Jump to content

salde

Premium Members
 • Content Count

  3,519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

About salde

 • Rank
  Λαμπάκι
 • Birthday 01/01/1967

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Μή ορισμένο
 • Περιοχή
  Αθήνα

Recent Profile Visitors

3,553 profile views
 1. τιμούλα διάβασες; Μαζί με το Assassins Creed την δίνουν μάλλον. Πάντως να επισημάνουμε στη νεολαία που μας διαβάζει, έχει κάποιο δίκιο εκεί κάπου στο βάθος ο μοντεράτορας, δεν αρμόζει στο μεγαλείο μας η κατανάλωση οινοπνευματωδών στην ξαπλώστρα. Αν πρόκειται να μπει κάποιος στην θάλασσα.
 2. ημερομηνία λήξης έχουν όλες οι μπύρες, όσο πιο καινούριες τόσο πιο καλές. Οι απαστερίωτες έχουν κοντινή ημερομηνία λήξης. Η Χίος βγάζει κι άλλα είδη, όχι μόνο την κλασσική, φρουτώδη που εννοείς. Αυτή μου αρέσει περισσότερο. Το μόνο λάθος που κάνουν είναι ότι συνήθως την τιμολογούν ακριβά, χωρίς να είναι αναγκαίο.
 3. καλή επιλογή, όχι η καλύτερη. Έχει διάφορες απαστερίωτες (φρέσκες) μερικές είναι καλές, π.χ. η Chios. Από ευρείας κατανάλωσης λέμε ναι σε Βεργίνα, για καλοκαίρι καλές είναι κι οι γερμανικές Weiss. König Ludwig από την οικογένεια του βασιλιά μας του Όθωνα (ο Λούντβιχ μας πλήρωσε κι όπλα στην επανάσταση), οι κλασσικές του Μονάχου (Erdinger, HB, Paulaner, Franzeskaner κλπ). Οι Weiss πίνονται κι ευκολότερα το κακοκαίρι. Αν βρεθείς ποτέ σε NRW κατά Duesseldorf μεριά, δοκίμασε AltBier φρέσκια (θα σου αρέσει η Uerige, Schumacher και Fuechschen είναι επίσης καλές) https://de.wikipedia.org/wiki/Altbier
 4. Δίκιο έχεις, κακή επιλογή μπύρας. Δεν τα φτιάχνουν πια όπως παλιά.
 5. Γατί ακόμα και στον ύπνο σου την θες την καλημέρα σου. Αν δεν έκανες καφέ μάλλον ξανακοιμήσου, έχεις χρόνο. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.
 6. καλή ερώτηση, όχι ικανοποιητικά με μια γρήγορη ματιά. Κάτι γράφουν στο reddit, αλλά αυτά λογικά τα έχει ήδη διαβάσει ο ronin.
 7. στεγνά οικονομικά, αυτό που πας να κάνεις δεν πολυαξίζει αυτήν τη στιγμή. Βέβαια για τα επόμενα δεν μου φαίνεται εφικτός ούτε ο Οκτώβριος. Οπότε είναι δική σου απόφαση αν θέλεις τώρα κάτι, ώστε να το ευχαριστηθείς στο επόμενο εξάμηνο ή αν προτιμήσεις την αναμονή (προς καλά Χριστούγεννα το κόβω) για να έχει ο,τιδήποτε αγοράσεις κάπως πιο μακροπρόθεσμη προοπτική. Θυσιάζοντας το παιχνίδι από τώρα μέχρι τότε. Ουσιαστικά κρίνεις πόσο σημαντικό είναι το επόμενο τετράμηνο/εξάμηνο για εσένα. Αν πήγαινα σήμερα σε intel, οι Κ δεν μου μοιάζουν τόσο συμφέρουσα αγορά αυτή τη στιγμή, άσε που άμα πας σε επεξεργαστή 400-500€ μπαίνεις σε χωράφια 3900Χ είναι χάλι οι διαθεσιμότητες, ναι μπορεί να πέσει αλλά κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα τον βρίσκεις εύκολα.
