Jump to content

apodra74

Premium Members
  • Posts

    56
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About apodra74

  • Γενέθλια 10/03/1974

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Μπιλιάρδο, Υπολόγιστες

apodra74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. apodra74

    Diablo 3

    Προφανώς ανοίγουν 4 παιχνίδια και αν το πετύχει κάποιος κανει πρόσκληση τους άλλους στο δικό του παιχνίδι.. αν το πετύχουν 2 άτομα, οι τρεις θα το κάνουν απο 2 φόρες και ο ένας μία φόρα το quest.
  2. apodra74

    Diablo 3

    Αν γίνεται ένα κάντε μιά πρόσκληση και εμένα στο Clan ApoDra74#2926 Τώρα παίζω Wizard και λίγο των Barbarian 223 paragon.
  3. apodra74

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Επίσης 2 σκληροί εσωτερικά 640gb & 200gb, 2 σκληροί εξωτερικοί Lacie 500gb και ICY BOX 3TB (έχει μέσα 2 Seagate 1.5TB)
  4. apodra74

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Μας πιάσανε... 2 Sapphire Radeon 4850
  5. apodra74

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Έχεις έναν βελάκι στην οθόνη το οποίο το ελέγχουν και τα δυο ποντίκια ταυτόχρονα, ανάλογα με την ευαισθησία που εχεισ για το κάθε ποντίκι. Θα σου πρότεινα να κανεις μια δοκίμη για να πειστείς. Για μένα το ασύρματο ποντίκι έχει κυρίως την λειτουργεία ενός ασύρματου τηλεχειρηστίριου play pause next forward αυτό.
  6. apodra74

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Δεν βγάζω τίποτα λειτουργούν και τα 2 πληκτρολόγια και τα δύο ποντίκια ταυτόχρονα. Είχα το άσυρματο το σετ και όταν έβαλα το ενσύρματο το ποντίκι είδα οτι λειτουργούσαν και τα δυο μαζί το ίδιο εγινε και με το πληκτρολόγιο.
  7. apodra74

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Με τις 2 οθόνες έχω μεγαλώσει την επιφάνεια εργασίας και μπορώ να έχω διαφορετικές εφαρμογές να εμφανίζονται στην κάθε οθόνη, όπως να παίζω ένα παιχνίδι στην μέγαλη οθόνη και να έχω τον Mozilla στην μικρή, η με τον Mozilla στην μεγάλη και Sopcast (streaming video) στην μικρή κτλ. κτλ. Όταν έιμαι ξαπλωμένος και βλέπω καμμιά ταινιά χρεισημοπειώ το ασύρματο το ποντίκι.
  8. apodra74

    Δείξτε το γραφείο σας!

    To mousepad της Coolermaster το έχω εδώ και 5 μήνες και το εχώ συνηθήσει πλέων, θα έλεγα οτι μου αρέσει, αν και χρειάστηκε προσαρμογή και μερικα πειράματα με το G5 σε απόκριση και βάρος για να προσαρμοστώ.
  9. apodra74

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Ας βάλω και εγώ μερικές φωτογραφιές από το γραφείο μου. Coolermaster Stacker, LG W2600HP 26", LG 1720P 17", Microsoft wireless Keyboard Mouse, Logitech G5 & G11, Speakers Creative T3, Headset Altec Lancing, UPS Turbo X, External Hard Drives Lacie & Icy Box.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.