Jump to content

salde

Premium Members
 • Δημοσιευσεις

  1.526
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  1

Σχετικά με το μέλος salde

 • Τίτλος
  TheLab Guru
 • Γενέθλια 01/01/1967

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Μή ορισμένο
 • Περιοχή
  Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες

2.206 εμφανίσεις προφίλ
 1. salde

  Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις v2.0

  απολύτως σωστά το περιγράφεις κι είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό στην αντιμετώπιση των πολιτών από ΣΥΡΙΖΑ Καμμένο και τους ευκαιριακούς ή μόνιμους συνοδοιπόρους τους: η απόλυτη περιφρόνηση για την αξιοπρέπεια και τη ζωή των πολιτών. Δεν είναι η ανικανότητα, η διαφθορά, οι εμμονές, η θρασύτητα, η αναίδεια ή ό,τι άλλο έχουν κάνει την τελευταία δεκαετία που εξοργίζει τόσο όσο αυτού του είδους η περιφρόνηση, ιδιαιτέρως προς τον «ανώνυμο» άνθρωπο. Αυτό είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς τους είτε αφορά το πορτοφόλι των πολιτών είτε τις συνθηκες της καθημερινής ζωή μας είτε φυσικές καταστροφές είτε δύσκολες καταστάσεις. Στους κεφαλαιακούς ελέγχους και τον τρόπο που επιβλήθηκαν, στη Μάνδρα και το Μάτι, στα μέσα συγκοινωνίας, στη Μόρια και στην Ομόνοια, στην εξωτερική πολιτική της χώρας, παντού αυτή η περιφρόνηση. Όλοι οι προηγούμενοι τα τελευταία 70 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων κτηνών που είχαν την εξουσία χωρίς να έχουν καν εκλεγεί, τουλάχιστον προσποιούνταν ότι ενδιαφέρονται ακόμα κι όταν το ενδιαφέρον δεν ήταν γνήσιο. Εδώ περιφρόνηση. Παρενθετικά δεν ξέρω αν ο Deadlazarus αυτά τα περί μη αποδοχής μαθημάτων από Ολυμπιακούς τα απευθύνει σε μένα (δε νομίζω αλλά το διευκρινίζω μιας και το μήνυμά του είναι αμέσως μετά από δικό μου) κι όχι ότι έχει μεγάλη σημασία για το ορθό ή λάθος των επιχειρημάτων, πάντως αφενός δεν είμαι υποστηρικτής του Ολυμπιακού, ούτε της ΑΕΚ, ούτε του Παναθηναϊκού, ούτε του ΠΑΟΚ (από αυτούς τους τέσσερεις πιο συμπαθής μου είναι ο ΠΑΟΚ) αφετέρου έχω πάει αρκετό γήπεδο στη ζωή μου και δεν είμαι αδιάφορος ή αδαής στο πώς είναι οι συνθήκες σε κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα. Συνήθως απεχθάνομαι τις δηλώσεις φρονημάτων προκειμένου να εκφράσει κάποιος μια γνώμη αλλά το γράφω προς αποφυγή άσκοπων παρεξηγήσεων. Για να κάνω ακόμα σαφέστερο γιατί ευχαρίστησα τον αυτόπτη μάρτυρα trib για την περιγραφή του: μας δίνει δύο σημαντικά κατά τη γνώμη μου στοιχεία, πρώτον την απαρέδεκτα ύποπτη αδράνεια της αστυνομίας στην ασυνήθιστη επίθεση κατά του πάγκου του Ολυμπιακού σε αντιδιαστολή με δεύτερον τον υπερβολικό και απαράδεκτα άστοχο (= κατευθυνόμενο σε λάθος στόχο) ζήλο εναντίων των πάντων (θεατών, αθλητών, τηλεθεατών κλπ) της ίδιας αστυνομίας. Κι αυτά σε μια χρονιά που έχουμε δει το Παναχαϊκή-ΟΣΦΠ, το πώς δεν διστάζουν να βάλουν την αστυνομία να προχωρεί σε τάχα προληπτικές «κρατήσεις» όταν υποψίαζονται «αντικυβερνητική διαμαρτυρία», το πώς διστάζουν να συλλάβουν ανθρώπους που ταλαιπωρούν τους πολίτες κι εκθέτουν τη χώρα, το πώς χρησιμοποιήθηκαν τα δακρυγόνα στην τελευταία συγκέντρωση του Συντάγματος για την συμφωνία των Πρεσπών.Για αυτό κατηγορώ για το χθεσινό αίσχος τον ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο από τον κάθε πιθανό ή απίθανο φυσικό αυτουργό, συνεργό, χρηματοδότη ή ηθικό αυτουργό.
 2. salde

  Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις v2.0

  trib, ευχαριστώ για την αναλυτική περιγραφή. Το μόνο που σου εύχομαι προσωπικά είναι να είναι όλη η ενόχληση με την υγεία σου περαστική (κάτι όχι δεδομένο αν κάποιος άνθρωπος ρουφήξει από το πουθενά τα δακρυγόνα κι έχει κάποιο πρόβλημα υγείας π.χ. καρδιολογικά θέματα) και να πας να ξαναχαρείς κάποτε την ομάδα σου σε συνθήκες για ανθρώπους κι όχι για ζώα προς σφαγή. Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ, η αστυνομία του κι ο άδολος αγώνας του εναντίον της διαπλοκής και της διαφθοράς γενικώς και της παράγκας στο ποδόσφαιρο ειδικώς. Σταυρό στον αγωνιστή, έντιμο εργάτη-διανοούμενο Πέτρο Κόκκαλη αν βρεθεί σε κάνα συριζέικο ψηφοδέλτιο. Αυτό το επισημαίνω ως απάντηση σε διάφορες εκ των υστέρων διαρροές ότι ο Ολυμπιακός βιαζόταν να φύγει αντί να αφήσει τους παίκτες να αναπνέουν όλο αυτό και μετά να τους βάλει να παίξουν. Κάπου διάβασα ότι έφυγε άρον άρον κι ο Νικ Καλάθης.
 3. salde

  Soundblaster και θεματάκι

  δες διάφορες λύσεις στην αναζήτηση του google. Ψάξε με κάτι όπως How to mute speakers when headphones are plugged in βάλε και το λειτουργικό που έχεις για να περιορίσεις κάπως τα αποτελέσματα. Στο Sound των windows έχεις κοιτάξει;
 4. salde

  Official ΦαγητοThread v2.0

  Καλώς όρισαν οι καλημέρες στο φαγητοthread. Καλή χώνεψη και καληνύχτα. Σκόρδα, σε ζηλεύουμε πολλοί απόψε.
 5. salde

  Official ΦαγητοThread v2.0

  έχει κάτι καλά (χωρίς αμύγδαλο συνήθως) από Ταξιάρχη Εύβοιας ο Σκλαβενίτης. Τα ΑΒ έχουν και με μύγδαλο αν θυμάμαι επίσης από Εύβοια διαφορετική μάρκα από του Σκλαβενίτη.
 6. salde

  Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

  αν διαβάσετε το άρθρο πέραν του τίτλου θα δείτε ότι τα περισσότερα είναι πολύ παλιά κι ουσιαστικά το πρόβλημα δεν είναι στην «εξαφάνιση» αλλά σε άθλιες διαδικασίες καταγραφής: Πάνω από τα μισά, δηλαδή 141 δίκυκλα, είχαν πρωτοκυκλοφορήσει πριν από το 1989. Υπάρχουν όμως και δώδεκα που κυκλοφόρησαν μετά το 2000, μέχρι και το 2005. Χαμένα είναι και δέκα τρίκυκλα Piaggio τα οποία είχαν αποκτηθεί το 1995. Πηγή: www.lifo.gr 2. Σύμφωνα με έγγραφα αρχειοθετημένα και χρονολογούμενα από το 2005 και μετά, «τα περισσότερα από τα εν λόγω δίκυκλα οχήματα είχαν παραδοθεί στο συνεργείο οχημάτων προς απόσυρση». Όμως, «για κάποιον άγνωστο λόγο δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία της απόσυρσης». Πηγή: www.lifo.gr
 7. salde

