Jump to content

pancho

Premium Members
  • Posts

    113
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by pancho

  1. pancho

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    ήσουν σαφέστατος, thanx !
  2. pancho

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    @dem . .. ευτυχώς που δεν έχω και τεράστιες απαιτήσεις στα γραφικά (απλά θέλω μην φαίνεται παρωχημένο το παιχνίδι ), γιατί με το hardware που αναφέρεις , την κάτσαμε τη βάρκα . . . @ τζώρτζης & athanasios2104 Είχα την εντύπωση πως ήταν λίγο πολύ ο διάδοχος του BF2 ,αφού δεν εντόπισα ( από τα screenshots τουλάχιστον) ιδιαίτερες διαφορές μεταξύ τους . . . Μπορεί κάποιος να αναφέρει επιγραμματικά, τις βασικές διαφορές μεταξύ BF2(ή BF3) και BC2 ;
  3. pancho

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Για να είμαι ειλικρινής , σκέφτομαι τη σύνθεση ενός νέου συστήματος, αλλά δε θα ήθελα να είναι το Bad Company η αφορμή . . . Αν λές ότι θα μπορώ να το παίξω ικανοποιητικά, τότε Ο.Κ. προς το παρόν, άλλωστε δεν πάμε και για πρωτάθλημα. . . Όμως από αυτά που διάβασα, συμπέρανα (σωστά ???), ότι το BC2 είναι ένα επίπεδο πάνω σε σχέση με το BF2, σε όλα τα επίπεδα. Εντοπίσατε κάποιο σοβαρό μειονέκτημα-διαφορές σε σχέση με το BF2, είτε αυτο αφορά το gameplay, είτε αφορά οτιδήποτε άλλο ?
  4. pancho

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Καλησπέρα παιδια! Παρακολουθώντας λίγο την -μακροσκελή είναι η αλήθεια- κουβέντα σας, συμπέρανα πως μάλλον αξίζει τον κόπο σαν παιχνίδι. Είμαι ένα βήμα πρίν το παραγγείλω, μιας και παίζω εδώ και πολύ καιρό το BF2, όμως με προβληματίζουν λίγο οι απαιτήσεις του. Με το PC1 της υπογραφής μου, σε default χρονισμούς θα μπορεί να παίξει σε 1400*1050 ανάλυση (20" - 4/3),με ικανοποιητικά φίλτρα-λεπτομέρειες ? υ.γ. : ελπίζω να μην χρειαστεί να μπώ στη διαδικασία O/C . . .
  5. Επέτρεψέ μου όμως να σου πώ πως, αν ψήφιζαν μόνο αυτοί οι οποίοι έχουν όλες τις συσκευές, οι ψήφοι θα ήταν αρκετά λιγότερες κάτι που θα έκανε τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση λιγότερο αξιόπιστη. Από τη στιγμή που οι απάντήσεις μας είναι ειλικρινείς, νομίζω πως βοηθούμε στο να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για τον διεξάγων την έρευνα. Ομολογώ πως δεν παρατήρησα την αναφορά στο υποθετικό σενάριο της ανακύκλωσης και ψήφισα για την παιχνιδομηχανή. Αν είναι τεχνικά δυνατόν, ας αφαιρεθεί η δική μου ψήφος και υπόσχομαι την επόμενη φορά να είμαι πιο προσεκτικός . . . Φιλικά.
  6. Εννοείται η παιχνιδομηχανή ! ! ! Άλλωστε αν θέλω μια τέτοια, το pc τί το έχουμε ?
  7. pancho

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Air father και εγώ και επειδή η stock intel ψύκτρα έκανε πολύ σαματά, είπα να την αναβαθμίσω με μια CoolerMaster Ηyper Z600 σε συνδυασμό με έναν Nanoxia FX12 ( στις ~700 rpm ). . . Από τότε βρήκα την ησυχία μου ...........
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.