Jump to content

justinbreak

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by justinbreak

  1. justinbreak

    Ρυθμιστε τις οθονες σας!

    Hello tech people…. Κόλλησα σε αυτό το post και δεν βάζω αλλού την ερώτηση….. Έχει κόλληση στο menu της οθόνης μου HP W2448HC πρόσβαση στα colors. Δηλαδή, δεν με αφιόνι πια να επέμβω στα χρώματα. Πάλι καλά που τελευταία ρύθμιση δεν ήταν και τόσο κακή. Όλες υπόλοιπες επιλογές λειτουργούν κανονικά. Έχει κανένας ιδέα τι φταίει?
  2. justinbreak

    Ρυθμιστε τις οθονες σας!

    Για σε όλους tech people…. Λιπών…… Διάβασα αυτό το θέμα πολλές φορές ψάχνοντας ένα 24-ρι να πάρω αφού μου έβγαλε πρόβλημα η καλή μου CRT (ήταν και επαγγελματική). Έτσι αποφάσισα να πάρω HP W2448HC…..και την πήρα…….. Βασικά δεν με έπαιρνε να πάρω οθόνη με άλλο πάνελ λόγο χρημάτων (που το χρειαζόμουν) και έψαχνα καλύτερη λύση με TN πάνελ. Νομίζω πώς δεν έκανα λάθος επιλογή …..ακόμα……… Προσπαθώ εδώ και 3-4 ημέρες να την ρυθμίσω (τα χρώματα βασικά) και δεν μπορώ να την φέρω στα μέτρα μου. Στη δουλειά πάλη έχω να κάνω με TN πάνελ (ένα παλιό μοντέλο LG σε 24”) αλλά την έχω καλιμπραρη αρκετά καλά και τα αποτελέσματα τις εργασίας μου είναι jet. Τώρα ώμος σαν να έμπλεξα με την ΗΡ λόγο πολύ έντονων χρωμάτων που με κάποια icc profile από prad.de σελίδα και από εδώ ότι βρήκα δεν μου είναι πάλη αυτό που πρέπει. Κόκκινο είναι που με προβληματίζει πιο πολλή.H gloss επιφάνια τις δεν με ενοχλεί καθόλου αφού και όλα τα CRT είναι gloss και το έχω συνηθίσει. DEM κατάλαβα πώς έχεις ίδια οθόνη. Καμία πρόταση ρύθμισης από ‘σένα? Επίσης περιμένω μπας και ATHOS ανάβαση icc profile μετά το calibration που θα κάνει. Μήπως και βοηθήσει………. Άλλο μπέρδεμα τώρα πάλη με την ίδια οθόνη. Πέρασα όλα τα driver και το My Display από το συνοδευτικό CD. Το σύστημα μου συνεχίζει να το βλέπει σαν απλή plug & play - analog display και το πρόγραμμα My Display δεν λειτουργεί. Λέει πώς το πρόγραμμα λειτουργεί μόνο με συμβατές HP οθόνες. Καμία ιδέα τι βλακεία μπορεί να είναι πάλη αυτό. (έχω κάνει uninstall και install πάλη, και προσπάθησα από πίνακα έλεγχου να κάνω ότι μπορούσα και τίποτα).
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.