Jump to content

Chris123

Premium Members
  • Posts

    211
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Chris123

  • Γενέθλια 18/12/1974

Chris123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Chris123

    Δείξτε το κουτί σας...

    Είναι καθαρά θέμα προσωπικό και μάλλον δεν το εξήγησα σωστά ! Θέλω να πω ότι ο ήχος από τους ανεμιστήρες είναι συνεχόμενος σε ένταση και δεν αλλάζει η χροιά του . Γι'αυτό και δεν είναι τόσο αντιληπτός όσο για παράδειγμα ο συντονισμός του αλουμινένιου πλαισίου από έναν σκληρό δίσκο που παράγει δονήσεις και αντηχεί σε όλο το πλαίσιο . Για παράδειγμα , μετά από αρκετή ώρα ξάπλα στην παραλία ο εγκέφαλος σου ασυναίσθητα "σβήνει" τον παφλασμό της θάλασσας , ενώ αν ξαφνικά πέσει μια πέτρα μέσα στο νερό θα γίνει από σένα άμεσα αντιληπτό .
  2. Chris123

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ναι , έχεις δίκιο ! Αλλά έμενα δεν με ενοχλεί τόσο πολύ γιατί είναι συνεχής και σταθερός και όχι διακριτός και το γέρικο αυτάκι μου δεν τον αντιλαμβάνεται :whistling
  3. Chris123

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αν κοπεί το λαστιχάκι ........ την κάτσαμε την βάρκα !!! Αλλα το βρακάκι δεν ήταν κινέζικο , οπότε έχω ελπίδες ... :jump1:
  4. Chris123

    Δείξτε το κουτί σας...

    Σε ότι έχει να κάνει με συντονισμό από το κουτί , ναι , είναι πιο ήσυχος ! Από μόνος του δεν είναι θορυβώδης , τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά ! Οι απόψεις διίστανται . Κάπου διάβασα στο ίντερνετ ότι οι μικροταλαντώσεις στους σκληρούς δίσκους επηρεάζουν την λειτουργία τους , ακόμα και όταν φωνάζεις δίπλα τους ! Έτσι όπως είναι αναρτημένος , σίγουρα ταλαντώνεται πιο συχνά και πιο έντονα ! Αλλά είναι enterprise class ...... ας βγάλει τα λεφτά του .......
  5. Chris123

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αυτός ο καημένος που κρέμεται είναι ο velociraptor-ακος μου ! Ξήλωσα ένα βρακί , έβγαλα τα λάστιχα και τον κρέμασα ! Γι'αυτό , αν τον θέλετε σιωπηλό και cool ............... απλά κρεμάστε τον ........ :hang3:
  6. Chris123

    Δείξτε το κουτί σας...

    Λίγο cable management (ο Θεός να το κάνει) , λίγη φασίνα (μη μας πούνε και βρομιάρηδες) και ιδού το θαύμα !!!!!!! :tw: Σιγά το custom θα μου πείτε , αλλά για τον καθένα μας η προσωπική εργασία είναι πολύτιμη .......
  7. Chris123

    Official Windows 7 Thread

    Δυστυχώς σε μένα ........... ΔΕΝ ........... Μυστήριε αι βουλαί του ηλεκτρονικού Θεού και της Αυτού Μεγαλειότητός της , της παντοκράτορος Microsoft !
  8. Chris123

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Σφαίρα πηγαίνει τώρα !
  9. Chris123

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Σήμερα μέχρι τις 15:30 περίπου δεν μπορούσα να μπω στο φόρουμ . Μένω Χαλκίδα και έχω conn-x
  10. Chris123

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Point taken ............. :thank_you2: Αλλά και πάλι .... γέλασα με την καρδούλα μου .......
  11. Chris123

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Παίρνεις φόρα ........ τρέχεις ....... επιταχύνεις ..........πηδάς .......... Παίρνεις φόρα ........ τρέχεις ....... επιταχύνεις ..........πηδάς .......... Παίρνεις φόρα ........ τρέχεις ....... επιταχύνεις ..........πηδάς .......... και ενώ τα κάνεις όλα αυτά , δεκάδες bad guys ξερνούν βροχή από full metal jackets αλλά εσένα δεν σε πιάνει τίποτα γιατί είσαι η ταχύτητα προσωποποιημένη ....... Εφόσον γέλασα με την καρδιά μου , του τράβηξα κι ένα uninstall.......
  12. Chris123

    Official Windows 7 Thread

    Έβαλα τα 7 (πήρα και κλειδάκι από την Μικροσοφτούλα μας) Κανένα πρόβλημα σε μένα , εκτός από το avg που δεν .......... Κάτι συναρπαστικό δεν παρατήρησα , ούτε και καμία αισθητή βελτίωση στην απόκριση ή στην ταχύτητα . Δεν τρελάθηκα κιόλας ......ίδωμεν στην RC1 πως θα πάει (μιας και ακούστηκε ότι ΔΕΝ θα υπάρξει beta2)
  13. Chris123

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Αεράκι του Θεούλη , λίγη σκόνη , λίγα αιωρούμενα σωματίδια , μπόλικοι ρύποι , ένα ίχνος από αιθάλη , κάτι μονοξείδια , κάτι διοξείδια , κάτι άλλα περίεργα ...... Μια φορά , καλύτερα αναπνέει ο multicore-ακος μου παρά εγώ !
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.