 8. πάντως είναι ζήτημα που αξίζει να αναφέρεις στην εταιρεία όπως έγραψε ο fatalara. Να βλέπαμε από περιέργεια τι νομίζουν και πώς το εξηγούν.
 9. αυτό είναι καλό, δείχνει ότι είσαι τρομερά πιστός αξιωματικός. Ακολούθησες τον σύντροφο salde που κάηκε πριν 3 μέρες στον φούρνο. Κάηκες από υψηλή αίσθηση καθήκοντος. Μετρά θετικά στον φάκελο σου. Σε άλλα νέα διαβάζω αναρτήσεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με κάρτα Alpha Bank Bonus, με ebanking, κάτι τέτοιο κι ότι τα τηλέφωνά τους δεν λειτουργούν. Όσοι έχετε Alpha ρίξτε μια ματιά σε ιμέιλ σας κι έχετε τον νου σας.
 10. Πάρε κι ένα σχετικό κείμενο με την συγκεκριμένη εμφάνιση Κωνσταντόπουλου: https://www.liberal.gr/apopsi/otan-milise-o-echthros-tou-echthrou-mou-/310438
 11. συμβαίνει επειδή χειρίζονται διαφορετικά την ώρα που βλέπουν στην μητρική. Τα win την αντιμετωπίζουν ως τοπική ώρα/local time ενώ το linux ως UTC. Αν δεις στο γκουγκλ προτείνονται διάφοροι τρόποι να τα ταιριάξεις. Dual boot wrong time on windows SUPERUSER.COM I had my Windows 10 installation, but then I decided to dual boot with Linux. I did it, and I noticed, that I have -2h on the clock on my Linux. I've searched the internet for the answer (the time ...
 12. Δεν θα τους διαβάζεις αυτούς ΕΣΥ. Έχουν καταλάβει την αδυναμία σου και θέλουν να σε αποσυντονίσουν. Θα σου δώσω ερώτηση να 'χεις να σκεφτείς, να απασχολείται το μυαλό πέρα από κακοτοπιές: έγραψα «πολλή βεβαιότητα». Σωστό ή λάθος; Από το 2013, φέτος τέλειωσε το ούζο; Σ' έχω αδικήσει ίσως;
 13. .αστον κι εσύ να μουρμουρίσει, δικαιολογείται σήμερα. Πάντως επειδή διακρίνω -στην αρθογραφία, όχι εδώ- πολλή βεβαιότητα για την κατάταξη, τίποτα δεν έχει τελειώσει ως προς την δεύτερη θέση.
 14. δεν φταίνε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, πρέπει να ξεκθαρίσει το θέμα Φερέιρα. Είτε τον κρατά η διοίκηση και τον στηρίζετε όλοι, με πρώτη από όλους την διοίκηση, είτε αποφασίζετε να τον διώξετε και το κάνετε τώρα, το ξεχνάτε και προχωράτε μπροστά. Το μεσοβέζικο που γίνεται με τους οπαδούς να μην τον πολυθέλουν, την διοίκηση να μην τον διώχνει αλλά να βάζει ταυτοχρόνως διάφορα -ελεγχόμενα γιατί υπάρχουν και τα ανεξέλεγκτα- τζιμάνια να τον υποσκάπτουν στον φιλικό τύπο είναι απολύτως επιβλαβές και ακατανόητο. Οποιαδήποτε αποζημίωση δεν το δικαιολογεί, αν προσπαθούν με αυτή την τακτική να τον ωθήσουν σε παραίτηση για να γλυτώσουν μέρος της αποζημίωσης είναι μεγάλο σφάλμα. Ούτε είναι σωστό να καλλιεργούν φρούδες ελπίδες στον Γκαρσία αν δεν σκοπεύουν να τον αναβαθμίσουν.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.