Jump to content

saltjon

Premium Members
  • Posts

    97
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by saltjon

  1. Πρέπει να ξεφύγουμε από την λογική ότι αυτοί φταίνε σαν λαός .Το κακό δημιουργηθηκε από τον κουμουνιστής Τίτο και την τότε κουμουνιστικη Σοβιετικη ΕΝΩΣΗ που ήθελαν πρόσβαση προς το Αιγαίο και χρησιμοποιησαν το μικρο γεωγραφικό κομμάτι της Μακεδονίας και τους κατοίκους του. Επισης στο σχολείο τους μαθαιναν ότι είναι απόγονοι του Μ.Αλεξανδου και τα σύνορα της χώρας τους είναι μέχρι τον Όλυμπο,(το ίδιο έκανε και ο αριστερός  Χοντζα στην Αλβανία )όταν μεγαλώνεις με αυτά τα δεδομένα σου είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι σου έλεγαν ψέματα. Άλλωστε από της πρώτες χώρες που την αναγνώρισαν σαν Μακεδονία ήταν η Ρωσία. Το πιο σημαντικό είναι ότι στενοί σύμμαχοι τους είναι οι Τούρκοι και οι Αλβανοί που χαίρονται για την συμφωνία δείχνοντας τα σχεδια των μεγάλων για επανασχεδιασμο των συνόρων για τον ελενχο των ενεργειακών πηγών του Αιγαίου. Νομίζω ότι έρχονται πολύ άσχημα πράγματα για την χώρα μας ξεκινώντας από την χρεωκοπία που δεν ήταν τυχαία αλλά σχεδιασμένη πολλά χρονιά πριν για να φτασουμε και στην απόσχιση εδαφών μας. Ο Θεός να μας φυλάξει.

    • Like 1
  2. <<Μας κάνανε τους κόκορες μα τελικά μας βγήκαν κότες>> αυτό ακριβώς συνέβει και και ψευτοπροοδευτικους πατριώτες ακολούθησαν τις διαταγές τον αφεντικων τους για το ξανά μοίρασμα των Βαλκανίων. Τι να περιμένεις από άθεους, κινεδους, αμόρφωτους. 

  3. Αφενώς έκανα λάθος στην ημερομηνία, αφετέρου έχω έρθει σε επαφή με το μουσείο πληροφορικής όπως πρότεινε άλλος φίλος και μάλλον θα τα δωρίσω εκεί.

    Δεν εισαι ο μονος και δεν θα ειναι και η τελευταια φορα.Καλο αγωνα μακαρι να μην βρεχει

  4. Αν δεν βρεθεί κάνας Αθηναίος και επειδή λυπάμε να τα πετάξω, το επόμενο Σάββατο 22/11, θα πάω Κόρινθο με μια παρέα που θα συμμετάσχουν στο brevet. (ποδηλατικός αγώνας είναι 200 χιλιομέτρων στον νομό)

    Αν είναι το κανονίζουμε με κάποιον τρόπο.

    23/11ειναι το Σαββατο εκτος εαν πας απο Παρασκευη.

  5. Βρηκα μια ξεχασμενη Nvidia μαλλον AGP, ειναι VIVO (Video in, Video out)

    Εχει τις εξης εξοδους: DVI, RGB, S-Video & RCA

    psy9.jpg

    Δε μπορω να δοκιμασω αν δουλευει

    παραλαβη απο ΒΑ Αττικη

    ευχαριστω τον φιλο Παυλο , προσπαθησα να την δοκιμασω αλλα πρεπει να εχει προβλημα η μητρικη.

  6. Πριν το ξαναπαίξεις πονηρίδης να το σκεφτείς 2 φορές.

    ο χαρακτηρας του ανδρος φαινετε πως χρησημοποιει την εξουσια που εχει.

    Επισης εχω παρατηρηση οτι υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα.

    Σε πρηγουμενη εκδηλωση αντιθετης γνωμης απο μερους μου περι χαρισματος μου αφαιρεθηκε μηνυμα χωρις να καταλαβαινω τον λογο και το σκοπο της τιμωριας΄ την μη αντιδραση? ετσι τουλαχιστον το καταλαβα εγω.Θα συνηστουσα αυτοσυκρατηση και συναιση.(σταματαω εδω, δεν θα ηλελα να εχει συνεχεια απο αλλους εκτος Μοντ)

  7. Χαρίζεται μητρική ABIT K9N SLI..ποστάρει κανονικά αλλά μετά από λίγο σβήνει..αν ασχοληθεί κάποιος που ξέρει από ηλεκτρονικά ίσως την φτιάξει!Παραλαβή από Γαλάτσι ή γύρω περιοχές!

    Ευχαριστω τον γειτονα Aris137 για την μητρικη,καλο πασχα φιλε.

  8. Χαρίζεται μητρική ABIT K9N SLI..ποστάρει κανονικά αλλά μετά από λίγο σβήνει..αν ασχοληθεί κάποιος που ξέρει από ηλεκτρονικά ίσως την φτιάξει!Παραλαβή από Γαλάτσι ή γύρω περιοχές!

    ειμαι δτου βεικου απεναντι γινετε

  9. Χαρίζονται

    1. cellpipe 7130 rg hol με την τροφοδοσια του , δεν γνωριζω αν δουλευει http://pics.ricardostatic.gr/14_668548738_Big/modem-router-firewall/router-cellpipe-7130-rg.jpg

    2. hol netfaster iad isdn χωρίς καλώδιο τροφοδοδίας, δεν γνωριζω αν δουλευει http://diamond.comlu.com/HOL/HOL.jpg

    θα ηθελα το netfaster mr.kostas εαν υπαρχει.

  10. Εαν εγω που ειμαι απο Θεσσαλονικη εχω αδελφο-φιλο πεστο οπως θες στην ΑΘΗΝΑ και μπορω τον στειλω να παραλαβει το χαρισμα απο τον χωρο σου γιατι με απορριπτεις?

    Αρα λες δεν στελω ,δεν παω, μονο οποιος ελθει στο μετρο,στο σπιτι, οπουδηποτε, τι σε νοιαζει εαν ειναι απο Θεσσαλονικη? Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουμε μπερδεψει πολλα

    Ας το τελειωσουμε εδω

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.