Jump to content

Konino

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Konino

  1. Konino

    Επεξεργαστής Και Μπλε Οθόνη!

    Λοιπον αρχικα το προβλημα με την μπλε οθονη ξεκινισε πριν απο 5 μηνες. Δοκίμασα να αλλαξω της μνήμες για να δω αν το προβλημα προερχεται απο εκει, αλλα τιποτα δοκίμασα να αλλαξω σκληρο δισκο που οταν τον εβαλα ξεκινησα να κανω Format, αρχικα πιστευα πως το προβλημα λυθηκε αλλα τιποτα και παλι! Για να πω την αληθεια δεν εχω ιδεια πως να κανω update το Bios, οσο για το clear cmos το εκανα αλλα τιποτα! μπλε οθονη παντα οταν παιζω η βλεπω ταινια! Προχθές αγορασα εναν επεξεργαστη απο εναν φιλο μου ο οποιος του ηταν σαν καινουριος και δουλευε μια χαρα! Overclocking δεν εχω κανει στον υπολογιστη μου στον Quad που εχω, και ο αλλος επεξεργαστης δεν εχει γινει overcloking! Ο επεξεργαστης που πηρα ααπο τον φιλο μου ειναι ο Intel core 2 Duo E8400 3.00MHz LGA 775 FSB 1333.
  2. Konino

    Επεξεργαστής Και Μπλε Οθόνη!

    Γεια σου φίλε μου! Έχω δοκιμάσει και τους δυο επεξεργαστές με τον παλιό μου δουλεύει άλλα μου βγάζει τη μπλε οθόνη που έχω αναφέρει και πιο πάνω, και με τον άλλον δεν μπορώ να κάνω τιποτα ουτε στα windows μπενει ουτε στο Bios! Οσο για της μηνμες της εβγαλα για να της δωκιμασω μια μια αλλα τιποτα και παλι! Λοιπον η μητρηκη μου ειναι η MSI NEO COMBO P35
  3. Έχω ένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό με τον υπολογιστή μου. το πρόβλημα μου είναι το εξής η μπλε οθόνη, έχω δοκιμάσει τα πάντα δλδ να αλλάξω της RAM, ton σκληρό μου δίσκο άλλα τίποτα μέχρι στιγμής! Πρόσφατα αγόρασα έναν μεταχειρισμενο επεξεργαστή σε καλή κατάσταση τον έβαλα επάνω άλλα ο υπολογιστής δεν έμπαινε ούτε στα Windows άλλα ούτε και στο BIOS! Ο επεξεργαστής που έχω είναι Intel Quad 2 core 2.50MHz και ο μεταχειρισμενος που αγόρασα είναι Intel core 2 Duo 3.00MHz! Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι όταν έβαλα τον intel core 2 Duo επάνω μου έβγαλε ένα μήνυμα που λεγε Warning!!! The overclocking has failed! Σας παρακαλώ πείτε μου τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.