Jump to content

sokis2008

Members
  • Posts

    32
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About sokis2008

  • Γενέθλια 26/07/1977

sokis2008's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sokis2008

    Gps/gprs tracker ρυθμίσεις

    Όταν λες να βάλω την 30 πόρτα στο NAPT (router) εννοείς να γράψω 30 στο port??? Γιατί το manual γράφει " They range from 1024 to 65535 in number and are not allocated to certain service without alteration, this is to say, many services can use one port."
  2. sokis2008

    Gps/gprs tracker ρυθμίσεις

    Κάνω ότι μου λες και πάλι τίποτα... Γιατί???
  3. sokis2008

    Gps/gprs tracker ρυθμίσεις

    Το gprs είναι ενεργοποιημένο στην κάρτα γιατί μπαίνω internet κανονικά απο το κιν. Το tracker βλέπει δορυφόρους γιατί με την λειτουργία sms μου στέλνει συντεταγμένες. Τώρα όσων αφορά την ρύθμιση με τις πόρτες... Μπαίνω μέσα στο ρούτερ μου και ρυθμίζω συγκεκριμένη πόρτα? Ποιά πόρτα πρέπει να βάλω? 26 ως 35? Ποιά ip σετάρω? Του ρούτερ?
  4. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθειά σας όσων αφορά τις ρυθμίσεις gprs για ένα gps tracker που έχω αγοράσει. Έκανα ότι ακριβώς λέει ο κατασκευαστής http://feraudet.com/gps/PST-GPS101-user-manual.pdf αλλά δεν στέλνει δεδομένα στο pc. Χρησιμοποιώ cosmokarta. To APN για gprs που ζητάει της εταιρίας κινητής είναι "internet" για cosmote. Κάνω όλα τα βήματα που λέει αλλά τίποτα. Παρακαλώ για την βοήθειά σας.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.