Jump to content

RGit7789

Premium Members
  • Posts

    141
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by RGit7789

  1. RGit7789

    Αναπαλαίωση PC

    Το pc το έχω κυρίως για development αλλα και οπότε βρεθεί χρόνος casual gaming σε νέους και παλιούς τιτλους. Φαίνεται κ από τη παλιά μου σύνθεση άλλωστε (δεν θα περναγα aftermarket ψύκτρα στην HD5850 για εφαρμογές γραφειου [emoji2]). Από εκεί και πέρα κρατάω τη πρόταση σου για το τροφοδοτικό για μετά τις γιορτές μιας και το HEC δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα έως τώρα.
  2. RGit7789

    Αναπαλαίωση PC

    Το σεναριο με τον quad ακουγεται πολυ καλο και ομολογω πως μαλκια μου που δεν το ειχα καν στο πλανο τα τελευταια 1-2 χρονια. Ισως να με εσωζε σε πολλες περιπτωσεις που το συστημα γονατιζε. Τωρα πλεον ομως θελω να στησω τις βασεις για κατι νεο οποτε το να μεινω στην P35 δεν μου αφηνει πολλα περιθωρια στη πορεια. Θα αναγκαστω να την αλλαξω αργα ή γρηγορα.. Αυτο που ισως με βαλατε στο τρυπακι να κανω ειναι να κρατησω τα parts και να στησω καποια στιγμη κατι παραλληλα κατι για να παιξω.. Συμφωνω απολυτα για τον SSD. Μαλιστα ηταν η λυση που εξεταζα το καλοκαιρι οσο δεν ειχα πιασει ακομα δουλεια και το budget ηταν ακομη πιο χαμηλα. Τοτε κοιταζα για εναν μικρο SSD (128GB) και αλλα 4GB DDR2 για να στρωσω λιγο τη κατασταση. Αυτη τη στιγμη οσο αφορα τον SSD τον εχω στα σκαρια για λιγο μετα τις γιορτες, μαζι με ενα καλο Corsair case και ενα PSU (αν την παλεψει για την ωρα το HEC). Αλλα αυτα σε μελλοντικο thread.. Τελος, μηπως εχετε καποια γνωμη για site με μεταχειρισμενο hardware που να συγχαζουν αξιοπιστοι πωλητες (εκτος του παροντος)? (αν δεν επιτρεπονται links public, τοτε με pm)
  3. RGit7789

    Αναπαλαίωση PC

    Οχι το "οσο πιο οικονομικο" δεν ειναι στις προθεσεις μου. Ισως εγω το εγραψα λαθος. Ο λογος που το ανεφερα ειναι κυριως γιατι εχω καιρο να παρακολουθησω τα δρωμενα σε HW (ελειπα κ ενα χρονο στρατο..) και πιθανον να υπηρχαν κομματια με μεγαλυτερο value for money απο αυτα που επελεξα. Τη μητρικη τη θεωρω βαση ολων εξου και η συγκεκριμενη που βλεπεις. Θελω να ξεκινησω να ξαναστηνω το συστημα κομματι-κομματι και δεν θελω η μητρικη να με περιοριζει, θελω να ειμαι καλυμμενος για τα επομενα 3-4 χρονια. Μαλιστα επειδη το τριπτυχο MOBO/CPU/RAM πανε μαζι σκεφτομουν μηπως βρω μια φθηνη CPU και μεταχειρισμενες μνημες για την ωρα ωστε να ριξω μεγαλυτερο κομματι του budget στη μητρικη. Την Gaming 5 την βρισκω 150e αυτη τη στιγμη. Υπαρχει και η Gaming 7 (παντα MSI loyal) στα 200e αλλα κανοντας τη συγκριση πιστευω οτι μπορω να ζησω χωρις τα extra OC features και τις μερικες παραπανω θυρες που παρεχει. Το επομενο αλμα θα ηταν να ανεβαινα σε μια skylake μητρικη με DDR4 αλλα το θεωρω αρκετα νωρις και δεν με ενδιαφερει.
  4. RGit7789

