Jump to content

xalaros

Members
  • Posts

    24
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About xalaros

  • Γενέθλια 12/09/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Όπου γης και Πατρίς
  • Ενδιαφέροντα
    PC, Hikking, Bike
  • Επάγγελμα
    Support

xalaros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Κύριοι Καλημέρα, έχω μια σκέψη και θα ήθελα να την συζητήσουμε μήπως βρω κάποια λύση γιατί η μέχρι τώρα αναζήτηση μου στο διαδίκτυο απέβει άκαρπη. Έστω Tablet με android. Σε αυτό θέλουμε να προσθέσουμε έναν φάκελο με φωτογραφίες . Αυτός ο φάκελος θέλουμε α) να μην μπορεί να σβηστεί, β) σε περίπτωση factory reset να εγκατασταθεί με τις αρχικές παραμέτρους και τέλος γ) σε περίπτωση hard reset να ξαναδημιουργηθεί ώστε να υπάρχει στο διηνεκές. Εχετε ασχοληθεί καθόλου με αυτό το σενάριο? Το α) γίνεται είναι εφικτό με εφαρμογες προστασίας αρχείων, για το β) και το γ) δεν βρήκα βιβλιογραφία. Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα έχω το lenovo Ideapad A10 και ενώ λειτουργούσε κανονικά τις τελευταίες μέρες σταμάτησε να ξακινά πατώντας το power. Έκανα Hard reset και λειτούργησε για κάποια ώρα χωρίς πρόβλημα. Τερματίζοντας την λειτουργία του όμως δεν ξαναάνοιξε. ξαναέκανα Hard reset αλλά το είχε μάθει το κόλπο και το αγνόησε... Ύστερα αποσύνδεσα την μπαταρία και πάτησα το power όντας αποσυνδεδεμενο απο το ρεύμα ενώ προσπάθησα να μπώ σε recovery mode πατώντας συνδυσμούς πλήκτρων που βρήκα στο νετ αλλά εις μάτην. Τώρα το σύστημα πατώντας (κρατώντας το πατημένο κλπ) το power button δεν ανταποκρίνετε καθόλου όταν το συνδέω με τον φορτιστή δείχνει να φορτίζει κανονικά . Υπάρχει καμια ιδέα τι να κάνω για να τον επαναφέρω?
  3. xalaros

    Πρόβλημα με update των windows 7

    Πηγαινε στο ιστορικο των ενημερωσεων κ βρες τις ενημερωσεις που εχουν αποτυχει. Δεξι κλικ πανω τους κ λεπτομερειες. Θα σου εμφανισει τον κωδικο σφαλματος. Ο κωδικος περιγραφει το προβλημα που αντιμετωπισε η εγκατασταση κ διακοπηκε. Γραψε μας τον κωδικο να δουμε. Εινσι γνησια το windows?
  4. xalaros

    Αργό SONY VAIO PCG-71211M μετά από format

    Μου εχει τυχει μετα απο recovery ή και clean install να θελω κ 2 μερες συνεχωμενες για να εγκαταστησω ολες τις ενημερωσεις και στο ενδιάμεσο ο υπολογιστης να ειμαι αδυνατο να χρησιμοποιηθει. Μετα ομως συνερχεται. Θα σου προτεινα να κανεις ολες τις ενημερώσεις οσο και να παρουν κ μετα να δεις τον πως αποκρίνεται το συστημα. Αν παραμενει αργο κανε ενα clean boot στα windows φορτωνοντας μονος τις υπηρεσιες της ms χωρις καμια διεργασια για να βεβαιωθεις αν προλαλειτε απο καποια εφαρμογη τριτου κατασκευαστή.
  5. xalaros

    Microsoft Office για OS X

    Καλησπέρα... Σχετικά με τον ορθογράφο, η MS δεν βγάζει proofing tools για Office 2011 όμως υπάρχει αυτό που περιγράφει ο φίλος εδώ που θα μπορούσες να κοιτάξεις: http://macgeiremata.blogspot.gr/2015/03/word-2011-mac-update.html http://macgeiremata.blogspot.gr/2010_10_01_archive.html Στο Slideshow τι κάνεις (τι πατάς) και τι σου βγάζει (μήν. Λάθους, συμπεριφορα κλπ...)? Για το δεύτερο κάπου το είχα ξαναδεί αλλά πρέπει να το ψάξω!
  6. όντως έτσι είναι. Το έψαχνα καιρό και δεν είχα σκεφτεί να κοιτάξω στο control panel απο το Domain. έχει επιλογή να κάνεις το site redirect κατευθείαν. ευχαριστώ πολύ παιδιά
  7. Καλησπέρα, έχω μια απορία που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μήπως και μπορείτε να βοηθήσετε. έχω αγοράσει ένα domain name (example1.gr) το οποίο είναι ενεργό και υπάρχει ο web server με τα περιεχόμενα του(το πακέτο hosting που έχω αγοράσει είναι για ένα domain). Το site είναι λειτουργικό. Έχω όμως αγοράσει και ένα άλλο domain name (example2.gr) το οποίο και θέλω να "δείχνει" το example1.gr. δλδ όταν κάποιος γράφει την δεύτερη διεύθυνση να γίνετε redirect στην πρώτη. Το ερώτημα μου είναι εάν μπορώ να το κάνω αυτό και πως, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω άλλο πακέτο web hosting (ή και free). το redirect δλδ να γίνετε σε επίπεδο domain name(?)
  8. xalaros

    Προβλημα με λαπτοπ - Δεν ανοιγει

    λόγω πρόσφατης δικής μου εμπειρίας θα σου έλεγα να βγάλεις τον δίσκο και να δείς εάν bootarei σε έναν σταθερό, ή εάν τα αρχεία είναι προσπελάσιμα... μου είχε τύχει ακριβώς η ίδια συμπεριφορά και το έφτιαξα bootarontas απο linux και δουλεύοντας με την ntfsfix. Σε εμένα όποτε διάβαζε τον δίσκο στα Windows και σε δευτερο υπολογιστή, crashare.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.