Jump to content

sonic_mainliner

Premium Members
  • Posts

    67
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About sonic_mainliner

  • Γενέθλια 20/02/1974

sonic_mainliner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Και άλλο ένα από το λαπτοπ με καινούργιο SSD Samsung 64, προηγούμενη γενιά, και log in μέσω fingerprint, καθόλου άσχημα....
  2. sonic_mainliner

    Intel SSD

    Μια ερώτηση, παρατηρώ στο bench ότι όπου έχει data το read είναι χαμηλότερα από το άδειο κομμάτι του "δίσκου", είναι φυσιολογικό αυτό;
  3. sonic_mainliner

    Samsung MLC/SLC thread

    Ααααα, λέω και εγώ...:computer:
  4. sonic_mainliner

    Samsung MLC/SLC thread

    Όχι, αυτό το κατάλαβα, για το 32μπιτ λειτουργικό λέω.
  5. sonic_mainliner

    Samsung MLC/SLC thread

    Αυτό το τελευταίο δεν το έπιασα ακριβώς, τι εννοείς;
  6. sonic_mainliner

    Obsidian Series 800D

    Ωραίο δείχνει, να δούμε τιμή και κανά review, επίσης και καμιά έκδοση χωρίς παράθυρο και bezels για τα dvd, κρίμα να χαλάει η μόστρα με πλαστικούρες.
  7. A, καλά το υποψιάστηκα, και τα δυο ποστ πρέπει είναι ακόμα πιο γρήγορο θεωρητικά, μιας και στα δυο μηχανήματα πρέπει να κάνω log in.
  8. Και μια από το λαπτοπ, Intel Core2 T2400 @ 1.83, 2gig, hhd Hitachi 200gig 7200, XP Pro Sp3 full updates, καινούργια εγκατάσταση (μήνα το πολύ), με όλους τους drivers και κάποια από τα βοηθητικά προγράμματα της Lenovo (45 processes σύνολο). Ερώτηση, όταν μετράτε το boot έχετε λογαριασμό με log in ή κατευθείαν στον χρήστη;
  9. sonic_mainliner

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αν και δεν μου αρέσουν τα λαμπιόνια κλπ γενικώς, πολύ τακτοποιημένο :clap:
  10. sonic_mainliner

    Δείξτε το κουτί σας...

    Τα armorsuit είναι λίγο.... επίσης το καινούργιο 888 είναι πολύ. Γενικώς βγάζουν και μερικά για όλα τα γούστα Το δικό μου το πήρα £75 που είναι λογική τιμή για αυτό που παίρνεις, + άλλες 20 λίρες(νομίζω) για τα bezels των dvd, που είναι προαιρετικά αλλά φτιάχνει την εμφάνιση πολύ. Τα dvd είναι Plextor(ακριβά όταν τα πήρα) και δεν τα αλλάζω αν δεν χαλάσουν.
  11. sonic_mainliner

    Δείξτε το κουτί σας...

    Thanks guys, αν και δεν είναι το μεγαλύτερο κουτί που υπάρχει,έχω δει mod με υδρόψυξη στο νετ. Επίσης το προτείνω γιατί έχει καλή ποιότητα κατασκευής, δεν τρίζει, έχει καλό air flow, και είναι και σε λογική τιμή, αλλά πάνω από όλα... δεν είναι καγκούρεϊκο.
  12. sonic_mainliner

    Δείξτε το κουτί σας...

    lol πάντα με swiffer το κάνω, το πάτωμα δηλ, και το φυσάω και λίγο και είναι μια χαρά. Δεν κάνω την μητρική, είπαμε...
  13. sonic_mainliner

    Δείξτε το κουτί σας...

    Μα καθαρό είναι.... το έκανα και με swiffer πριν πάρω την φωτό
  14. sonic_mainliner

    Δείξτε το κουτί σας...

    Εγώ;
  15. sonic_mainliner

    Δείξτε το κουτί σας...

    Βλέποντας ξανά τις φωτό είναι σαν να γίνεται χαμός από καλώδια, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει πολύ καλό air flow και δεν φαίνεται. Γιαυτό, δείτε και αυτές. Σημ. η εξαγωγή αέρα είναι από τον χώρο του σκληρού, και από το τροφοδοτικό, όπου δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου καλώδια στην διαδρομή.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.