Jump to content

Pantm83

Premium Members
  • Posts

    54
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Pantm83

  1. Καλημέρα, Ειδα το βιντεακι φενεται πολυ απλο. Το προβλημα ειναι οτι το συγκεκεριμενο κουμπακι που παταει σε εμενα ειναι νεκρο ???
  2. Καλησπέρα σας, Νομιζω οτι με το Fan speed ελυδα πολλα απο τα προβληματα μου μειώθηκε αισθητά ο θορυβος και οι θερμοκρασίες φαινονται μια χαρα !! Τωρα μενει να βρεθει ενας τροπος να μειωσω τις στροφες του ανεμιστηρα της καρτας γραφικων. ?? Οπως ειπα και πριν το MSI Afterburner, το εγκατεστησα αλλα δεν ξερω πως λειτουργει ?? και δεν μου εμφανιζεται το Tab του Fan ??? Μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος η προγραμμα να μειωσε τις στροφες του ανεμιστηρα της VGA ?? Oric σωστα το μαντευεις αυτη τη Μητρικη εχω !!!!
  3. Δεν ξερω τι σημαινει idle και Load ?? Συνδεσα το ενα ανεμιστηρακι του κουτιου, εβαλα το CPUID HWMonitorPro. και τα αποτελεσματα τα επισυναπτω στην παρακατω φωτογραφια Επισης για τον ανεμιστηρα της καρτας γραφικων διαβασα για το MSI Afterburner, το εγκατεστησα αλλα δεν ξερω πως λειτουργει ?? και δεν μου εμφανιζεται το Tab του Fan ??? Παρακαλω πολυ τα φωτα σου,
  4. Τα εχω καθαρισει ολα τα ανεμιστηρακια. Βεβαια δεν εχω τσεκαρει θερμοκρασιες.. Ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη ειναι ο cooler master a12025-16cb-4bp-f1. Μπορω να το μειώσω την ταχυτητα του μεσα απο το Bios και αν ναι πως ???
  5. Είμαι κάτοχος ενός σταθερού υπολογιστή εδώ και 5-6 χρονια. Το σύστημα μου είναι AMD Phenom(tm.) II X4 955 3.20 GHZ με καρτα γραφικών ATI Radeon HD4850. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος θα έλεγα. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι του θορύβου. Είναι ιδιαίτερα εκνευριστικο , ειδικά όταν κάθεται δίπλα η κοπέλα σου με ένα Laptop Imac. Που είναι σα να μην υπάρχει.. Ανοίγοντας λοιπόν το κουτι παρατήρησα ότι τον θόρυβο τον κάνει ο ανεμιστηρας της καρτας γραφικων και του επεξεργαστή. Σε δεύτερη φάση λιγότερο θόρυβο κάνει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού. Τους ανεμιστήρες του κουτιού τους εχω αποσυνδέσει τώρα το χειμώνα. Θα ήθελα λοιπον να μου προτείνεται λύσεις προκειμένου να μειώσω οσο τον δυνατόν περισσότερο το θόρυβο που κάνει το μηχάνημα μου. Θα ήθελα οικονομικές λύσεις καθώς νομίζω ότι δεν αξίζει να πετάω λεφτά σε ένα σχετικά παλιό μηχάνημα. Σας επισυνάπτω φωτώ από τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή και από το τροφοδοτικο Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων.
  6. Pantm83

    Ati radeon Hd4850 Και ρυθμιση ανεμιστηρα ?

