Jump to content

saltjon

Premium Members
  • Posts

    97
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About saltjon

  • Γενέθλια 11/09/1963

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ν.ΙΩΝΙΑ-ΠΕΡΙΣΣΟΣ

saltjon's Achievements

  1. saltjon

    Συζήτηση για το όνομα της ΠΓΔΜ

    Πρέπει να ξεφύγουμε από την λογική ότι αυτοί φταίνε σαν λαός .Το κακό δημιουργηθηκε από τον κουμουνιστής Τίτο και την τότε κουμουνιστικη Σοβιετικη ΕΝΩΣΗ που ήθελαν πρόσβαση προς το Αιγαίο και χρησιμοποιησαν το μικρο γεωγραφικό κομμάτι της Μακεδονίας και τους κατοίκους του. Επισης στο σχολείο τους μαθαιναν ότι είναι απόγονοι του Μ.Αλεξανδου και τα σύνορα της χώρας τους είναι μέχρι τον Όλυμπο,(το ίδιο έκανε και ο αριστερός Χοντζα στην Αλβανία )όταν μεγαλώνεις με αυτά τα δεδομένα σου είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι σου έλεγαν ψέματα. Άλλωστε από της πρώτες χώρες που την αναγνώρισαν σαν Μακεδονία ήταν η Ρωσία. Το πιο σημαντικό είναι ότι στενοί σύμμαχοι τους είναι οι Τούρκοι και οι Αλβανοί που χαίρονται για την συμφωνία δείχνοντας τα σχεδια των μεγάλων για επανασχεδιασμο των συνόρων για τον ελενχο των ενεργειακών πηγών του Αιγαίου. Νομίζω ότι έρχονται πολύ άσχημα πράγματα για την χώρα μας ξεκινώντας από την χρεωκοπία που δεν ήταν τυχαία αλλά σχεδιασμένη πολλά χρονιά πριν για να φτασουμε και στην απόσχιση εδαφών μας. Ο Θεός να μας φυλάξει.
  2. saltjon

    Συζήτηση για το όνομα της ΠΓΔΜ

    σε Αριστεροστοφη Χουντα
  3. saltjon

    Συζήτηση για το όνομα της ΠΓΔΜ

    <<Μας κάνανε τους κόκορες μα τελικά μας βγήκαν κότες>> αυτό ακριβώς συνέβει και και ψευτοπροοδευτικους πατριώτες ακολούθησαν τις διαταγές τον αφεντικων τους για το ξανά μοίρασμα των Βαλκανίων. Τι να περιμένεις από άθεους, κινεδους, αμόρφωτους.
  4. saltjon

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Ευχαριστούμε που υπάρχεις lab χρόνια πολλά και σε άλλα τόσα χρόνια που θα είμαστε πολύ μεγάλα παιδια πλέον.
  5. Δεν εισαι ο μονος και δεν θα ειναι και η τελευταια φορα.Καλο αγωνα μακαρι να μην βρεχει
  6. 23/11ειναι το Σαββατο εκτος εαν πας απο Παρασκευη.
  7. μετα την απομακρυνση ουδεν λαθος αναγνωριζετε ( θα αλλαξω ενα πυκνωτη στη μητρικη που φαινετε στην αρχη του φουσκωματος.)
  8. ευχαριστω τον φιλο Παυλο , προσπαθησα να την δοκιμασω αλλα πρεπει να εχει προβλημα η μητρικη.
  9. Ευχαριστω τον φιλο jimn για την μητρικη που μου χαρισε
  10. ο χαρακτηρας του ανδρος φαινετε πως χρησημοποιει την εξουσια που εχει. Επισης εχω παρατηρηση οτι υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα. Σε πρηγουμενη εκδηλωση αντιθετης γνωμης απο μερους μου περι χαρισματος μου αφαιρεθηκε μηνυμα χωρις να καταλαβαινω τον λογο και το σκοπο της τιμωριας΄ την μη αντιδραση? ετσι τουλαχιστον το καταλαβα εγω.Θα συνηστουσα αυτοσυκρατηση και συναιση.(σταματαω εδω, δεν θα ηλελα να εχει συνεχεια απο αλλους εκτος Μοντ)
  11. το ειδα μετα Αρη, νασαι καλα. Ο Κωστας ειναι πυραβλοκινητος και πιανουν τα χερια του.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.