Jump to content

salde

Premium Members
  • Posts

    5.990
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    22

About salde

  • Γενέθλια 01/01/1967

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    Αθήνα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

6.742 Εμφανίσεις προφίλ

salde's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

  1. salde

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    διαφορετικές από σήμερα οι καλημέρες. Ας προσέχαμε. Τουλάχιστον μισο-αναπνέω. Στον θάλαμο του νοσ. δεν ήμουν μόνος. Πίασαμε την κουβέντα με τον ωραίο τύπο, 77 ετών, ακμαιότατο για τη φάση του, την γλυτωσε στο τσακ. Κάποια στιγμή είπα να ρίξω την μαγική ερώτηση «από Αθήνα είστε;». Η απάντηση είναι deep ΠΟΘ related. Θα ενθουσιαστεί κάποιος εδώ πέρα. Πήγα να βάλω τα γέλια όταν το άκουσα.
  2. salde

    COVID-19

    μη μιλάτε γιατί βγαίνει γενναιότερη εκείνη. Πήρε αποφάσεις, ανέλαβε δράση, σας έβαλε τα γυαλιά.
  3. salde

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    παρακάλα να γίνεται, έχω πιει τρεις καφεδες, τον έναν ντεκαφεϊνέ τις τελευταίες 8 ημέρες. Να φροντίζεις εκεί τα Δυτικά να παραμείνουν ελεύθερα σαρσκοβ κι ελπίζω να επανέλθω σε ημικανονική ζωή. Προς το παρόν απλώς αναπνέω.
  4. salde

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    δε νομιζω να μαι σε θέση για τέτοια, είδα κάτι στον χάρτη που κοίταζα που είναι αυτό το πράγμα το Μεγκα Εμβ. και θυμήθηκα τον Τόμμυ. Έχει κάποια με παραπλήσιο όνομα.
  5. salde

    Official ΦαγητοThread v2.0

    έχει ιδιόρρυθμα μαθηματικά το ψάρι. Δεν βγαίνουν εύκολα.
  6. salde

    Official ΦαγητοThread v2.0

    ώφου το μωλέ, μην φοβάσαι τόσο. Ένα μικρούλι φαγκρί εκεί πέρα, βγάλε κόκκαλα, κεφάλια, τι έμεινε, σιγά που δεν το καταφέρνουν δυο άνθρωποι. Κατάλυσες σίγουρα κι εσύ τη νηστεία σου αρχηγούλη μου σήμερα. Ψαράκι, να πιεις κι ένα ποτήρι κρασί εις υγείαν. να σου απαντήσω σε αυτό: εννοείται ότι δεν απολογείται κανείς εδώ πέρα για τις προτιμήσεις του. Στο γευστικό μέρος, ισχύει όπως ακριβώς το γράφεις, δεν έχει καν μεγάλη σημασία. Εμένα η εμμονή μου με τη χρήση κατάλληλου θερμόμετρου, όταν θέλουμε να κινηθούμε κοντά στο όριο ασφάλειας με πρώτη ύλη κρέας, δεν έχει να κάνει με γευστικά. Για την ασφάλεια του τροφίμου μιλώ, απολειστικά. Να είμαστε βέβαιοι ότι έχει περάσει όλη η τροφή σε ζώνη κατάλληλη προς κατανάλωση.
  7. salde

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    2/2 λοιπόν. Τώρα που ελευθερώθηκε η Πατούλαινα, ξέρουμε ήδη τον ένα μνηστήρα: Ριχάρδος.
  8. salde

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    κοίτα να χετε το νου σας, να τηρούν τα μέτρα σχολαστικά. Εσύ είπες για ένα μαγαζί που είναι το μόνο που παραγγέλνεις μπιφτέκια κ΄τι τέτοια. Πες πάλι το όνομα. Μου βαλαν και το ραντεβού στις 10 παρά νυχτιάτικα, πως δεν τους ήρθε να φτιάξουν κάνα Μέγκα εμβολιαστικό στο Ζεφύρι. δίπλα το γήπεδο του Αγιου Ιερόθεου, έπαιζε ένας φίλος μου στο γυμνάσιο στη Χασιά, τερματοφύλακας αναπληρωματικός. Τον ρωτούσα κάθε Δευτέρα τι είχαν κάνει το Σ/Κ. Όταν έπαιζαν στον Αγ. Ιερόθεο, δεν είχε δίχτυ στο τέρμα. Καθόταν ένας με μια τσουγκράνα ανεβασμένη, «έτσι κι ακουμπήσεις μπάλα στην κατέβασα στο κεφάλι, μην κουνιέσαι». Τώρα κάνουν κι εμβόλια εκεί πέρα.
  9. salde