    Καλησπέρα, η αληθεια ειναι οτι το εχω κατεβάσει, αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω Εδω ειναι και ενα screenshot του προγραμματος. ΤΙ πρεπει να κανω ???
  7. Καλησπερα σας εχω την εν λόγω καρτα γραφικων και θα ηθελα να μπορω να ρυθμισω τις στροφες το ανεμιστηρα, προκειμενου να μην κανει θορυβο. Πως θα ηταν αυτο εφικτο ?? Χρησιμοποιω Win 8.1 pro . Τι λετε ?? ευχαριστω.
  8. Καληπέρα παιδες. ευχαριστω για τα σχολια σας. Τι ακριβως ειναι το frameless. ?? και που ειναι το κακο με αυτο ???
  9. Καλησπέρα σας, Ειμαι ερασιτέχνης φωτογράφος. Ειναι το αγαπημενο μου χομπι. Σκεφτομαι να ξεφυγω απο μια παλια LG 20 αρα οθονη και να αγορασω κατι καλυτερο. Ψάχνοντας το Forum αλλα και στο google. Βρήκα διάφορες επιλογές . Ωστοσο εχω μπερδευτει στο τι θα ειναι καλύτερο για επεξεργασια με Lightroom και λιγο photoshop. Νομιζω με ενδιαφερει αρχικα να εχω οσο πιο ποιοτική εικονα και σε δεύτερη φάση μεγεθος οθονής. Θα ήθελα τις συμβουλές σας και τις γνώσεις σας. Αυτές για τις οποίες άκουσα και διάβασα πολλά είναι οι παρακάτω: Asus PA248QJ http://www.skroutz.g....html?from=drop Dell Ultra HD 4K Monitor P2415Q 24 http://www.skroutz.g...nitor P2415Q 24 BenQ GW2765HT http://www.skroutz.g....html?from=drop Dell S2715H http://www.skroutz.g...ell-S2715H.html Dell UltraSharp U2515H http://www.skroutz.g...traSharp U2515H Viewsonic VP2772 ( Η συγκεκριμενη στην Ελλαδα ειναι πανακριβη. Δεν ξερω αν μπορουσε να μου την στειλει η να μου την φερει ενα Αμερικανος φιλος που θα ερθει Ελλαδα.) http://www.skroutz.g....html?from=drop http://www.amazon.co...thedigcam05-20 Το βασικό είναι οτι το Budget μου κυμαίνεται από 350,00€ εως 450,00 €. Θα ήθελα να ακούσω τις γνωμες σας καθώς και οποιαδήποτε αλλη πρόταση μένοντας σε αυτες τις τιμές. Επίσης θα ηθελα να γνωριζω εαν η οθονη που θα επιλεξω θα εχει σχεση και με την καρτα γραφικων που εχω. Το λεω γιατί δεν ειναι και πολυ καινουργια Καρτα ΓΡαφικων: SVGA PCI-E SAPPHIRE 4850 512 MB Ευχαριστώ πολύ εκ των πρότερων.
  10. Τωρα νομιζω καταλαβα... Μπορει να μου πει κανεις εαν η 25αρα ειναι καλιμπραρισμενη απο το εργοστασιο και τι αναλογια εχει 16:10 η 16:9 ??
  11. Να πω οτι καταλαβα, θα ειναι ψεματα. Θα μπορουσε κανεις να βοηθησει και εμας τους ασχετους καποιος για το τι θεωρει καλυτερη επιλογη για επεξεργασία φωτο....
  12. Καλησπέρα σας, σκεφτομαι να αγοράσω μια οθονή κατά κύριο λόγο για επεξεργασία φωτογραφίας. Η πρωτη μου επιλογη ηταν η DELL U2415H (τιμη στην Ελλάδα 300,00 €) Βασικό κριτήριο ηταν η καλη ποιοτητα εικόνας, η αναλογία 16:10 και οτι ειναι καλιμπραρισμενη απο το εργοστάσιο. ​Τωρα βλέπω οτι με 280,00 € απο Γερμανία μπορώ να εχω την U2515H. Το νομίζεται οτι αξιζει καλύτερα ? Ποιες ειναι οι διαφορές που έχουν αυτες οι δυο οθόνες εκτός απο το μέγεθος ? Ποια έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ? Τελός εχει σημασια η καρτα γραφικων που εχω ?? Ρωταω γιατι η κάρτα γραφικών μου είναι πενταετίας.. SVGA PCI-E SAPPHIRE 4850 512 MB Ευχαριστώ.
  13. Καλησπέρα. Τελικά το προβλημά λυθηκέ με την αναβαθμιση του BIOS.. Σας ευχαριστω πολυ ολους και ιδιαιτερα τον cyberdyne. Ηταν πολυ κατατοπιστικές οι οδηγιες για την αναβαθμιση. και παλι ευχαριστω...
  14. Αυτο το εχω κανει ηδη. Αυριο θα το ξανακανω βεβαια για να ειμαι σιγουρος και επιστρεφω...
  15. Καλησπέρα σας. Απλό το 2009 εχω ενα pc. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Βασική Χρήση η επεξεργασία φωτογραφιών με το Lightroom και το Photoshop. To σύστημα μου είναι το εξής Επεξεργαστής: AMD PHENOM II X 4955 (3.2 G Hz, 8 mb) Μητρική: MSI 770-c45 ( http://www.bit-tech.net/hardware/motherboards/2009/09/17/msi-770-c45-motherboard-review/1 ) Καρτα Γραφικών: SVGA PCI-E SAPPHIRE 4850 512 MB Μνήμη Ram: RAM DD3 ADATA 2 GB DIMM 1333MHZ Προχώρησα στην αγορά 2 extra RAM http://www.e-shop.gr/gskill-f3-10600cl9d-8gbnt-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-10600-1333mhz-dual-channel-kit-p-PER.555869 Αφού λοιπόν έβαλα και τις 4 μνήμες.(2 ζευγαρια) Μου βγάζει μαύρη οθόνη με το εξής μήνυμα CMOS checksum bad και δεν προχωράει παρακάτω. Όταν πατάω F2 ξεκινάει απλό την αρχή και παλι τα ιδιά. Εχω κάνει και clear cmos. Αυτο που σκέφτηκα είναι οτι μπορεί να χρειάζεται αναβάθμιση το BIOS. Η εκδοχή που εχω εγώ είναι του 2009. Βλέπω οτι από τότε έχουν βγει αρκετές αναβαθμίσεις. http://www.msi.com/support/mb/770C45.html#support_download Το θέμα είναι οτι δεν ξερω πως να κανω Update sto BIOS. Το έψαξα λίγο αλλά δεν το καταλαβαίνω, δεν εχω κάνει ποτέ αναβάθμιση του BIOS. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε λίγο με αυτο ??? Νομίζεται οτι θα λυθεί το πρόβλημα με αυτο η μήπως είναι κάτι αλλο ????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.