Jump to content

EiLorD

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

About EiLorD

  • Rank
    Registered User
  • Birthday 09/09/1980
  1. Μου φέραν ένα λαπτοπ hp zv5000, στο οποίο είχαν ενα απο αυτά αυτά τα μουφοτροφοδοτικά, και η είσοδος του τροφοδοτικού έχει λιώσει. Το laptop δούλευε μετά με την μπαταρία για όσο κράτησε. Στο λινκ έχω εικόνες από την μητρική, πιστεύετε αν αλλάξω μόνο το jack υπάρχει περίπτωση να φτιάξει; (πουλάνε τέτοια στο φανό; http://imgur.com/a/MyXrB
  2. Απενεργοποιήσα το UAC, έκανα reboot , εγκατέστησα την έκδοση 7.0.2 και όταν έτρεξα τον uninstaller στην πρώτη οθόνη πάτησα F (Force run uninstaller application) και στην δεύτερη δεν γίνεται τίποτα όταν πάτησω κάποιο από τα Α,S,Q παρά μόνο με το E κάνει exit. Έχω onboard gpu από amd mobo (δεν έχω βάλει ποτέ κάποια άλλη πάνω) και αυτά δείχνει στην οθόνη ATIMAN UNINSTALLER V.7.0.2 ____________________________ FORCE UNINSTALLATION RUNNING NOTE: NO DRIVERS ON SYSTEM Microsoft Windows 7 64 bit system [Version 6.1.7601] With Service Pack 1 NOTE: Do not run Driver sweeper after Atiman Uninstaller. INFO: Catalyst Software on system : Cards info: System Vga CARD : ATI Radeon HD 4290 System CARD : ATI Radeon HD 4290 Hardware ID's of AMD cards with installed drivers: PCI\VEN_1002&DEV_9714&SUBSYS_D0001458&REV_00\4&23F7DD16&0&2808: ATI series Driver info: 2D Driver Path : HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E968 -E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0000 2D Driver Registry Path is : Optimum. ATI Catalyst Install Manager: Installed: version : "8.0.903.0". Catalyst Release Version : "8.723-100406a-098769C-ATI" Catalyst Driver Version : "10.4" Application Profiles : Not Installed Catalyst Control Center : Not Installed ATI AVIVO Codecs : Not Installed HydraVision Version : 2010.0406.2133.36843 ATI HDMI Audio Driver : Not Installed Installed Microsoft Visual C++ versions : 2010 Redistributable - 10.0.30319 Installed Microsoft Visual C++ versions : 2010 Runtime - 10.0.30319 Installed Microsoft Visual C++ versions : 2005 Installed Microsoft Visual C++ versions : 2008 - x86 9.0.30729.6161 Installed Microsoft Visual C++ versions : 2005 Installed Microsoft Visual C++ versions : 2008 - x86 9.0.30729.4974 Installed Microsoft Visual Studio versions : 2010 (Isolated) - ENU Application Starting mode _________________________ Press: A - Automatic uninstallation (see Note) S - Selective uninstallation (configuration options) Q - Quick Uninstallation (for same family re-install Drivers) E - Exit from Application. NOTE: Automatic uninstallation mode actions : * Uninstall Driver via ATI Installed Manager "8.0.903.0". * Restart System. * After restaring, Next Generation - Extreme mode. * Show log file and saving backup log files. Catalyst Driver Uninstalled. Select (E)..
