Jump to content

ant0

Premium Members
  • Posts

    55
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by ant0

  1. ant0

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Καλημέρα , θυμάμαι από παλιότερη χρήση του uninstaller 7.0.2 ότι κάτι πρέπει ν' απενεργοποιήσω στα windows (7 χ64) για να τρέξει αλλά δεν θυμάμαι τι και δεν μπορώ να το βρω στο νήμα .Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?
  2. ant0

    Giana Sisters: Twisted Dreams

    Ήμουνα νιος και γέρασα ... Από τα αγαπημένα μου στον commodore (αν και ήταν ξεδιάντροπο mario bros rip-off) .Δεν θα το 'παιζα σήμερα όμως .Borderlands 2 και ξερό ψωμί
  3. ant0

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Προτάσεις για mage build κανείς ? Μέχρι στιγμής έχω ρίξει πόντους σε destruction/restoration/conjuration αλλά μ' ενδιαφέρει και το enchantment .
  4. ant0

    Deus Ex: Human Revolution

    Επίσης πρόκειται για action rpg και όχι για fps (μικρή διαφορά στις μέρες μας αλλά ουσιώδης) .
  5. ant0

    Deus Ex: Human Revolution

    Να υποθέσω οτι θέματα γραφικών έχουν μόνο οι "πράσινοι" ? Το σήμα της AMD δεν το είδατε στο φόρτωμα ?Δεν το πιάσατε το υπονοούμενο ?Πάντως σαν παιχνίδι έχει μεγάλο βάθος (υπόθεση , υπο-αποστολές κλπ) και μπορεί ο καθένας να παίξει ανάλογα το γούστο :το ξεπετάς ή το "ψυρίζεις" , stealth ή blazing guns .Δεν το χω προχωρήσει πολύ ακόμα αλλά μάλλον αφού το τελειώσω θα το ξαναπαίξω "σωστά" (κανονικό "ξεκοκάλισμα") .
  6. ant0

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Είδα το νήμα αλλά δεν βλέπω συμμετοχή , γι' αυτό το ανέφερα κι εδώ , μπας και παρακινηθεί κανείς να το ψάξει .Για beta σκίζει πάντως .
  7. ant0

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Minecraft κανείς ?Παίζω καμμιά βδομάδα τώρα και μιλάμε για τρελό αλκοολίκι ...
  8. ant0

    The Witcher 2: Assassins of Kings

    Να σου θυμίσω τι έκαναν οι αλλαγές στο Civ 5 ? Τεσπα , περί ορέξεως κολοκυθόπιτα .Θα το κρίνουμε στην πράξη όταν με το καλό κυκλοφορήσει .Άλλωστε στα rpg αλλού είναι το ζουμί και όχι στον χειρισμό .
  9. ant0

    The Witcher 2: Assassins of Kings

    +1
  10. ant0

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Κάπου παραπάνω γράφτηκε κάτι σχετικό με "προβληματικά" windows updates αλλά δεν το βρίσκω.Όποιος το θυμάται ας στείλει link pls .Το θυμήθηκα τώρα γιατί άρχισαν κάτι άσχετα crash με μηνύματα περί λάθος οδηγών κλπ χωρίς να έχω αλλάξει κάτι (εκτός από auto updates).
  11. ant0

    ATi 58x0 The Aftermath.(Ενας χρονος μετα)

    100% ικανοποιημένος από την 5850 .Παίζω borderlands σε full HD και δεν καταλαβαίνει τπτ .Αν τα παιχνίδια είναι καλογραμμένα και όχι φόλες που βγάζουν οι εταιρίες για να σε αναγκάσουν να αναβαθμίσεις ( λέγε με Crysis ) θα με βγάλει για 5+ χρόνια χαλαρά .Drivers αλλάζω κάθε 6 μήνες και αν το θυμηθώ , bench δεν έτρεξα ποτέ (εκτός από του OCCT (58,5 frames full)) και όλα πάνε ζάχαρη .Για μένα η καλύτερη κάρτα 2009-2010 σε απόδοση/τιμή .
  12. ant0

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Λέω να πάρω το fallout 3 goty , αν κι έχω διαβάσει για πολλά bugs και crashes .Έχει ασχοληθεί κανείς να πει αν αξίζει τα 40 ευρώπουλα ? Τελικά το πήρα το Σαββάτο 17/4 .Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές (VATS και ροπαλιά σε radroach στο κεφάλι σε αργή κίνηση = ΠΟΡΩΣΗ). Γενικά το VATS τα σπάει .
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.