Jump to content

makio

Premium Members
  • Posts

    1.462
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About makio

  • Γενέθλια 13/09/1966

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    NAFPLIO
  • Ενδιαφέροντα
    πολλά
  • Επάγγελμα
    Χειροτεροτεχνιτης.....

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.091 Εμφανίσεις προφίλ

makio's Achievements

  1. makio

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Ένταση με τραυματίες στο λιμάνι της Μυτιλήνης
  2. παραεισαι κομψος! στην επομενη εκδοση της φφφανταστικης συσκευης θα κανει και οικονομια στο ρευμα του σπιτιου 60%+
  3. makio

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    ναι....και το 40% νομιζεις οτι εχει ερθει Ναυπλιο εχουν βαλει ραμπες σε διαφορα σημεια στους δρομους ωστε να περνουν φορα οι οδηγοι και να παρκαρουν πανω σε αλλα αυτοκινητα.... (αλλο ενα απαισιο καλοκαιρι)
  4. makio

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    οι καταλληλοι δισκοι κοπης μεταλλου θελουν μαξ περιπου 2200 στροφες δλδ οσο και το μινιμουμ του εργαλειου κι εφ οσον ειναι για ξυλο αδυνατω να πιστεψω οτι θα εχει την ροπη να τα 'βαλει' με μεταλλο (κανα στρατζαριστο ελαφρυ δλδ) αν το βαλεις μπροστα σε κοιλοδοκο θα αυτοεπιστραφει μονο του στο lidl...
  5. δες ΕΔΩ αν δεν εχεις εμπειρια , καλυτερα ενα unmanaged που ειναι plug'n'play αν εχεις τον χρονο να μαθεις μερικα βασικα πραγματα για τα switch, θα δεις οτι τα managed εχουν πολλα θετικα εναντι των "απλων"
  6. παντως κατι παρομοια φις (αρσενικα-θυληκα) που επεσαν στα χερια μου τυχαια προσφατα, ειχαν αθλιας ποιοτητας πλαστικα μερη. θα τα χαρακτηριζα επικινδυνα - καμια σχεση με τα ετοιμα που γνωριζουμε φυσικα.
  7. makio

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    ελεοσσσ βρε παιδια ! το εχετε κανει θεμα...ειναι απλο
  8. θα σου προτεινα ,αν τις φτιαξεις τελικα, να μην ειναι οπως το δειγμα της φωτο αλλα να ποεκταθουν μεχρι το κατω μερος της ζαρτινιερας (πατο)
  9. makio

    Windows 10 - Explorer freezes - Επανεκκινήσεις

    δεν δινεις αρκετες πληροφοριες* - οποτε θα υποθεσω > α) σκλ.δισκος β)τροφοδοτικο *μετα απο ποσο χρονικο διαστημα απο την καθαρη εγκατασταση ξεκινησε το προβλημα - τι εγκατεστησες μετα? ποια ειναι η συνθεση του η/υ σου? οταν λες ολα τα updates πχ συμπεριλαμβανει και το KB4535996 ?
  10. makio

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    και φυσικα καπου αναμεσα σε κοροναιο και ματ........... Παραγράφονται υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ που δεν είχαν ελεγχθεί μέχρι το 2012
  11. makio

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Αυξάνονται τα κρούσματα γρίπης στην Ελλάδα…6 άνθρωποι πεθάνανε οταν διαβαζει καποιος τον παραπανω τιτλο στο εν λογω σαιτ , μαλλον μπαινει σε σκεψεις....
  12. makio

    ΝΙΚΗΤΕΣ Χριστουγεννιάτικου Διαγωνισμού

    να με κι εγω!! ευχαριστω το the lab για τον διαγωνισμο και φυσικα για τα δωρα του! παρελαβα και ισα που τραβηξα τις φωτο μιας και 'κατασχεθηκαν' απο τον φοιτητη μας....... και βεβαια ενα ιδιαιτερο ευχαριστω σε οσους συνεβαλαν και κοπιασαν για τη δικη μας χαρα! υγ. εδω θα συμφωνησω με τον @boombastik...δεν ειναι τοσο η αξια του δωρου οσο η συμμετοχη στην παρεα "μας" κι εγω θεωρω το ιδιο το δωρο ως γουρι παρα ως Χ αξια
  13. makio

    Κόλλημα σόλας σε παπούτσι

    βενζινοκολα / δερματοκολα , επαλειψη και στις δυο επιφανειες , αφηνεις χρονο να στεγνωση (πρεπει στην επαφη με το δαχτυλο ισα που να κολαει) και μετα με προσοχη ενωση τον 2 μερων. προσοχη μονο γιατι δεν εχει περιθωρια λαθους μετα την συγκοληση edit> ενας τσαγκαρης της γειτονιας θα κανει καλη δουλεια κι επισης εχει καταλληλα εργαλεια για να ασκησει πιεση μετα στα υποδηματα (απειλες και αλλα!! )
  14. makio

    ΝΙΚΗΤΕΣ Χριστουγεννιάτικου Διαγωνισμού

    πριν λιγο μαζευτηκα σπιτι και....mention απο την @karmen1983 ! χμμμ ευχαριστω παρα πολυ για το δωρο (ειδικα οταν ειναι και εργαλεια!) και σας ευχομαι του χρονου να μου κοπει το ιντερνετε γιατι θα τα μαζεψω παλι! (θα τριτωσει..) (καλα ξεκινησε η χρονια , παω να παρω λαχειο!)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.