  3. Είχα κατεβάσει την έκδοση 5.1 που είναι σε εκείνο το πόστ, δηλαδή μετά το hotfix. Τώρα πρόσεξα πως στο νορμαλ next generation δεν χρειάζεται επανεκκίνηση, ίσως αν εγκαθιστουσα τότε τους drivers να μην κολλούσε μετα την επανεκκίνηση. Δεν λέω ότι εμπλέκεται ο uninstaller στο σημείο επαναφοράς απλά το ανέφερα μιας και τις 3 προηγούμενες φορες που έκανα uninstall και επανεκκίνηση με το startup repair με επανέφερε στο τελευταίο point που ήταν 7/7. Όπως και να έχει τώρα δουλεύει καλά θέλω να πιστεύω, ευχαριστώ για το πρόγραμμα
  4. Χρησιμοποιώντας την έκδοση 5.1 σε windows 7 x64 sp1 normal mode, με την ενσωματωμένη 4290 της μητρικής έκανα extreme Νext Generation uninstall και φαινόντουσαν όλα να πήγαν καλά. Όταν έκλεισα το πρόγραμμα και έκανα reboot όμως δεν έμπαινε στα windows παρά μόνο στο startup repair απο όπου και έκανα system restore. Το δοκίμασα και με extreme και με normal next generation. Στο τελευταίο restore δεν με επανέφερε σε restore point στις 7/7 αλλά σε σημερινό αφού είχα κάνει uninstall. Έκανα ένα reboot για να σιγουρευτώ ότι είναι σταθερό και όταν άνοιξε πάλι έκανα εγκατάσταση τους drivers που ήθελα. Έχω κρατήσει τα log από την πρώτη φορά νομίζω αν τα θέλεις.
  5. Πήγα κι εγώ χτες να παραλάβω, ευχαριστω και πάλι παιδιά!
  6. Πολύ καλός διαγωνισμός, μπράβο! Πάντα τέτοια και πάντα να κερδίζουμε :dance3:
  7. Κάτι άλλο, οι μνήμες που έχω λένε πως δουλεύουν στα 1,35V αλλά στα bios γράφει ddr3 1.5V 1.488V (η εικόνα ειναι απο το manual) Αυτό γιατί συμβαίνει; δεν υποστηρίζει η μητρική μήπως τόσο χαμηλά βολτ;
  8. Ευχαριστώ παιδιά, τελικά όντως η onboard gpu τα ετρωγε. Στα bios είχα τις εξης επιλογές: Advanced BIOS Features-> Internal Graphics Mode-> UMA+SidePort UMA Frame Buffer Size-> Auto (Απ ότι φαίνεται το auto ειναι 512mb)
  9. Και πού το βλέπω αυτό, δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποια επιλογή για το πόσο θα δεσμεύσει; εψαξα στο pdf του manual και δεν ειχε τιποτα για remap. Τι κανει αυτο παντως; α επισης κι ενα screen.
  10. Το σύστημα αποτελείται απο τα εξής: Gigabyte 890GPA-UD3H Amd phenom II x4 965 G.skill F3-10666CL9D-4GBECO Windows 7 prof x64 Είδα επισης και στο msconfig->boot->advanced το κουτάκι που λέει maximum memory δεν είναι επιλεγμένο. Κάτι διάβασα στο ίντερνετ ότι μπορει να υπάρχει καποιο στραβό πιν στο σοκετ της mobo http://www.tomshardware.co.uk/forum/267749-12-windows-usableΘέλω να δω μήπως φταίει κατι άλλο πριν δοκιμάσω να βγάλω τον επεξεργαστή μιας και φαντάζομαι πως μετά θα πρέπει να του ξαναβάλλω παστα..!
  11. εχω την εντυπωση πως εφτιαξε με λιγο οινοπνευμα (δεν εριξα μεσα τελικα) και πολλα περαδωθε, μου δινει την εντυπωση πως ειναι λιγο πιο σκληρο καθως το κουνας αλλα πιστευω πως εφτιαξε. Ο καιρος θα δειξει Ευχαριστω για την βοηθεια.
  12. κι εγω αν εβρισκα ισως το αλλαζα, εκανα καποιες κολλησεις προσφατα κι ετσι εχω παρει το κολάι, (καλάι θα παρω οταν ειναι να το αλλαξω ) ενα οινοπνευμα παν.συ.φα που ειναι καθαρο 95 κανει; γιατι στν αρχη το κανα με πολυ λιγο απ το μπλε το φωτιστικο.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.