    Αναπαλαίωση PC

    Χρησιμοποιωντας αυτο εδω το tool (http://outervision.com/power-supply-calculator) με τη παραπανω συνθεση βγαζω μια μεγιστη καταναλωση: Load Wattage: 330 W Recommended PSU Wattage: 380 W Οποτε φανταζομαι με τα 600W του HEC ειμαι υπερκαλυμμενος, σωστα?
  5. Παιρνω την μπουλντοζα και μπαινω για αναβαθμιση στο pc 8ετιας της υπογραφης. Για αρχη εχω βαλει στο ματι το παρακατω τριπτυχο Μητρικης - CPU - RAM μεχρι τα Χριστουγεννα: Intel Core i5-4690K MSI Z97 Gaming 5 RAM KINGSTON HX318C10FRK2/8 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ HYPERX FURY RED SERIES DUAL CHANNEL KIT Ολα μαζι μου βγαινουν γυρω στα 470-500 απο skroutzομαγαζα που ειναι και το budget μου μεχρι το Δεκεμβρη. Η καρτα ηχου αναγκαστικα θα παρει ποδι μιας και δεν θελω να περιοριστω σε μητρικη με PCI. Ισως απο περιεργεια να τη καρφωσω με κανεναν ανταπτορα στη πορεια, αλλα και παλι ειναι απαρχαιωμενη. Απο εσας θα ηθελα πρωτα απο ολα μια γνωμη. Το εαν βρισκω με λιγοτερα χρηματα κατι εξισου αξιολογο ή αν θα μπορουσα να κινηγησω ισως κατι μεταχειρισμενο για την ωρα με σκοπο να τσιμπησω κατι καλυτερο μεσα στο 6μηνο. Κυριως ομως το κατα ποσο θα τη παλεψει τροφοδοτικο μου... Θένκιου!
  6. Καλησπερα σε ολους, Μια γρηγορη ερωτηση πριν ξεκινησω ενα μεγαλο κυκλο δοκιμων για να βρω το προβλημα: Τι συμβαινει οταν συνδεοντας μια οθονη και κατα το power on αυτη βγαινει απο το stand by mode αλλα παρολα αυτα δεν δείχνει τιποτα? Κατ επεκταση κλεινοντας το pc η οθονη περναει σε stand by mode, δειχνοντας και το αντίστοιχο μηνυμα (δεν φαινεται να εχει καει δηλαδη). Με μια πρωτη ματια τα led της motherboard δειχνουν οτι το μηχάνημα bootαρει κανονικα. Νο beap codes κτλ.. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
  7. RGit7789

    Diablo 3

    Εχει κανεις εμπειρια απο παρομοια cd-keyαδικα? Παιζει τυχον fraud στη μεση ή τυχον ban στη πορεια? Diablo 3 Cd Key - Multilanguage - GameKeys4all
  8. RGit7789

    Wolfenstein: The New Order

    Κι εδω Fergus. Τον πιτσιρικά βλεπω τον σφαξαμε ολοι στο γονατο με συνοπτικες διαδικασιες.. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
  9. RGit7789

    Wolfenstein: The New Order

    Ξαναγεμιζεις το λειζερ απο τα τουνελ και γαζωνεις πρωτα ματι, μετα πυραυλους και τελος μηχανη (τρεχοντας απο κατω).
  10. RGit7789

    Wolfenstein: The New Order

    Ποσα monitor ειναι 5760x1080? 3? Τραβαει πολυ στο πλαϊ..
  11. RGit7789

    Wolfenstein: The New Order

    Παιζει ενα ηλιθιο bug με τον fence cutter, δουλευει οποτε του 'ρθει και θελει reload απο το τελευταιο checkpoint..
  12. RGit7789

