμίτη οπότε λογικά δεν θα παιχτεί πρόβλημα. Με 3g δύσκολα θα βρεις σε αυτά τα λεφτά και αν πας σε άλλο κινέζο ρισκάρεις πιο πολύ. Αυτό που με προβληματίζει είναι η χρήση excel που λες. Θα πάρει καιρό να συνηθίσεις λογικά, μπορεί να τρώει κολλήματα και ο κινέζος. Αφού λες ότι θα πάρεις ΚΑΙ ipad σε βάθος χρόνου, στην θέση σου θα μάζευα λεφτά αποκλειστικά γι'αυτό.
  14. X-Ray

    Android Apps

    Οκ ευχαριστώ για τα φώτα σας.
  15. X-Ray

    Android Apps

    Ξέρει κανείς εάν το android (ics,jb) υποστηρίζει usb wireless stick σαν το tp-link; Με λίγα λόγια είναι εφικτό να κουμπώσω tp-link σε τάμπλετ για να πιάνει πιο μακρυά; Εάν όχι, είναι θέμα drivers ή hardware;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.