Jump to content

Land

Premium Members
  • Posts

    180
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Land

  1. Αν και θέλω να δω και τα reviews για να έχω καλύτερη εικόνα(με αντιπαραβολή fps κτλ όταν βγούνε),ένα μπράβο μπορώ να το πω για την AMD. Κράταγα πολύ μικρό καλάθι, προϊδεασμένος από προηγούμενες φορές.

    • Like 1
  2. Έχουνε μπλέξει τα μπούτια τους εκεί στην nvidia και μαζί με αυτήν και ο τελικός αγοραστής. Βάσει επιδόσεων, απ΄ότι είδα,είναι κοντά (μην πω σχεδόν ίδιες) που δεν μπορώ να δικαιολογήσω την ύπαρξη 1660 σκέτο με 1660 Super και 1660Ti μαζί ταυτόχρονα. Κάτι δεν κολλάει.

    Spoiler

    Επίσης αυτό με τις ονομασίες καταντάει κουραστικό. Μετά τις super θα βγάλει και τίποτε αμόλυβδη, diesel κτλ να μας κάψει ότι απέμεινε από εγκεφαλικό κύτταρο.

     

    • Like 1
    • Haha 4
  3. Σκεφτόμουν για την AMD,τώρα που οι συγκυρίες είναι τέτοιες,αν έχει προγραμματίσει το μέλλον γιατί κάποια στιγμή η ZEN αρχιτεκτονική θα κάνει τον κύκλο της και είχα δει ότι ο υπεύθυνος για την νεκρανάστασή της ήταν ο παραπάνω κύριος του άρθρου. Απόρησα όταν έφυγε για την Intel αλλά από την άλλη σκέφτομαι,δεν είναι ομάδα και φανέλα να την τιμά. Επαγγελματίας ο άνθρωπος.

    Θα μου πεις,είναι νωρίς ακόμα για τέτοιες σκέψεις; Θεωρώ πως όχι. 

  4. noob ερώτηση: Κάπου μπερδεύτηκα,στα recommended specs αναφέρει την RX5700 και στα Ideal την VII. Η VII δεν είναι που σταμάτησε(ή σταματάει πλέον) να βγαίνει ή κάνω λάθος;

  5. 47 minutes ago, paxman said:

    Δηλαδή ρωτάω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, μια εγκατάσταση αυτού του κόστους δεν έχει backup γεννήτριες για να ελαχιστοποιήσει τη χασούρα στο fab από διακοπές ρεύματος;

    Αυτό ακριβώς αναρωτήθηκα μόλις διάβασα την είδηση.Εντελώς τραγικό να μην υπάρχει έστω, για πρόβλεψη.Αν γνωρίζει κάποιος τι ισχύει σε τέτοιες εγκαταστάσεις,ας κάνει έναν κόπο να μας πει.

    • Like 1
  6. Ότι είπε και ο προλαλήσαντας. Αναλόγως το τι θέλει να πουλήσει η κάθε εταιρία(σε χαρακτηρηστικά) θεωρώ,ότι θα βάλουν και 3party επάνω για παραπάνω sata σε αυτό το chipset αν και οι τιμές του χαμηλότερου 370 δεν ήταν απλησίαστες για τη δική μου τσέπη και διάθεση σε σχέση πάντα με το B350(και ίσως αυτός ο λόγος να "δικαιολογήσει" τις εταιρίες  εν τέλει να μην βάλουν κάτι παραπάνω στο Β450 ή να είναι κάτι περιορισμένο)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.