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    μεγάλη προσοχή με τον Μπέρτσεν, πρέπει να μείνουν συνεργάσιμοι να καθαρίσουν την περιοχή του εμβολιαστικού μου από Σαρσκοβ. Ο Πέτα θα ρυθμίζει εκεί την κυκλοφορία. Θα πηγαίνουν να κάνουν παρατηρήσεις, επιπλήξεις, πρόστιμα.
  10. salde

    Case για μητρική SSI-EEB + HTPC Case

    Καλοδούλευτο Βασίλη.
  11. salde

    COVID-19

    ανεξαρτήτως ύψους τιμής, έχει δίκιο ότι αν τον υποχρεώνουν να συμμετέχει στην διαδικασία. οφειλουν να του έχουν εξασφαλίσει μια ελάχιστη διαθεσιμότητα σε συγκεκριμένη τιμή. Δεν είναι χωρίς πάτο οι τσέπες των εργοδοτών/αυτοαπασχολούμενων. Δες μονάχα Νίκο μη τυχόν έχουν πάει πίσω καμια βδμάδα την υποχρεωτική εφαρμογή για εσένα.
  12. salde

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Στην Κόκκινη Κυρία το έγραψα, ωραίο το seignant αλλά απαιτητικό για να γίνει σωστά. Με το μάτι σε κρέατα δεν... Κανονικά θες και διαφορετικά για άλλου είδους χρήσεις αλλά ας μην πάμε μέχρι εκεί. Εσύ αρχηγούλη αν έχεις γενεθλιάκια ματς μουτς, ΥΓΕΙΑ, θέλω δούμε κεράκια τούρτα, χρωστάς δείξεις λέμον πάι φτιαγμένη από τα χεράκια σου.
  13. salde

    Official ΦαγητοThread v2.0

    ο αρχηγούλης είναι μερακλής, το λουκάνικο το θέλει ξεροψημένο κάπως. Αππρουβντ αρχηγούλη. Παίζει ρόλο και το είδος, μερικά είναι αξιοπρεπέστερα άλλων. Αγάπη, να το ξαναπούμε, αν σκοπεύεις να κινείσαι στα όρια του seignant, οπωσδήποτε δες για θερμόμετρο. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
  14. salde

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Δεν υπήρξε Βασιλική Ανακοίνωση. Έχει την αγάπη μας και τις ευχές μας 366 ημέρες/έτος. Αν έσβησε τούρτα με κεράκια, φωτογραφία να δω κάτι.
  15. salde

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Γειά. Ορθή επιλογή πτηνού, μια σοφή αθηναϊκή, νυκτόβια κουκουβάγια. Σε έναν κόσμο από ημίτρελλα περιστέρια. Προσπαθήσαμε για ΓΝΑ Ευαγγελισμός, μας τις τραβούσε πολύ τις ημερομηνιες, προσπαθήσαμε για το εντόπιο, μας έδινε αμέσως ημερομηνία αλλά με το ΑΖ του Χόντα, που δίνει δεύτερο εμβολιασμό καλό Ιούλιο, δεν είμαστε και καλά για πολλά πολλά, δεχτήκαμε την κουρτίνα 1 με την αρχική πρόταση: 10 Μαΐου στις 21:50μμ, στο Μέγκα Εμβολιαστικό Κέντρο Περιστερίου (οι χάρτες το δείχνουν κοντά στο Μετρό Ανθούπολης, τουλάχιστον να μην αλλάζω βαγόνι) 31 Μαΐου λίγο νωρίτερα, η δεύτερη δόση. Δλδ μας κλήρωσε Pfizer. Θα διαμαρτυρηθώ αρμοδίως να μην υπάρχει Μεγκα Μέγκα κέντρο εντός των ορίων του Ένδοξου Ιστορικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων. Πέτα σε καθιστώ Υπεύθυνο, έως την ενάτη Μαΐου να έχει εξαφανιστεί ο σαρσκοβ2 από τον άξονα που θα κινηθούμε.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.