Jump to content

matd

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About matd

  • Γενέθλια 10/08/1975

matd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Λοιπόν το δικό μου ενημερώθηκε, μπήκε χτες τελωνείο και βγήκε σήμερα. Άρα από Δευτέρα θα το έχω. Το μπάχαλο έγινε στάνταρντ στο τελωνείο.
  2. Δηλαδή τι, σήμερα έφυγε απο NY? Δεν μας τα λένε καλά...
  3. Παρα πολύ ωραία δηλαδή..πάλι καλά που κατάφερες και μίλησες, εμένα ποτέ δεν σήκωσαν τηλ. Ο δικός μου ο seller απαντάει αμέσως και άνοιξε και case στην usps, τουλάχιστον έτσι λέει. Τι να τον κάνω όμως που βλέπω να ζητάω τα λεφτά μου πίσω..
  4. Κι εγώ έστειλα στον δικό μου. Βλέπω να του το γυρνάω πίσω αν ποτέ έρθει!
  5. Εγώ τα χω πάρει που δεν σηκώνουν κανένα τηλέφωνο!! Στον πωλητή τι μπορούμε να ζητήσουμε βρε παιδιά, μπορεί αυτός να κάνει τίποτα?? Μ'αρέσει που ζήτησα και express mail κι ένα άλλο είδος που παρήγγειλα με απλό ταχυδρομείο ήρθε σε μια βδομάδα από L.A! Έλεος δηλαδή!!!
  6. Το δικό μου 15 έφυγε αλλά μπορεί να φταίει που είμαι και επαρχία. Αν είναι στο αεροδρόμιο τόσες μέρες τι να πω..το τηλέφωνο πάντως δεν το σήκωσαν σήμερα!
  7. Εγώ ακόμη τζίφος, ούτε τηλ σηκώνουν, ούτε δέμα. Την ατυχία μου μέσα! Όσοι στείλατε mail πήρατε καμιά απάντηση?? Μπα ε?
  8. 60 ευρώ είναι το δικό μου αλλά ok γιατί να το χάσω. Το δικό σου έχει και αξία ελπίζω να έρθουν σε όλους μας τι να πω.
  9. Το δικό μου δεν έχει ενημερωθεί αλλά μας δίνεις ελπίδες!!!
  10. Έστειλα κι εγώ mail στην USPS και αύριο θα πάρω και στο τελωνείο αν κι εγώ περιμένω μικρό δέμα. Τι να πω πρώτη φορά τέτοιο πρόβλημα..
  11. Γεια σας παιδιά και από μενα! Κι εγώ με την ίδια πτήση είχα δέμα και δεν έχει έρθει ακόμη. Ο πωλητής μου είπε πως έπρεπε να έχει έρθει και πως δεν είναι δικό του λάθος, ok χαίρω πολύ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.