Jump to content

AGGANIS13

Premium Members
  • Posts

    425
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by AGGANIS13

  1. AGGANIS13

    Laptop 17' - Asus X71A

    Μια χαρα ειναι η μπαταρια του. Θα το παρω λοιπον. Λεπτομεριες με ΠΜ
  2. AGGANIS13

    Laptop 17' - Asus X71A

    Δεν εχουμε απαντηση για την διάρκεια της μπαταρίας?
  3. AGGANIS13

    Laptop 17' - Asus X71A

    Επειδη προκειται για λαπτοπ.... Θα ηθελα να μαθω την διαρκεια της μπαταριας σε χρηση.
  4. AGGANIS13

    Προβλημα με r9 280x 3gb

    Νεο τεστ σε ASUS PRIME B450M-Aii + RYZEN 2200G , οπου χωρις καμια ρυθμιση η καρτα γραφικων εδειξε κανονικα Στις μητρικες που δεν εδειχνε η r9 280x εβαλα μια παλια 7970 3gb και δειχνει κανονικα - χωρις καμια ρυθμιση Αυτο που παρατηρησα τωρα ειναι οτι οταν βαζω στην μητρικη αυτη (ASUS PRIME B450M-Aii) επανω εναν Μ2 NVMe 3d ssd, η καρτα γραφικων ΔΕΝ δειχνει Χωρις την καρτα γραφικων, ο ssd δουλευει κανονικα και μπαινει windows κανονικα με τα γραφικα του cpu Χωρις τον Μ2 NVMe 3d ssd , η καρτα γραφικων δειχνει κανονικα Το εκανα το τεστ πολλες φορες. Πολυ κουλο μου φαινεται Τι γινεται?
  5. Προτασεις για αγορα με voucher 3Χ200 = 600 ευρω για λαπτοπ και desktop (ισως και +50 ευρω) 2Χ200 = 400 ευρω για λαπτοπ και desktop (ισως και +50 ευρω) 200 ευρω για ταμπλετ (δεν ξερω αν υπαρχει λαπτοπ με 200-250 ευρω)
  6. Την συγκεκριμενη καρτα την ειχα σε ενα συστημα με μητρικη Asrock b450 hdv r4.0 - ryzen 3200g - δουλευε για πολυ καιρο ΑΨΟΓΑ Την δοκιμασα σε μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ MSI H310M PRO-VDH PLUS με εναν i3 9100f και δεν δεν εδειχνε τιποτα στην οθονη την δοκιμασα σε μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ASRock H110M-DGS R3.0 με εναν i3 7100 και παλι δεν εδειχνε τιποτα στην οθονη Τη δοκιμασα και σε μια αλλη μητρικη με Ιντελ i5 και παλι τιποτα. Τη δοκιμασα σε μια Am4 (asrock x370 gaming x) με εναν ryzen 5 1600 και δουλεψε κανονικα Χθες Σε Αsus 990fx και 8320 cpu παλι τιποτα Σε αυτες που δεν δειχνει τιποτα, νομιζω ανοιγει το Pc γιατι μετα απο λιγα δευτερολεπτα βλεπω το λαμπακι του πληκτρολογιου (num lock) να αναβει που ειναι μια ένδειξη οτι κανει post η μητρικη ... αλλα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη Σε αλλο φορουμ μου ειπαν οτι ....κάποιες παλιές gpu δε δουλευουν όταν υπάρχει uefi χωρίς υποστήριξη legacy bios. Αλλα οσες αλλαγες κ αν εκανα στο Bios τιποτα... Καμια ιδεα?
  7. Εχω 2 voucher απο τον "Τουρισμός για όλους" και ειπα να παω με την γυναίκα μου στην Πρέβεζα για 4 διανυκτερεύσεις. Τα καταλλύματα (που ειναι συμβεβλημένα) και βρίσκονται μεσα στην Πρεβεζα απο ότι είδα ειναι Flower Pot Complex (Κύπρου 58-60) Ξενοδοχείο Μίνως (21ης Οκτωβρίου) Ποια απο τα δυο να προτιμήσω για βολεύει στις μετακινήσεις μας χωρις να πρεπει να παιρνω αυτοκινητο? Που αξιζει γενικα για περατζάδες-βόλτες? Καποιος πεζόδρομος ισως? Λεω να παμε μια ημέρα Στην Λευκάδα και αλλη μια ημέρα Παργα - Συβοτα Αλλη προταση? Επισης θελω προτάσεις για φαγητο Προταση για μαγαζι με καλο πρωινο brunch Προταση για Ιταλικό με καλη πίτσα - μακαρόνια Προταση για καλό γυράδικο. Πραταση για καλη κρεπερι Καποιος απο Πρεβεζα..... να βοηθήσει παρακαλω....
  8. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Το κοιταξα αλλα μου βγαζει μονο 3 μοντελα απο ευρωπαικη αποθηκη
