Jump to content

tasgr86

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About tasgr86

  • Γενέθλια 10/02/1986

tasgr86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tasgr86

    Android Apps

    Είναι και αρκετά καλό σαν εφαρμογή.Αλλά νομίζω το Zedge έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε wallpapers.
  2. Το Έσοδα Έξοδα είναι μια νέα Ελληνική εφαρμογή για τη διαχείριση των μηνιαίων εσόδων-εξόδων μας.Με την βοήθεια της μπορείτε να καταγράφετε τι ξοδεύετε κάθε μήνα και που, ενώ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε επαναλλαμβανόμενες συναλλαγές (πχ πληρωμή ενοικίου). Πέρα από την απλή καταγραφή των συναλλαγών σας μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας Μπάτζετ.Για παράδειγμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Μπάτζετ των 100 ευρώ ανά μήνα για καφέ και ποτό με την εφαρμογή να σας ειδοποιεί όποτε το ξεπεράσετε. Μέσα από τα γραφήματα του Έσοδα Έξοδα μπορείτε να δείτε τι έχετε ξοδέψει στο τέλος του μήνα και που πήγαν τα χρήματα σας.Συγκεκριμένα θα βρείτε δύο γραφήματα τύπου γραμμών και πίτας με το δεύτερο να ενεργοποιείται με μια περιστροφή της συσκευής σε “Landscape Mode”. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δέκα διαθέσιμα themes αυτό που σας αρέσει.Τέλος, μπορείτε όποτε θελήσετε να κρατήσετε ένα backup των δεδομένων σας αποθηκεύοντας τα είτε στη συσκευή σας είτε στον Dropbox λογαριασμό σας. Η εφαρμογή Έσοδα Έξοδα είναι δωρεάν χωρίς αγορές εντός εφαρμογής και μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω του Google Play.
  3. tasgr86

    Mafia III

    Το αγαπημένο μου παιχνίδι.Αλλά με την hd5500 που έχει το laptopaki μου δε βλέπω να παίζω το τρίτο
  4. tasgr86

    Android Mobiles Thread

    Είναι από τις χαμηλότερες αλλά ακόμη είναι κάπως ακριβό.Μέσα στο καλοκαίρι πιστεύω θα πέσει περισσότερο και αξίζει περισσότερο η αγορά του.
  5. Κάπου στην μια εβδομάδα κάνει για να μπει στο κέντρο διαλογής.Σπάνια έχω δει να γίνεται ταχύτερα.
  6. tasgr86

    Motorola Moto G

    Με αυτά τα λεφτά δε βρίσκεις τίποτε καλύτερο.Το expansys το έχει στα 189 ευρώ, ίσως το βρεις κανα εικοσάρικο λιγότερο από το Amazon.Τα 8GB πάντα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.