Jump to content

eloydark

Premium Members
  • Posts

    1.015
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by eloydark

  1. 8 hours ago, dpolal said:

    Όντως, κουτιά του 20ευρου και είναι full black, χάθηκε να βάψουν το σασί εδώ ;;;

     

    Άλλο ψιλοφάουλ είναι τα front i/o ports καλύπτωνται από το καπάκι και πρέπει να το έχεις ανοικτό αν θες να συνδέσεις ένα π.χ. στικάκι.

    Βέβαια το καπάκι κλειδώνει (για έξτρα ασφάλεια) από ότι βλέπω, αλλά αυτό συν το ασημί εσωτερικό μου κάνουν περισσότερο για κουτί που προορίζεται για εταιρική σερβεροκατάσταση παρά για οικιακό μηχάνημα.

     

    Ακριβώς όπως τα λες. Και δεδομένου αυτού, θεωρώ ότι η τιμή του είναι χαμηλή (hot swap κλπ). Αν πας σε πραγματικό server case οι τιμές εκτοξεύονται!

  2. Απογοήτευση μεγάλη!

    Η κάρτα γραφικών είναι άχρηστη σε τέτοιου είδους μηχανήματα! Έπρεπε να βάλουν μεγαλύτερη μπαταρία αντί για την 940MX. Χάλια και το ότι βάλανε USB-C Gen1 αντί για Gen2. Τέλος, οι τιμές δεν είναι δα και ΤΟΟΟΣΟ ευκαιρίες. Εκτός αν θεωρούν ότι ανταγωνιστές τους είναι μόνο η Apple και όχι τα Zenbook, το Blade Stealth κλπ...

    • Like 3
  3. Οι τιμές που αναφέρει ισχύουν αλλά είναι δυστυχώς μόνο για την Αμερική. Εμείς που είμαστε παιδιά άλλου κόσμου δεν θα τις δούμε ποτέ, όπως ακριβώς δεν βλέπουμε τις τιμές όλων των υπόλοιπων μοντέλων της HP (Envy, Spectre x360) που είναι στο χώμα εκεί και στο ταβάνι εδώ...

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.