  9. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Φτηνη λυση για 2din Android συστημα με Gps? Αυτο εδω πως σας φαινεται? Οθόνη αυτοκίνητου Android 2GB GPS (WI-FI 7200C2, Full Touch, Playstore MP3 USB video radio Bluetooth) TOKALATHIMOU.GR Οθόνη αυτοκινήτου 7
  10. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Θα ειναι δευτερο αμαξι αυτο φιλε. Εγω θα το χρησιμοποιώ. Για την οικογενεια υπαρχει αλλο. Πολυ λιγες οι περιπτωσεις που θα βαλω περισσοτερα ατομα και πολυ λιγη αποσταση (2-3 χιλιομετρα)
  11. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Οποιος ξερει ας μου πει... CHEVROLET MATIZ ECOLOGIC LPG εργοστασιακο, 9/2009 μοντελο, ΕΛΛΗΝΙΚΟ απο ΙΔΙΩΤΗ με αναλυτικό βιβλίο service και με 95000 χιλιόμετρα. Ποια ειναι μια normal τιμη αγορας του?
  12. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Λακωνια - Σπαρτη
  13. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Εχω δει και ενα chevrolet matiz ECOLOGIC LPG εργοστασιακο σε καλη τιμη εχουν χαμηλη καταναλωση αυτα? ειναι αξιοπιστα?
  14. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    φυσικό αέριο CNG δεν υπαρχουν πρατήρια εδω που ειμαι.
  15. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Ακομα σε σκεψη ειμαι κ δεν μπορω να καταληξω. Ποια απο αυτα τα μικρα ειναι πιο οικονομικο σε καταναλωση? Εχω δει και ενα chevrolet matiz ECOLOGIC LPG εργοστασιακο σε καλη τιμη εχουν χαμηλη καταναλωση αυτα? ειναι αξιοπιστα? Επισης απο κοστος συντηρησης τι ειναι προτιμότερο? Βενζινη - πετρελαιο η LPG? Θα μου πειτε τωρα... πολυ το ψανω ε?
  16. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Τα πολυ καλα λογια που ακουω απο αρκετους για το YARIS ειναι αληθινα?
  17. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Αρχιζω να σκεφτομαι κ αλλες επιλογες. Μαλλον ΔΕΝ θα παω σε 1400κυβικα πετρελαιο. Ειδα οτι εχουν διπλασια τελη κυκλοφοριας και σε βαθος χρονου ειναι αρκετα τα χρηματα. Αν παω σε βενζινη ή πετρελαιο 1000-1300 κυβικα και κριτηριο την οικονομια σε καυσιμο και μικρο σε διαστασεις και φυσικα αξιοπιστο (οχι πολλες βλαβες) Μικρο σε διαστασεις (να μπορω να παρκαρω σχετικα ευκολα) και πολυ οικονομικο. CITROEN C1 Peugeot 107 Toyota aygo HYUNDAI i10 Suzuki Alto CHEVROLET MATIZ CHEVROLET SPARK ΚΙΑ PICANTO Να ακουσω γνώμες απο τους "γνώστες" του θεματος θελω
  18. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Βρηκα κατι καλυτερο... VIN Decoder & Lookup | Vindecoderz WWW.VINDECODERZ.COM Get the complete vehicle history report with owner information, prior accidents and damage. Βαζεις τον αρ. πλαισιου και στα βγαζει ολα
  19. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Ευχαριστω για την απαντηση. Λεει οτι ... Ο χαρακτήρας 10 που θεωρείται και σημαντικός, δείχνει το έτος παραγωγής του αυτοκινήτου! Μάλιστα τα γράμματα U και Z αλλά και ο αριθμός 0 (μηδέν) δεν χρησιμοποιούνται στον κώδικα του έτους. Δεν μου λεει ομως ποιος χαρακτηρας αντιστοιχεί σε ποιο ετος? Η δεν καταλαβα καλα?
  20. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Να ρωτησω και κατι αλλο αφου το "κατεχετε" το θεμα... Πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι ενα αμαξι ειναι πχ του 2009 μοντελο? Θα μου πειτε απο την αδεια ετσι? Εχω δει ομως (δεν ξερω αν ισχυει σε αλλα) σμαρτακι παλιο και η αδεια του να λεει 2008 (που σιγουρα δεν ειναι) Λογικα στην αδεια λεει πρωτη κυκλοφορια στην Ελλαδα. Πως μπορω να ειμαι σιγουρος για το πραγματικο ετος ? Γλυκοκοιταξω ενα Peugeot 107 '09. Θελω να παω να το δω απο κοντα.... Πως θα ξερω σιγουρα αν ειναι οντως του 2009?