  Τα Windows 10 ξεπερνούν τους 800 εκατομμύρια χρήστες

  τι σημασία έχει; Στον αριθμό που δίνουν, 800 εκατομμύρια, πόσο θα κατέβαινε αν δεν μετρούσαν εσένα και παρόμοια; 799 εκατομμύρια; 700; 300;
 8. salde

  Ταχυδρομικές αποστολές....που πήγε το δέμα;

  1. δεν σου προσφέρουν υπηρεσία tracking. 2. αν ένα πράγμα μπαίνει σε αεροπλάνο, υπάρχει 100% tracking είτε σου προσφέρεται η υπηρεσία (= σου δίνουν κωδικό tracking) είτε όχι (= δεν σου δίνουν αριθμό για να παρακολουθείς μόνος σου την εξέλιξη αλλά υπάρχει αριθμός για να το αναζητήσουν σε περίπτωση προβλήματος). Ούτε καρφίτσα δεν μπαίνει σε αεροπλάνο χωρίς να υπάρχει κωδικός.
 9. salde

  Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

  είναι ξεκάθαρο ότι αποφασίζει η FAA. Το χρονικό σημείο όμως που θα πάρει και θα ανακοινώσει την απόφαση και δευτερευόντως το ύφος μιας ανακοίνωσης επιτρέπει και στις τρεις πλευρές να λένε τα δικά τους, έχοντας θεωρητικά δίκιο όλοι = μην έχοντας καταφανώς άδικο.
 10. salde

  Χαμηλή ταχύτητα Corsair DD3

  και ποιο λειτουργικό, μην αρχίσεις να προσθέτεις μνήμες χωρίς να ξέρεις αν θα τις δει το λειτουργικό. Παλιά συστήματα με 32άρια Windows δεν έβλεπαν πάνω από 3GB μνήμης. Τώρα τι είδους αποθηκευτικό μέσο έχει το μηχάνημα; SSD ή κλασσικό σκληρό δίσκο; Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο πρόγραμμα όπως το CCleaner για να καθαρίσετε κάπως τον C; Γράφεις ότι επισυνάπτεις το αποτέλεσμα του CpuZ αλλά δεν έχεις βάλει κάτι. Γενικώς να ξέρεις ότι συνήθως δεν έχει μεγάλο νόημα να ρίχνεις χρήμα (π.χ. άνω του 50άρικου) σε πολύ παλιό μηχάνημα. Ενώ δεν είναι απαραιτήτως κακή η σκέψη να του δώσεις λίγη ζωή με προσθήκη μνήμης και κάποιον SSD σκέψου το δυο και τρεις φορές αν αξίζει ή αν είναι καλύτερα να αλλάξετε το μηχάνημα.
 11. salde

  Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

  Germany (and France...) Bans Boeing 737 MAX 8 From Airspace https://www.dw.com/en/germany-bans-boeing-737-max-8-from-airspace/a-47874126 France's aviation authority bans Boeing 737 MAX aircraft from its airspace From CNN’s Saskya Vandoorne France’s DGAC civil aviation authority says it has decided to ban Boeing 737 MAX aircraft from French airspace, according to a statement: “French airline companies do not have Boeing 737 MAX in their fleets. Nevertheless, given the circumstances of the accident in Ethiopia, the French authorities took the decision, as a precautionary measure, to prohibit any commercial flight carried out on a Boeing 737 Max to, from, or over French territory."
 12. salde

  Official ΦαγητοThread v2.0

  έφαγε βολβούς η γάτα ή μονάχα μύρισε;
 13. salde

  Απορίες περι Freesync και Gsync.Ασχετος mode on

  Το αντίστροφο; Αν πας σε μία οθόνη 60Hz αντιλαμβάνεσαι κάποια διαφορά; Ρωτώ κυρίως για κανονική ασχολία με windows (κίνηση ποντικιού στην επιφάνεια εργασίας, ίντερνετ κλπ) όχι απαραιτήτως παιχνίδια.
 14. salde

  Συμβατό ή Αυθεντικό για officejet pro 8100

  συγγνώμη για το hijack, με τι συχνότητα περίπου εκτυπώνεις;
 15. αν έχει αλλάξει κάτι καλό θα ήταν να διορθωθεί το πρώτο μήνυμα του νήματος.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Όροι Χρήσης.