Jump to content

salde

Premium Members
 • Content Count

  1,930
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About salde

 • Rank
  TheLab Guru
 • Birthday 01/01/1967

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Μή ορισμένο
 • Περιοχή
  Αθήνα

Recent Profile Visitors

2,440 profile views
 1. ο παπαρουνόσπορος είναι το γλυκό!
 2. Το λειτουργικό καλό είναι να βρίσκεται στον ταχύτερο δίσκο (ο yanni δεν σου είπε να μεταφέρεις όλο το λειτουργικό). Τώρα, αν στην μητρική σου η θέση στην οποία είναι καλύτερο να τοποθετείται ο C κι αν η συγκεκριμένη θέση έχει θέματα αυξημένης θερμοκρασίας, ακόμα κι αν κάνεις αλλαγή πάλι μπορεί να βλέπεις αυξημένες θερμοκρασίες στον Samsung. Ευκταίο δλδ για σένα είναι να πέσουν συνολικά οι θερμοκρασίες όχι απλώς να αλλάξει το ποιος ζεσταίνεται περισσότερο. Μάλλον μόνο με κουραστικές δοκιμές θα έχεις σίγουρη απάντηση. όχι δεν πάει έτσι. Θα τα κάνεις ότι κάνεις και 250 από το 1ΤΒ του άλλου. Αν υποθέσουμε ότι γρηγορότερος είναι ο Samsung -δεν το ξέρω- και δεν έχει ειδικά θέματα το σημείο που είναι τώρα ο patriot, σε συμφέρει να βάλεις το λειτουργικό στον Samsung.
 3. δεν έχει σχέση αυτό που γράφεις. Δίνεις ένα άρθρο σχετικό με ένα θέμα και κάνεις σχόλιο για άλλο θέμα. Με τη λογική σου, στο άρθρο για τον λειτουργικό αναλφαβητισμό να γράψουμε για τα νοσοκομεία, τα σουβλατζίδικα, τις τράπεζες, τις λακούβες στους δρόμους (γιατί οι εμπλεκόμενοι σε αυτά από νηπιαγωγείο, δημοτικό και γυμνάσιο πέρασαν)
 4. βρε συ colt3003 όταν η συζήτηση είναι για «αναλφαβητισμό» (κάθε είδους) δεν είναι για την ανώτατη εκπαίδευση. Αφορά την υποχρεωτική για να μην σου πω ότι κυρίως απευθύνεται στα πρώτα στάδια της υποχρεωτικής.
 5. τώρα σχεδιάζει υποτίθεται η ίδια το κουτί κλπ και τους το δίνει σχεδόν έτοιμο. Η σκέψη μου ήταν ότι το κάνει φοβούμενη μήπως οι κλασσικοί κατασκευαστές αρχίσουν να παρουσιάζουν πληθώρα μοντέλων με τους νέους Ryzen (αν δεις τι κυκλοφορεί ουσιαστικά η AMD μέχρι τώρα ήταν ανύπαρκτη σε ταχύ μηχάνημα και με απειροελάχιστη ποικιλία εκ μέρους των κατασκευαστών) κι ελπίζει να πετύχει εις διπλούν: αφενός να είναι σχετικώς εξασφαλισμένη απέναντι στην AMD αφετέρου να πιέζει έτσι εμμέσως τους κλασσικούς κατασκευαστές («προσέξτε γιατί θα αρχίσω να πουλάω τα δικά μου»). Πάντως οι προδιαγραφές του μηχανήματος φαίνονται στα χαρτιά εξαιρετικές, η κατασκευή (κράμα μαγνησίου κλπ) ποιοτική κι η τιμή απολύτως ανταγωνιστική για την κατηγορία αυτή. Όπως είχα σχολιάσει σε μια προηγούμενη είδηση, οι φορητοί με πολύ ισχυρά υποσυστήματα και οθόνη θέλουν προσοχή γιατί αν είναι να αρχίζει το throttling μόλις φτερνιστείς, η αγορά τους θα μοιάζει με φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.
 6. Στην έκθεση IFA 2019 αποκάλυψε ότι πρόκειται να μπει στην αγορά των φορητών, σχεδιάζοντας η ίδια το laptop για να το προσαρμόσουν και να το πωλούν τρίτοι κατασκευαστές. Με στόχο την αγορά φορητών για παιχνίδια κι υποσχόμενη ότι θα είναι ελαφρύ για την κατηγορία του, με καλές θερμοκρασίες. Μέχρι στιγμής τρεις μεταπωλητές έχουν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να παρουσιάσουν μοντέλα, βασισμένα στο σχέδιο της intel: Maingear Element Schenker Fusion 15 Eluktronics MAG-15 Με τιμές που θα κυμαίνονται λίγο πάνω από US$2.000 και ισχυρές προδιαγραφές. https://maingear.com/element/ φωτογραφίες από το διαφημιστικό του μοντέλου: https://drive.google.com/drive/folders/1fnxEpdDSAMj5AzChDl8gTqlqasMB7ArI επεξεργαστής 9750Η, gpu RTX 2070 Max-Q, IPS 15,6 144Hz, 2TB nvme SSD, 32 RAM 2666, τιμή US$2200 Οι άλλοι δύο αναμένονται σύντομα.