  21. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Τα 4-5 ατομα που λεω ειναι εγω με την γυναικα μου και τα 3 μικρα παιδια (το ενα σε καθισματακι). Δεν ειναι μεγαλο το βαρος. Και για αποστασεις μικρες (3-4 χιλιομετρα). Και λεω οτι λιγες φορες θα γινει αυτο. Το 80% των χιλιομετρων θα τα κανω μονος μου. Τα υπολοιπα με καποιο απο τα παιδια που θα τα πηγαινοφερνω φροντιστήρια. Πολυ λιγες θα ειναι οι περιπτωσεις που θα βαλω μεσα 4-5 ατομα.
  22. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Κατα σύμπτωση το αλλο αυτοκινητο της οικογενεια ειναι το Opel Meriva B που απο οτι ειδα εχει τον 1.3 multijet (αν δεν κανω λαθος) που προτείνεις. Πριν την καραντινα αναγκάστηκα να αλλαξω μηχανη αφου η παλια βγηκε off. Το ειχα φερει απο Βουλγαρια και προφανως ειχε γινει επισκευη στον κινητηρα του (δεν το ηξερα φυσικα). Εκανα 45000 χιλιομετρα και και βρηκε off. Πηρα μεταχειρισμένη που μαζι με την τοποθετηση, μου στοίχισε 1500 ευρω. Το Smart που το ειχα τα τελευταια 8-9 χρονια η ζημια που εβγαλε ηταν τα μπεκ, που τα αλλαξα ολα με 400 ευρω. ΤΙΠΟΤΕ αλλο. Εχω αλλαξει 4 σμαρτακια. Το τελευταιο ηταν μονο πετρελαιο. Και ημουν πολυ ευχαριστημενος. Αλλα τωρα που μεγαλωσε κ αλλο η οικογενεια ειπα να παρω παλι ενα μικρο αλλα να χωραει, αν χρειαστει (λιγες φορες) και 4-5 ατομα αλλα να καιει λιγο οσο το σμαρτακι μου και να χωραει παντου. Σχεδον ποτε δεν εψαχνα παρκιν για το σμαρτακι μου.
  23. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Ο σκοπος που εχω ξεχωρισει αυτα τα τρία ειναι οτι: ειναι οικονομικα (περιπου οπως το smart) και μικρα σε διαστασεις (εχω κακομαθει με το smart στο παρκιν). Ξερω οτι το Yaris 1.4 D4-D ειναι μακράν απο τα καλύτερα μικρά diesel αλλα θελω καποιο μικροτερο σε διαστασεις. Το Toyota IQ δεν το ειχα σκεφτει. θα το τσεκαρω...
  24. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    1400 diesel δεν ειναι αυτα τα 3 μοντελα που ειπα? Το Smart εχει περιπου 4,32 /100 μεση πραγματικη καταναλωση Diesel consumption: Smart - Fortwo - Spritmonitor.de WWW.SPRITMONITOR.DE Overview Smart, Fortwo το Citroen - C1 εχει περιπου 4,24 /100 μεση πραγματικη καταναλωση Diesel consumption: Citroen - C1 - Spritmonitor.de WWW.SPRITMONITOR.DE Overview Citroen, C1 το Peugeot - 107 εχει περιπου 4,14 /100 μεση πραγματικη καταναλωση Diesel consumption: Peugeot - 107 - Spritmonitor.de WWW.SPRITMONITOR.DE Overview Peugeot, 107 το Toyota - Aygo εχει περιπου 4,73 /100 μεση πραγματικη καταναλωση Diesel consumption: Toyota - Aygo - Spritmonitor.de WWW.SPRITMONITOR.DE Overview Toyota, Aygo Η κανω καπου λαθος?
  25. AGGANIS13

    Αυτοκίνηση

    Πουλησα το Smartaκι μου πετρελαιο (παντα smart επαιρνα τα τελευταια 15 χρονια) και λεω να παρω ενα μικρο 5θεσιο οικονομικό πετρελαιοκίνητο Κανω αρκετα χιλιομετρα (περιπου 1500 το μηνα) σε επαρχιακο δρομο και με το Smartaκι εκανα με 22 λιτρα πετρελαιο 500-530 χιλιομετρα (με ελαφρυ ποδι) Ψαχνω λοιπον πολυ οικονομικο αλλα και μικρο (εχω κακομαθει με το smartακι στο παρκιν) 5θεσιο (ξερω οτι δεν θα εχει πολυ ανετους χωρους) μοντελο περιπου 2007-2009 Εχω δει και μου αρεσουν τα: CITROEN C1 Peugeot 107 Toyota aygo Διαβασα οτι εχουν ολα αυτα τον ιδιο κινητηρα Θελω να ακουσω την γνωμη των ειδικων επι του θεματος και σιγουρα και αλλες προτασεις
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.