    ESO

    Υπο αλλες εποχες ισως το σκεφτομουν, προς το παρον ομως δεν μου περισσευουν με τη καμια 120 ευρω μεσα στο επομενο 6μηνο για το ESO. Αν αλλαξει μοντελο σε b2p το ξανασυζηταμε..
  13. RGit7789

    ESO

    Προσωπικα περιμενω invitation κ για το επομενο beta event για να μπορεσω να δω και το PvP καπως καλυτερα ωστε να εχω μια πιο ολοκληρωμενη εικονα.. Για την ωρα παντως ειμαι ικανοποιημενος και χαιρομαι ιδιαιτερα που το game "δεν ειναι mmo" (με την κακη εννοια).
  14. RGit7789

    ESO

    Με το crafting εχει ασχοληθει κανεις? Αξιζει οπως στο SP ή σου βγαινει η πιστη για inferior items? Συγκεκριμενα θελω να τσεκαρω woodworking για κανενα staff. Γιατι νομιζεις οτι ποσταρω? Περιμενω να βγω απο ενα dungeon πισω στο Auridon εδω και κανα 10λεπτο Δεν το κανει παντα, αλλα αμα το κανει ξεχνας τι quest εκανες....
  15. RGit7789

    ESO

    Καλα μιλαμε στα loading screens χαλαρα πας για καφε και γυριζεις.. Ελπιζω να το fixαρουν συντομα.
  16. RGit7789

    ESO

    Οσο προχωρας παντως θυμιζει περισσοτερο TES. Τα quest γινονται πιο ενδιαφεροντα (Fighter's, Mage guild κτλ) οπως και το main storyline.. Οσο για τα dc, αφοτου περασα τις αρχικες περιοχες που ηταν overcrowded, δεν ξανασυναντησα προβλημα.
  17. RGit7789

    ESO

    Πω μας εχει πεθανει στα dc.. megaservers και ιστοριες Οποιος ειναι μεσα add me: Arienn
  18. RGit7789

    ESO

    Μου πηρε 1 ωρα να φτιαξω μια elfιτσα και με το που παταω create μου ριχνει logout..! edit: Ακυρο, ευτυχως ειχε κρατησει τον character.
  19. RGit7789

    ESO

    From Friday, February 7th at 12:00PM EST Until Monday, February 10th at 11:59PM EST Ολοι τοτε μπαινουμε?
  20. RGit7789

    ESO

    3 ωρες και 7%.. με εχεις :hang3:
  21. RGit7789

    ESO

    Σοβαρα τωρα παιζει κανενα seeded torrent με τον beta client? Εστω και μηνων. Δεν παιζει να κατεβει ουτε για το επομενο ΣΚ event...
  22. RGit7789

    ESO

    Χαριζω το beta key μου..
  23. RGit7789

    RAW partition recovering tool

    Το εχω αφησει να κανει Deeper Search μηπως και μου δωσει κατι πιο συγκεκριμενο σαν warning, ωστε να μπορεσω να σουλουπωσω καπως το structure. Ριχνω και μια ματια στο PhotoRec που ειναι το επομενο step, αν και πιστευω εκεινο θα μου δωσει οτι ηδη εχω απο το iCare χωρις filesystem.
  24. RGit7789

    RAW partition recovering tool

    Τα πρωτα screens απο το testdisk. http://i.imgur.com/5CzY0de.png Δυστυχως μετα την αναλυση και ενω ανιχνευει το partition μου βγαζει πως δεν ειναι recoverable (#6) και σαν αιτια εμφανιζει πως "The harddisk seems too small!". Προχωρώντας τη διαδικασια για να μου δειξει τα αρχεια (P: list files), μου εμφανιζει απλα ενα κενο directory (#8).
  25. RGit7789

    RAW partition recovering tool

    Σαν εσωτερικό τον δοκίμασα, same deal.. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.