Jump to content

env0y

Premium Members
  • Posts

    1.216
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by env0y

  1. Πολλοί διαγωνισμοί γίνονται με βάση τα like που μπορεί να μαζέψει η σελίδα τους ή το βίντεο τους δίνοντας την δυνατότητα να κάνεις share τον διαγωνισμό τους με τα social media. 

     

    Αυτό έγινε και εδώ, ίσως η ΔΟ του λαμπη να μην είχε αυτό στο μυαλό αλλά έδινε την επιλογή για τα social media. 

     

    Δεν έγινε τσατσια απλά μπορεί να ειπώθηκαν λάθος οι οροι 

  2. Καλησπέρα Labήτες και Χρόνια Πολλά.

    Επειδή είδα να γίνεται κουβέντα σχετικά με το
    post μου θέλω να είμαι ειλικρινής και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να χαλάσω τον διαγωνισμό ή την κοινότητα του thelab που τόσα χρόνια παρακολουθώ, διαβάζω και συνεισφέρω όσο μπορώ.

     

    Οι όροι του διαγωνισμού λένε καθαρά ότι μπορούν να λάβουν μέλος μόνο εγγεγραμμένα μέλη του Thelab.gr

    Από όσο γνωρίζω και βάση του κανόνες του Thelab.gr τα εγγεγραμμένα μέλη είναι μία «δυναμική ηλεκτρονική κοινότητα». Αυτό μου λέει που μπορεί να κάνω και λάθος, ότι κάθε άτομο έχει δικαίωμα να δημιουργήσει έναν λογαριασμό με κάποιο email ή social media account και να γίνει μέλος στο Thelab.gr και αυτόματα να μεγαλώσει το φόρουμ.

    Αρκετά άτομα που κάνανε like στο post μου είναι πραγματικά πρόσωπα και πιο πολλοί από αυτούς συνάδελφοι το οποίο μπορεί αν αποδειχτεί εύκολα.

     

    Eάν από τα εγγεγραμμένα μέλη (εξαιρούνται οι νέοι χρήστες αν και θα έπρεπε να αναφέρεται) , τότε φυσικά και συμφωνώ να μην λάβουν υπόψη το post μου.

     

    Μπορεί εγώ να μην κατάλαβα καλά τους όρους ή οι όροι να μην διατυπώθηκαν σωστά. Αν ήταν θέμα ζαβολιάς δεν θα έκανα προσωπικά ούτε ένα like σε άλλο post.

     

    Ελπίζω να μην δημιούργησα σύγχυση και παρεξηγήσεις και πάλι ευχαριστώ τους διαχειριστές το φόρουμ που μπήκανε και φέτος σε αυτήν την πολύπλοκη διαδικασία.


     

  3. Προσωπικά βρήκα το sweet spot στις 3440x1044p 21:9 διότι είναι πολύ απολαυστικές στον τρόπο εργασίας, gaming και ταινιών χωρίς να σου γονατίζουν την κάρτα γραφικών.

     

    Επίσης τα εικονίδια δεν φαίντονται σαν ψείρες στην οθόνη σου και ούτε χρειάζεται να ενεργοποιήσεις το Windows 10 scaling το οποίο δημιουργεί άλλα προβλήματα σε εφαρμογές που δεν είναι φτιαγμένες να εμφανίζονται σωστά (βλέπε SQL)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.