Jump to content

lifO

Premium Members
  • Posts

    72
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About lifO

  • Γενέθλια 28/12/1985

lifO's Achievements

  1. lifO

    Logitech Surround Sound Speakers Z906

    να σου πω την αληθεια και εγω χαθηκα λιγο. Λεω να παρω τα ηχεια και να τα βαλω με coax στην μητρικη. το pc ειναι συνδεδεμενο με τηλεοραση οποτε αν παιζει να μπορω αν επιλεγω να ακουω με τα Ζ906 ηχο για ταινιες και τετοια και με τα παλια που εχω να παιζω κανα battlefield. τα Χ540 ειναι συνδεδεμενα με τον κλασσικο τροπο τα παλια βισματακια πρασινο κιτρινο κοκκινο aux (νομιζο λεγεται, το κλασσικο βισμα ολων τον απλων συσκευων ipod κλπ) λογικα αν τα συνδεσω ετσι θα εχω επιλογη να αλλαζω default playback device και να παιζω ή να βλεπω ταινια.
  2. lifO

    Logitech Surround Sound Speakers Z906

    Ενδιαφερομαι να τα παρω και εγω μαζι με το wireless το θεματακι που σου εδωσαν free αλλα δεν ξερω αν και πως μπορω να το συνδεσω με αυτα τα ηχεια. Εχω την ASUS RAMPAGE 2 EXTREME RETAIL - - E-SHOP.GR μητρικη και θελω να τα βαλω σε αυτη και αν ειναι εφικτο να αφησω και τα αλλα που εχω επανω τα οποια ειναι τα X-540 5.1 Speaker System της Logitech επισης. Δεν ξερω αν ειναι κατι τετοιο δυνατο. Ο σκοπος ειναι τα Ζ906 να ειναι μακρια απο το pc 5-7 μετρα για να μπορω να βλεπω ταινιες στην τηλεοραση και τα Χ 540 να τα χρησιμοποιο για games οπως τωρα. Αν εχει κανεις καμια ιδεα και ξερεις πως και αν μπορω να κανω κατι τετοιο ας βαλει ενα χερακι.
  3. lifO

    Official Windows 7 Thread

    το ειδα πιο μετα απλα ειχα κανει με λαθος σειρα τα install και δεν επαιζε
  4. lifO

    Official Windows 7 Thread

    εχω την μητρικη Asus Rampage II extreme και δεν μπορω να βρω drivers για το x-fi (τουλαχιστον τους τελευταιους) μπορει καποιος να βοηθησει? ειδα στην αρχη που λεει κατι αλλα ειναι πριν χρονια
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.