Jump to content

dionisis777

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dionisis777

  1. dionisis777

    High Cri φακός

    Σε ευχαριστώ! Πολύ κατατοπιστικός σε όσα γράφεις. Μπορείς να μου προτείνεις και 1-2 μοντέλα από budget high cri φακούς? Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πόση ισχύ θέλω. Θα φανεί αστείο μάλλον αλλά αυτό που θέλω να ενεργοποιήσω είναι κάποια τεχνητά δολώματα στο φάσμα που έγραψα πιο πάνω μιας που αυτό, βάση ερευνών, είναι ορατό στα μάτια των αλιευμάτων που απευθύνομαι.
  2. dionisis777

    High Cri φακός

    Ιδανικά θα ήθελα να είναι περισσότερο αποδοτικός στο φάσμα 480nm-500nm αν υπάρχει κάτι τέτοιο.
  3. dionisis777

    High Cri φακός

    Καλημέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα οικονομικό high cri (95 ή 98) φακό? Η χρήση του θα είναι για να φωτίζω αντικείμενα τα οποία θα εκπέμπουν στο υπεριώδες φως. Κάπου διάβασα ότι ένας τέτοιος φακός κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά από έναν απλό uv φακό των 5-15€ που μπορεί να βρει κανείς στο Aliexpress ή όπου αλλού.
  4. dionisis777

    Arduino?

    Καλημερα. Για καποιον που θελει να ξεκινησει τη περιηγηση στον κοσμο των arduino αλλα και να τα χρησιμοποιησει για εκπαιδευτικους λογους σε σχολεια, θα συστηνατε κατι οπως ο παρακατω συνδεσμος: uno r3 starter kit
  5. dionisis777

    Αγορά ssd για laptop (2)

    Κοιτα, με 66€ βρισκω τον mx100 128gb.ok, διαβασα εχει χειροτερα speed writes απο αυτον της σειρας m550 αλλα το λαπτοπ δεν ειναι ιδιαιτερων αξιωσεων οποτε η μεταβαση σε οποιονδηποτε ssd θα κανει μεγαλη διαφορα ουτοσιαλως. Οποτε κρινω πρωτιστως με κριτηρια αξιοπιστιας και κοστους. Εχει η crucial αντιστοιχο software σαν το magician της samsung? Ευχαριστω!
  6. dionisis777

    Αγορά ssd για laptop (2)

    Γυρω στα 70€.Ο 840 καλυτερη επιλογη δλδ απο τον mx100?Σε τι ακριβως? Μετα την εγκατασταση του λειτουργικου ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω για βελτιστοποιηση αποδοσης του ssd περα απο την ενεργοποιηση του ACHI mode μεσω bios? Ευχαριστω!
  7. Καλησπερα! Οπως προδιδει και ο τιτλος του νηματος, ειμαι στην αναζητηση ενος 128 ssd για αυτο το laptop: Φορητός υπολογιστής Lenovo G585 | Lenovo (GR) Προφανως οποισοδηποτε ssd θα εκανε μεγαλη αλλαγη στην αισθηση χρησης του συστηματος. Εχω διαβασει καλα λογια για τη σειρα mx100 της crucial η οποια εχει πολυ καλο λογο τιμης προς αποδοση.Προφανως αυτο δεν ισχυει τοσο για τον 128αρη που εγω ζηταω αλλα δεν επιτρεπουν και τα οικονομικα για κατι παραπανω.Αν υπαρχει και κατι πιο οικονομικο ακομα καλυτερα! Αλλες προτασεις?Να πω εδω οτι το laptop ειναι sata3 compatible..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.