Jump to content

eyuri

Premium Members
  • Posts

    113
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by eyuri

  1. Γρήγορη απάντηση... για το ups που αναφέρεις. . Αν ζητήσεις πολλές φορές περισσότερα watt από όσα "σηκώνει " καταστρέφεις ξεφτιλιζεις την μπαταρία και σίγουρα θα σου καεί και το inverter. Για οσο αφορά τις διακοπές. . Τώρα συνεχόμενα. .χωρίς διακοπές. . Εξαρτάται από το πόσο καλό είναι το μηχάνημα. . Και να μην υπερβαίνεις κατά πολύ τα watt. Πάλι το πας για "κάψιμο" δηλαδή. . Και νοείται πως θα πάνε και οι συσκευές σου για βρούβες αν παίξει καμιά καλή πάνω κάτω το ρεύμα συνεχόμενη δυο τρεις φορές. Το avr δουλεύει συνέχεια.. αν το παρακάνεις πιθανά να χάσεις το ups ή σταθετοποιητη σου λόγο κατασκευής του για συγκεκριμένα watt. Πολύ γενικά αυτά. Βλέπε υπερθέρμανση... πάχος καλωδίων.. πηνία. .κτλ

    Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 1
  2. Συγνώμη αλλά το ρακορ δεν ηταν πάνω στο ρολόι? Αυτός που μέτρησε δεν είδε την βλάβη? Θα το πήγαινα στο συνήγορο του πολίτη. . Έστω τα μισά για να μην πω τίποτα. Αφού η διαρροή ήταν πάνω στο ρολόι.

    Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 1
  3. Πρόταση... αν δεν κάνω λάθος γυρνάνε αντίστροφα.....πας το βγάζεις το βάζεις σε ενα κομπρεσέρ το φέρνεις πίσω εκεί που αρχισε το κακό. .. και τους παίρνεις τηλέφωνο ότι έγινε λάθος μέτρηση. Τίποτα δεν είναι αδύνατο σε αυτόν τον κόσμο. Αν η ιδέα μου είναι για κλάματα... Απλά γελά μαζί μου... ελλαδισταν δεν είμαστε?

    Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  4. Γρήγορη απάντηση. . Στην θέση δίπλα στην τουαλέτα. Ένα απλό ap. Μρ καλώδιο 1gb στο modem. Φρόντισε μόνο να έχουν ιδιο ssid και wpa2 κλειδί με διαφορά συχνότητας + 3 κανάλια. Το roaming θα παίξει χαλαρά ότι κι αν βάλεις με τις σύγχρονες συσκευές ap. Wifi N αφού λίγες συσκευές υποστηρίζουν κάτι περισσότερο.

    Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  5. Ιδέα...μήπως έχουν αλλάξει κωδικό? Επίσης τα 10 έχουν επιλογή για σύνδεση ή όχι σε ανοιχτά δίκτυα. .τελευταία ιδέα κάποιο antivirus σε . μπλοκάρει.

    Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 1
  6. Είχα μικρό κατάστημα για σέρβις υ/η και πωλήσεις. Στην δική σου περίπτωση θα έπαιρνα το τροφοδοτικό και θα το έστελνα στον επίσημο αντιπρόσωπο για έλεγχο. Αυτό σημαίνει ότι μένεις χωρίς τροφοδοτικό και η/η για το εύλογο χρονικό διάστημα μια βδομάδα έως και μήνα. Είναι στην διακριτική μου ευχέρεια αν προσωρινά σου έδινα δανεικό κάποιο άλλο εως ότου επιστρέψει το δικό σου είτε επισκευασμενο.. είτε προϊόν αντικαταστασης. Η εγγύηση δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση. Δεν έχω μελετήσει το νόμο αν και και είχα το μαγαζί για 6 χρόνια. Αλλά από τις 100 και πλέον εγγυήσεις καμιά αντιπροσωπία δεν ανανέωσε εγγύηση και το.πιο δύσκολο δεν αντικαθιστουσε σε καραμπινατες υποθέσεις είδη που είχαν σοβαρό πρόβλημα από την γέννηση τους.
    Υγ. Πληρώνεις ένα αντίτιμο για ένα συγκεκριμένο χρόνο καλής λειτουργίας. Αν το μηχάνημα αυτό χρειαστεί σέρβις το πιο λογικό θα ήταν να πάρεις μια ισοδύναμη σε χρόνο επέκταση εγγύησης για το χρόνο που δεν ηταν στην κατοχή σου. ..αλλά αυτό είναι απλά μια σκέψη. ..

    Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  7. Ποντιακό Malware: Παρακαλώ εγκαταστήστε τη Java 8.x για να τρέξω...
     
    Εντάξει, εγώ απλά ρώτησα, γιατί αρκετοί μπερδεύουν τη Java με την Javascript.


    Αγαπητέ wizard ευχαριστώ για τα λόγια σου. Ως τεχνικός έχω μάθει οτι ασφαλές μηχάνημα είναι το ενημερωμένο μηχάνημα.(αν και αυτό σηκώνει κουβέντα ) Πολλοί αμελουν την java και τις ενημερώσεις της και πολλές φορές κλείνουν καi τα windows update.

    Απο το να κάθομαι να εξηγώ πως και που να καθαρίσει την cache της java του προτίμησα να αρκεστώ σε ένα "γρήγορο" update.

    Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα εδώ. Σίγουρα δεν έχει πρόβλημα η java του.(αν υπάρχει ) Έχω παλαιότερα προγραμματακια που δεν δουλεύουν με νέα java από καταγραφικα κ.α. και τέλος σίγουρα κάποιο adware προσπαθεί να του φορτώσει κάποια διαφήμιση ελπίζω. (Όχι δεν κάνω μετάφραση του banner.)

    Είμαστε εδώ για να κάνουμε προτάσεις σε λαμποφιλους. Δεν καθόμαστε μπροστά στα μηχανήματα τους. Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να κάνουν σίγουρα... και να περάσουν ατελείωτες ώρες ψάχνοντας. Το φταίξιμο είναι δικό μου... που απάντησα με γρήγορο τρόπο. (Έκανα κι άλλα πράγματα παράλληλα ) συγνώμη.

    Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 1
  8. Κοιτα τα addons που εχεις... ονομαζονται προσθετα, επεκτασεις, επιταχυντες, αφαιρεσε οτι δεν γνωριζεις καθως οτι αρχιζει και τελειωνει σε toolbar. Update αν εχεις java.

    Κανενα freeware δεν ειναι ασφαλες.. διοτι κατα την εγκατασταση προσθετουν -αν δεν προσεξεις- διαφορα προγραμματα τριτων.

    Τρεξε adwcleaner και malware bytes mbam. το πιο πιθανο ειναι καποιο pup...

    • Like 1
  9. Avira, Avast, AVG καλα αλλα  βαριά εως πολυ βαρια.

    Total security 360 καλο αλλα βαρύ αν δουλεουν και οι δυο μηχανες (avira+bitdefender) .

    Bitdefender το πιο γρηγορο απο όλα (απαιτει εγγραφη) μαζι με το panda.

    Fortieclient πολυ καλο, γρηγορο,ελαχιστες επιλογες οπως bitdefender αλλα πολυ καλη και ευκολη κατηγοριοποιηση Web security.

     

    • Like 1
  10. Πιο τσαμπας δεν γίνεται. (αυτό θα πει πολλά προβλήματα τώρα και αργότερα ) Λοιπον για τα 3 κτήρια σε 30 μέτρα utp δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με όλα τα ρουτερ του οτε ,switch και καλώδια. Αν όλα λειτουργούν μέσα στο ίδιο δωμάτιο θα δουλέψουν και στα 30-70 μέτρα χωρίς πρόβλημα. Πρέπει λοιπόν να ελέγξεις καλά το υλικό σου και να εγκαταστησεις σωστά. Το πιο πιθανό είναι να φταίνε τα καλώδια και να μην σου έχει ξεφύγει κανένα ip dhcp conflict. Εννοείται πως δεν περνάς καλώδια μαζί με καλώδια ρεύματος ή αλλων ηλεκτρομαγνητικων πηγών. Καλή τύχη, το δίκτυο αυτό πιστεύω ότι θα εξυπηρετεί άψογα μια οικογένεια.

    Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  11. 2*win7-1*linux

    1*winXp-1*linux

    Παύλες θα πει dual boot.

    Windows 7 έως την επίσημη λήξη το 20 διότι θελω να είναι πλέον ώριμο το 10 που μάλλον θα γίνει 11. Μου αρέσουν προς το παρόν περισσότερο τα 8.1.

    Σίγουρα αν έπαιζε καλύτερα σε drivers τα linux με περισσότερη υποστήριξη πρόγραμμα mainstream επικοινωνιων κα, το linux θα ηταν μονόδρομος.

  12. Αδυνατώ να παρακολουθησω τα όσα συμβαίνουν στο χώρο αυτό... αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το παράδοξο... Μάλλον περίμενες κάτι περισσότερο. .? Κάτι καλύτερο? Ένας φίλος μου είχε πει.. "περιγράψει " καλύτερα : "αλλάξαμε ψεύτες". Λυπάμαι που το λέω. .αυτους είχαμε.. αυτους έχουμε!!! Έχουμε δρόμο ακόμα...

  13. Πρόβλημα σε γείωση ή κάποιο επαγωγικο ρεύμα .. άλλαξε πολυμπριζο (που πιθανά είναι απο εκείνα με προστασία) η δοκίμασε αλλη πριζα.. Δοκίμασε να αφαιρέσεις συσκευές που ειναι συνδεδεμένες πάνω σε αυτό.

  14. Αν αντέχει η τσέπη σου 10$ περίπου τα 50gb ανα δισκο.. m-disc 1000 χρόνια εγγύηση. (αυτο δικαιολογεί και το κόστος ανα δισκο) αλλιώς θα προτιμούσα 2*2tb western digital 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. . Πρόγραμμα sync μεταξύ τους εργάζεσαι και αν θες εντατικά πάνω στον καθένα και τους εναλλασεις.. αν χρονικα διαστηματα.. οταν καποια στιγμή στα 7-10 χρόνια καποιος "κλασει" αγοράζεις καινούργιο και συνεχίζεις. .σιγουρα οι τιμές στο μέλλον θα έχουν πέσει. .ηδη έχει παρουσιαστεί 10tb σε ήλιο. .αλλα δύσκολα θα εμπιστεύομαι. .αν δεν δοκιμαστεί αρκετά.

  15. Θα εκλάβω το ποστ σου σαν κάποιον που ανακάλυψε ένα νέο κόσμο. Και χαίρομαι για αυτό που νιώθεις!!. Αλλά η σύγκριση σου είναι λίγο έως πολύ άδικη. Χαίρομαι που το μοιράστηκες με την παρέα.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.