Jump to content

serpico75

Premium Members
  • Posts

    1.915
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by serpico75

  1. Αυτό το check out που αναφέρεις, μάλλον αφορά σε φόρμα αγοράς. Μεταξύ άλλων στοιχείων, κάπου θα συμπληρώνεις και αυτόν τον κωδικό για να παίρνεις εκπτωτική τιμή.

     

    Ευχαριστώ

    • Like 1
  2. Καλησπέρα. Όταν λέμε κουπόνι π.χ. GOLE62 , αυτό τι σημαίνει; Πως αποκτάται; Ή απλά βλέποντάς το, το έχει κάποιος, σε περίπτωση που ζητηθεί σε μια π.χ. φόρμα θα το συμπληρώσει;

     

    Ευχαριστώ

  3. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Στο tablet που δουλεύω το youtube τα πρωινά, άρχισαν από 24/6 (εδώ και 2 ημέρες), να κάνουν το εξής (εκτός των διαφημίσεων):

    μόλις πατήσω να ξεκινήσει το βίντεο, παγώνει το βίντεο (καμία διαφήμιση), σαν να κολλάει η σύνδεση internet, τους χαρίζεις 3-4 sec της ζωής σου, συνεχίζει το βίντεο για μόλις 1 sec, ξανακόλλημα για 4-5 sec, ξεκολλάει για 3-4 sec για να σε γλυκάνουν, κόλλημα πάλι για 3-4 sec, και αφού αυτό με τα κολλήματα γίνει 4-5 φορές, όλα καλά. Αυτό, φυσικά, δεν γινόταν προ 24/6.

     

    Εάν είχε κάτι η σύνδεση ή το tablet, γιατί σε όλα τα βίντεο, αφού γίνει αυτό το trick της εκκίνησης, στη συνέχεια, ρέει το βίντεο χωρίς πρόβλημα ως το τέλος; Ως δια μαγίας διορθώνεται το πρόβλημα που έχει το tablet ή η σύνδεση????

     

    Είναι στην εκκίνηση του κάθε βίντεο, κάτι σαν disconnect-connect με τον ISP. Στο tablet, είναι σαν αυτό το "back online" στην πράσινη μπάρα που βγάζει κάτω κάτω, όταν είσαι αποσυνδεδεμένος, και ξανασυνδέεσαι. Μόνο που εκεί ξέρεις εσύ τι παίζει. π.χ. έχεις κάνει disable το wi-fi , και όταν το επαναφέρεις, τότε σωστά στο βγάζει το "back online" για να συνεχίσεις. Τώρα, είναι σαν να συμβαίνει το ίδιο στο behind the scenes. Κάνουν αυτό το disconnect-reconnect οι κύριοι ή ας το πούμε με άλλα λόγια, ρίχνουν εξαιρετικά χαμηλά την ταχύτητα επικοινωνίας με τα data τους π.χ. 0,00000001b/s lol

     

    Παίζει και κάτι άλλο. Πριν λίγο δοκίμασα να κάνω download ένα βίντεο 140MB περίπου από online url downloader. Κάτι που προ 24/6, σε 24-άρα θα γινόταν σε περίπου 1min, τώρα μου λέει 1h !!! Ε, το σταμάτησα. Τί; Κοροϊδευόμαστε???

     

    Για όλα αυτά, να πω πως είμαι free user. Ads, αυτά τα καινούρια behind the scenes "disconnect-back online", οι εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες σε ένα video download. Και έχουμε μέλλον.

    Εάν δεν μας κάνουν όλους premium, δε θα ησυχάσουν. Και πάλι, το premium, δεν είναι και η λύση. Με premium, τί από τα παραπάνω αίρεται???

    Έτσι για βοήθεια, εάν κάποιος είναι ήδη premium, εάν έχει λίγο χρόνο, ας μας πει τί από τα παραπάνω δεν τον βαραίνουν.

  4. Μπράβο Γιάννη! Οτιδήποτε έχει να κάνει με το θέμα υγεία, πρέπει να αναφέρεται. Έστω και αν, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι ακραίο να λάβει χώρα, σύμφωνα και μ' αυτά που αναφέρονται στο άρθρο.

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.