 7. μην πολυδίνεις σημασία σε όλα όσα γράφουν, δε βγάζεις άκρη έτσι, σχεδόν για οποιοδήποτε ζήτημα επιπέδου «γειτονιάς». Ούτε έχει μεγάλο νόημα πλέον να δούμε τις ακριβείς λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο περιστατικό, δε νομίζω να προσφέρουν κάτι παραπάνω. Μπορούμε να πούμε με σχετική ασφάλεια ότι οι τραγικοί γονείς έχουν μερίδιο ευθύνης. Μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία, μεγαλύτερη τιμωρία από το κακό που τους βρήκε κανείς νόμος δεν μπορεί να τους δώσει. Ας ευχηθούμε μονάχα να βρουν το κουράγιο να προχωρήσουν μπροστά και για τους ίδιους και για τα υπόλοιπα παιδάκια τους.
 8. κι έκανες πέστο *βασιλικού, έτσι εξηγούνται όλα! Από αύριο, οι στοιχηματικές του Μελισσανίδη κι αν έχει καμιά ο Μαρινάκης θα δίνουν αποδόσεις, πότε θα βάλει το κατσαβίδι στα pins ο Deadlazarus, δεν τον βλέπω να κρατιέται για πολύ
 9. ναι εντάξει, αυτό ήθελα να διευκρινίσω μη τυχόν αναφερόσουν σε άλλο μετασχηματιστή που πιθανόν υπάρχει σε σκάφος.
 10. επειδή δεν έχω γνώσεις πλοίων, εννοείς κάτι άλλο άσχετο με την διαδικασία φόρτισης;
 11. δεν παύει να είναι αξιομνημόνευτη είδηση. Θέλω να πω καλύτερα να παρουσιάζεται προς συζήτηση αυτό, έστω και με αφορμή εντυπωσιοθηρικούς τίτλους παρά να ασχολούμαστε (ως κοινωνία εννοώ, δεν είναι για το φόρουμ το σχόλιο) με ασήμαντα ζητήματα. Από όσο μπορώ να δω, υπάρχει ζήτημα τόσο σε επίπεδο της παρεχόμενης γνώσης στην υποχρεωτκή εκπαίδευση αλλά και σε επίπεδο π.χ. διαμόρφωσης χαρακτήρων να το δεις (αναφέρομαι στην παρατήρησή σου για την «επένδυση αντιμετωπιζόμενη με όρους στενώς οικονομικής ωφελιμότητας») υπάρχει επίσης έλλειμμα.
 12. clear CMOS εννοεί. Είναι σαν κι εμένα, μπορούμε να επιβλέπουμε την διαδικασία. +re-solder, Παρασκευή και 13 από φανατικό καλημεράκια = σίγουρα θα ξεκολλήσει
 13. 34 άνθρωποι, πάνω από 10-15 συσκευές λογικά, γύρευε σε πόσες πρίζες, με τι καλώδια, για ποιες προδιαγραφές οι πρίζες. Ο λόγος που μου φάνηκε αξιομνημόνευτη η είδηση είναι ότι κι εμείς έχουμε τέτοια τουριστικά σκάφη. Ούτε είπαν -προς το παρόν- να απαγορευθούν οι φορτίσεις γενικά. Να ελεγχθεί αν πρέπει να αλλάξει κάτι στους κανονισμούς και να ελεγχθεί η υπερβολική χρήση συνιστούν. Consider limiting...
 14. 1. φαντάζομαι το έχεις κάνει ήδη, αν όχι, να ελέγξεις από τις υποψήφιες μητρικές αν έχουν διαφορά στο πόσο καλά διαχειρίζονται τα ρεύματα, αν ανεβάζουν θερμοκρασίες κλπ. Λογικά στο 450 δεν έχεις θέμα (το 570 θέλει προσοχή) αλλά καλού κακού κοίτα το. 2. Τροφοδοτικό βλέπω κι ένα Seasonic σε αντίστοιχη τιμή, μάλλον θα το προτιμούσα. 3. αν ο ενδιαφερόμενος παίζει συγκεκριμένα παιχνίδια, κοίτα αυτά τα συγκεκριμένα σχετικά με την κάρτα. Στην ανάλυση που θες λογικά δεν θα υπάρχει θέμα.
 15. φαίνεται στην φωτογραφία μάλλον https://blackbeardiner.com/locations/ ΥΓ Πρέπει να οργανωθεί αντίσταση εναντίον του πέστο βασιλικού, είδα με τρόμο σε προηγούμενο μήνυμα ότι εντός του thelab υπάρχει πληθυσμός που το εκτιμά
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.