Jump to content

powerwebofficexp

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About powerwebofficexp

  • Γενέθλια 01/01/1980

powerwebofficexp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. powerwebofficexp

    Fallout 3

    Θεορητικά δέν αλάζει τίποτα και μπορείς να το κάνεις, πρακτικά ομώς με τα νέα όπλα και στολές που έχεις παρει απο τα expansion το gameplay είναι τελείως διαφορετικό ( π.χ εχω πέρει μιά στολή που στό stelth mode σε κάνει τελέιος αόρατο. και τα main όπλα μου ακομα και το 357 και το soutgun :triniti:έχουνε διόπτρα ,Mini Nuke^^ κ.τ.λ ) Παρεπιπτόντως σε αυτό το παιχνίδι όποτε κάνετε levelup κάνουν αμέσως levelup και οι αντίπαλοι σας
  2. powerwebofficexp

    Fallout 3

    Το ιδανικό ξεκίνιμα ειναι η εγκατάσταση του fallout και του 1.7 pach και μαζί με τα 4 DLC και να ξεκινισετε από την αρχή το game, ετσι το gmameplay ειναι ασύγκρητα καλύτερο, μόλις τελειόσετε το game και τα 4 DLC ενεργοποιήστε το 5το DLC ( mothership zelda ) , που εχει τελείος διαφορετικό στύλ. Ασχετο αλλά θα ήθελα αν καποιος ξερει να μου πεί αν υπαρχει καποιο MOD για On the game character customization <<< το μονο που βήκα πρός το παρόν ειναι το ρομπότ στο house που αλάζει μόνο το hear style :banging:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.