Jump to content

salde

Premium Members
 • Content Count

  5,990
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

About salde

 • Rank
  Λαμπατέρ
 • Birthday 01/01/1967

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Μή ορισμένο
 • Περιοχή
  Αθήνα

Recent Profile Visitors

6,199 profile views
 1. διαφορετικές από σήμερα οι καλημέρες. Ας προσέχαμε. Τουλάχιστον μισο-αναπνέω. Στον θάλαμο του νοσ. δεν ήμουν μόνος. Πίασαμε την κουβέντα με τον ωραίο τύπο, 77 ετών, ακμαιότατο για τη φάση του, την γλυτωσε στο τσακ. Κάποια στιγμή είπα να ρίξω την μαγική ερώτηση «από Αθήνα είστε;». Η απάντηση είναι deep ΠΟΘ related. Θα ενθουσιαστεί κάποιος εδώ πέρα. Πήγα να βάλω τα γέλια όταν το άκουσα.
 2. salde

  COVID-19

  μη μιλάτε γιατί βγαίνει γενναιότερη εκείνη. Πήρε αποφάσεις, ανέλαβε δράση, σας έβαλε τα γυαλιά.
 3. παρακάλα να γίνεται, έχω πιει τρεις καφεδες, τον έναν ντεκαφεϊνέ τις τελευταίες 8 ημέρες. Να φροντίζεις εκεί τα Δυτικά να παραμείνουν ελεύθερα σαρσκοβ κι ελπίζω να επανέλθω σε ημικανονική ζωή. Προς το παρόν απλώς αναπνέω.
 4. δε νομιζω να μαι σε θέση για τέτοια, είδα κάτι στον χάρτη που κοίταζα που είναι αυτό το πράγμα το Μεγκα Εμβ. και θυμήθηκα τον Τόμμυ. Έχει κάποια με παραπλήσιο όνομα.
 5. έχει ιδιόρρυθμα μαθηματικά το ψάρι. Δεν βγαίνουν εύκολα.
 6. ώφου το μωλέ, μην φοβάσαι τόσο. Ένα μικρούλι φαγκρί εκεί πέρα, βγάλε κόκκαλα, κεφάλια, τι έμεινε, σιγά που δεν το καταφέρνουν δυο άνθρωποι. Κατάλυσες σίγουρα κι εσύ τη νηστεία σου αρχηγούλη μου σήμερα. Ψαράκι, να πιεις κι ένα ποτήρι κρασί εις υγείαν. να σου απαντήσω σε αυτό: εννοείται ότι δεν απολογείται κανείς εδώ πέρα για τις προτιμήσεις του. Στο γευστικό μέρος, ισχύει όπως ακριβώς το γράφεις, δεν έχει καν μεγάλη σημασία. Εμένα η εμμονή μου με τη χρήση κατάλληλου θερμόμετρου, όταν θέλουμε να κινηθούμε κοντά στο όριο ασφάλειας με πρώτη ύλη κρέας, δεν έχει να κάνει με γευστικά. Για
 7. 2/2 λοιπόν. Τώρα που ελευθερώθηκε η Πατούλαινα, ξέρουμε ήδη τον ένα μνηστήρα: Ριχάρδος.
 8. κοίτα να χετε το νου σας, να τηρούν τα μέτρα σχολαστικά. Εσύ είπες για ένα μαγαζί που είναι το μόνο που παραγγέλνεις μπιφτέκια κ΄τι τέτοια. Πες πάλι το όνομα. Μου βαλαν και το ραντεβού στις 10 παρά νυχτιάτικα, πως δεν τους ήρθε να φτιάξουν κάνα Μέγκα εμβολιαστικό στο Ζεφύρι. δίπλα το γήπεδο του Αγιου Ιερόθεου, έπαιζε ένας φίλος μου στο γυμνάσιο στη Χασιά, τερματοφύλακας αναπληρωματικός. Τον ρωτούσα κάθε Δευτέρα τι είχαν κάνει το Σ/Κ. Όταν έπαιζαν στον Αγ. Ιερόθεο, δεν είχε δίχτυ στο τέρμα. Καθόταν ένας με μια τσουγκράνα ανεβασμένη, «έτσι κι ακουμπήσεις μπάλα στην κατέβασα στο κεφάλι, μην κο
 9. μεγάλη προσοχή με τον Μπέρτσεν, πρέπει να μείνουν συνεργάσιμοι να καθαρίσουν την περιοχή του εμβολιαστικού μου από Σαρσκοβ. Ο Πέτα θα ρυθμίζει εκεί την κυκλοφορία. Θα πηγαίνουν να κάνουν παρατηρήσεις, επιπλήξεις, πρόστιμα.
 10. salde

  COVID-19

  ανεξαρτήτως ύψους τιμής, έχει δίκιο ότι αν τον υποχρεώνουν να συμμετέχει στην διαδικασία. οφειλουν να του έχουν εξασφαλίσει μια ελάχιστη διαθεσιμότητα σε συγκεκριμένη τιμή. Δεν είναι χωρίς πάτο οι τσέπες των εργοδοτών/αυτοαπασχολούμενων. Δες μονάχα Νίκο μη τυχόν έχουν πάει πίσω καμια βδμάδα την υποχρεωτική εφαρμογή για εσένα.
 11. Στην Κόκκινη Κυρία το έγραψα, ωραίο το seignant αλλά απαιτητικό για να γίνει σωστά. Με το μάτι σε κρέατα δεν... Κανονικά θες και διαφορετικά για άλλου είδους χρήσεις αλλά ας μην πάμε μέχρι εκεί. Εσύ αρχηγούλη αν έχεις γενεθλιάκια ματς μουτς, ΥΓΕΙΑ, θέλω δούμε κεράκια τούρτα, χρωστάς δείξεις λέμον πάι φτιαγμένη από τα χεράκια σου.
 12. ο αρχηγούλης είναι μερακλής, το λουκάνικο το θέλει ξεροψημένο κάπως. Αππρουβντ αρχηγούλη. Παίζει ρόλο και το είδος, μερικά είναι αξιοπρεπέστερα άλλων. Αγάπη, να το ξαναπούμε, αν σκοπεύεις να κινείσαι στα όρια του seignant, οπωσδήποτε δες για θερμόμετρο. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
 13. Δεν υπήρξε Βασιλική Ανακοίνωση. Έχει την αγάπη μας και τις ευχές μας 366 ημέρες/έτος. Αν έσβησε τούρτα με κεράκια, φωτογραφία να δω κάτι.
 14. Γειά. Ορθή επιλογή πτηνού, μια σοφή αθηναϊκή, νυκτόβια κουκουβάγια. Σε έναν κόσμο από ημίτρελλα περιστέρια. Προσπαθήσαμε για ΓΝΑ Ευαγγελισμός, μας τις τραβούσε πολύ τις ημερομηνιες, προσπαθήσαμε για το εντόπιο, μας έδινε αμέσως ημερομηνία αλλά με το ΑΖ του Χόντα, που δίνει δεύτερο εμβολιασμό καλό Ιούλιο, δεν είμαστε και καλά για πολλά πολλά, δεχτήκαμε την κουρτίνα 1 με την αρχική πρόταση: 10 Μαΐου στις 21:50μμ, στο Μέγκα Εμβολιαστικό Κέντρο Περιστερίου (οι χάρτες το δείχνουν κοντά στο Μετρό Ανθούπολης, τουλάχιστον να μην αλλάζω βαγόνι) 31 Μαΐου λίγο νωρίτερα, η δεύτερη δόση. Δλδ μας
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.