Jump to content

baldurval

Members
  • Posts

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About baldurval

  • Γενέθλια 10/12/1979

baldurval's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Θελω usb flash για στερεοφωνικο αυτοκινηητου γιατι αυτο που εχω που και που κανει corrupt στα mp3 φανταζομαι το καλοκαιρι λογω ζεστης .Υπαρχει κανενα usb 2.0 στα 32 gb που να ειναι ανθεκτικο στις μεγαλες θερμοκρασιες ?
  2. baldurval

    Τιμονιέρα

    Ευχαριστω για τις απαντησεις σας ,κριμα που η Logitech σταματισε να βγαζει την driving force gt .
  3. Δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη κατηγορια αλλα ψαχνω για τιμονιερα μεχρι 150 Ευρω.Θα αγοραζα την logitech driving force gt αλλα δεν υπαρχει πουθενα στην Ελλαδα .Ψαχνω καποια με τα ιδια χαραχτηριστικα δηλαδη 900 degrees rotation και με την ιδια ποιοτητα .Τι μου προτεινεται?
  4. Καταρχην χρονια πολλα σε ολους.Εχω το εξης προβλημα με PC ενος φιλου .Μου ζητισε να του κανω φορματ και με το που παω να βαλω τους drivers της καρτας γραφικων κολουσε δεν εμπαινε καν στο desktop ,το ξανακανα φορματ τα ιδια .Αλλαζω pci-e θυρα ,δουλεψε για μια μερα και μετα παλι κολουσε .Την ξιλωνω την καρτα την βαζω σε αλλο pc δουλεψε κανονικα .Ε ειπα να του παρω αλλη καρτα γιατι ετσι και αλλιως ηθελε κατι ποιο καινουριο να παιζει .Του πηρα μια nvidia 750 ti.Οταν ηρθε την περασα του εκανα ξανα φορματ περασα τους drivers και με το που πηγαινε να φορτωσει τα windows η οθονη περνουσε σε κατασταση αναμονης και αναβοσβηνε το κιτρινο λαμπακι.Το εκανα memtest και το αφησα για μιαμιση μερα ,κανενα λαθος .Οποτε παμε για αλλη μητρικη;Τα χαραχτηριστηκα ειναι CPU :Intel i7 (της εποχης δεν θυμαμαι ποιος socket1156) mobo:gigabyte p55-ud4(με περασμενο την τελευταια εκδοση του bios) ram:ocz 1333mhz 4 GB ,καρτα γραφικων :Ati 5870 και τωρα zodac 750 ti PSU : corsair tx750 non modular σκληρος :1GB WD green
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.