Jump to content

Land

Premium Members
  • Posts

    180
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Land

  • Γενέθλια 19/11/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.308 Εμφανίσεις προφίλ

Land's Achievements

  1. Land

    αναγνώριση κλήσης

    Μήπως θα ήταν εύλογο μετά από τόσα χρόνια να προμηθευτείται μια νεότερη συσκευή; Σίγουρα στην αγορά θα υπάρχουν τέτοιες που να ικανοποιούν όλα τα παραπάνω που αναφέρεται συν της αναγνώρισης που και μία συσκευή των 10 ευρώ πλέον,την υποστηρίζει. Εναλλακτικά, αν μπορείτε να βρείτε το manual της, ίσως να δίνει κάποια οδηγία/λύση αν και τέτοιου είδους συσκευή από άλλη χώρα,πιθανόν να καλύπτει άλλα χαρακτηριστικά(παρόχων) της αγοράς που απευθυνόταν(χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος).
  2. Land

    No display!

    Αν έχεις καμιά spare gpu(όποια να`ναι) απλά για δοκιμή, θα σου έλυνε την απορία.
  3. Land

    Ηλεκτρική κιθάρα και ενισχυτής, αγορά

    Απ`ότι διαβάζω για αρχάριους είναι μια ορθή επιλογή,δεν ασχολούμαι με τα έγχορδα οπότε δεν μπορώ να σου πω περισσότερες πληροφορίες. Αυτό που μπορώ να σου πω,είναι ότι από thomann,για να μην έχεις έξοδα αποστολής,έχει από ποσό και πάνω(από 300 ήταν μέχρι πρόσφατα) που στέλνει χωρίς αυτά. Επίσης,ρίξε μια ματιά και σε site(noiz) που υπάρχουν γι`αυτό τον σκοπό,με μεταχειρισμένες ή και σε σελίδες μεταχειρισμένων στο facebook. Ίσως βρεις κάτι αξιόλογο εκεί και για ενισχυτή. Πάντα βέβαια αν σε ενδιαφέρουν τα μεταχειρισμένα(λόγω εγγυήσεων,κατάστασης/φθοράς κτλ)
  4. Land

    αιμα για παιδακι με λευχαιμια............

    Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Μήπως το παρόν thread -αν συμφωνούν οι mod- να περάσει στην αρχική σελίδα;
  5. Land

    Πτώση απόδοσης laptop σε games με usb c hub

    ιδέα πετάω,έχεις δει στο power management τι ρυθμίσεις έχει; άμα στην πρίζα το κάνει και στην μπαταρία δεν το κάνει,ίσως να είναι εκεί κάτι που θα σε βοηθήσει
  6. Αν και θέλω να δω και τα reviews για να έχω καλύτερη εικόνα(με αντιπαραβολή fps κτλ όταν βγούνε),ένα μπράβο μπορώ να το πω για την AMD. Κράταγα πολύ μικρό καλάθι, προϊδεασμένος από προηγούμενες φορές.
  7. Land

    Ryzen 3600 vs 2700x και επιλογή motherboard

    Αυτό γνωρίζω και εγώ. Ξέρω ότι παίζουν κι άλλες επιλογές σε αυτό, αλλά επειδή δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, θα περιοριστώ να μην απαντήσω κάτι που μπορεί να είναι ανακριβές από μέρους μου.
  8. Land

    Ryzen 3600 vs 2700x και επιλογή motherboard

    Θα μπορούσε σε παρακαλώ να το αιτιολογήσεις περισσότερο; Και οι B450 μητρικές παίρνουν την σειρά 3ΧΧΧ με bios update(οι περισσότερες τουλάχιστον). Φαντάζομαι δεν μιλάς για overclocking. Χ570 θα επέλεγα σαν λογική για το μέλλον(pcie 4). Και οι δύο επεξεργαστές είναι σε παρόμοια επίπεδα με τον 3600 λόγω IPC να θεωρώ ότι είναι ένα κλικ προτιμότερος έναντι του 2700Χ
  9. Να συμβάλλω κι εγώ στην κουβέντα; Ένα άρθρο που μόλις διάβασα: https://www.reader.gr/news/diethni/310499/dramatiki-proeidopoiisi-hiliadon-epistimonon-gia-tin-klimatiki-allagi-o-hronos
  10. Έχουνε μπλέξει τα μπούτια τους εκεί στην nvidia και μαζί με αυτήν και ο τελικός αγοραστής. Βάσει επιδόσεων, απ΄ότι είδα,είναι κοντά (μην πω σχεδόν ίδιες) που δεν μπορώ να δικαιολογήσω την ύπαρξη 1660 σκέτο με 1660 Super και 1660Ti μαζί ταυτόχρονα. Κάτι δεν κολλάει.
  11. Land

    Lets Encrypt?

    Το google-αρα είναι η αλήθεια και βρήκα το website https://letsencrypt.org και το αναφέρουν στο https://www.papaki.com/support/kb/article/Πώς-ενεργοποιώ-το-let-s-encrypt-ssl%3B-1413.html Δεν ξέρω όμως αν είναι το ίδιο.
  12. Land

    Τηλεφωνικό καλώδιο RJ 11

    αν εννοείς,μικρό rj11(~1.5μ) και 10μ ethernet καλώδιο,τότε ναι,καλύτερα αυτό
  13. Σκεφτόμουν για την AMD,τώρα που οι συγκυρίες είναι τέτοιες,αν έχει προγραμματίσει το μέλλον γιατί κάποια στιγμή η ZEN αρχιτεκτονική θα κάνει τον κύκλο της και είχα δει ότι ο υπεύθυνος για την νεκρανάστασή της ήταν ο παραπάνω κύριος του άρθρου. Απόρησα όταν έφυγε για την Intel αλλά από την άλλη σκέφτομαι,δεν είναι ομάδα και φανέλα να την τιμά. Επαγγελματίας ο άνθρωπος. Θα μου πεις,είναι νωρίς ακόμα για τέτοιες σκέψεις; Θεωρώ πως όχι.
  14. Land

    AMD X570/Β550 etc Motherboards (Summer 2019) συζήτηση

    με δεδομένο το άρθρο του guru,δεν βλέπω το νόημα για το B550 ενώ έξω κυκλοφορούν X470 με λογικές τιμές αλλά θα περιμένω να δω τι ισχύει εν τέλει
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.