Jump to content

cocob0ng0

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About cocob0ng0

  • Γενέθλια 25/05/1973

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cocob0ng0's Achievements

  1. cocob0ng0

    Σύστημα Ryzen 7 3700X

    με O/C δεν μπλέκω, ειδικά στης δουλειάς, οπότε δεν είναι θέμα οι θερμοκρασίες (είναι και ψιλοψυγείο στο γραφείο χειμώνα/καλοκαίρι και δεν είχα θέμα με θερμοκρασίες ποτέ εδώ). Για RAM θα το ξανακοιτάξω αρκεί να βρω καμιά μάρκα αναγνωρίσιμη κι όχι no name (παθών πιο παλιά κι έφτυσα αίμα μέχρι να δω από που μου έσκαγε).
  2. cocob0ng0

    Σύστημα Ryzen 7 3700X

    ok κατάλαβα, αν δεν είναι θέμα κάποιας περίεργης ασυμβατότητας όντως το θέλω για future proofing επειδη κι αυτο το μηχανημα θα μείνει στην εταιρεία μετα και οποιος το παρει ας μπορει εστω να κανει ενα μικροupgrade ή να μικροαλλαγούλα και να μη γίνει office pc. Άρα σε Gigabyte mboard μια χαρά μπορω ν αλλαξω καθως και καποιον πιο οικονομικο NVME (πχ δεν πηρα τον 3800X γιατι σε κάτι reviews έδινε αμελητέα διαφορά σε απόδοση για +80-100 ευρώ). Ήδη σε σχέση μ αυτό που δουλεύω τώρα θα ναι πύραυλος απλά κοιτάζω γι ασυμβατότητες ή πιο οικονομικές (αλλά αξιόπιστες) εναλλακτικές, ευχαριστώ για τα tips ?
  3. cocob0ng0

    Σύστημα Ryzen 7 3700X

    ευχαριστώ για την απάντηση, μνήμη λέω να ξεκινήσω με 32 τώρα και μετά από λίγο καιρό να την διπλασιάσω. Γιατί να μη θέλω x570;
  4. Καλημέρα, στο γραφείο κάνω επιτέλους ένα upgrade στο μηχάνημα που είχα για 3.5 χρόνια, ένα μηχάνημα i5 6500 με 16GB RAM στο οποίο μετά βάλαμε και μία GTX1070 αλλά τώρα πια δε πάει άλλο γιατί με μηχάνημα για σκέτο photoshop τριετίας που κάνω motion με παίρνει ο ύπνος στα renders. Χρήση είναι κυρίως motion graphics και 3D, όχι 4K μεγάλα projects, απλά HD clips κάτω του μισού λεπτού οπότε θέλω καλύτερο μηχάνημα αλλά όχι δα και το απίστευτο mainframe. Κάρτα γραφικών θα κρατήσω την ίδια προς το παρόν και διάλεξα τα παρακάτω να μου πείτε αν έχετε καμία ένσταση ή ιδέα για κάποιο κομμάτι: CPU: AMD Ryzen 7 3700X Box MBOARD: MSI X570 A Pro RAM: G.Skill Aegis 16GB DDR4-3200MHz (2X16GB) PSU: Corsair TX-M Series TX650M HDD: Samsung 970 Evo Plus 500GB HDD: Toshiba DT01ACA300 3TB CASE: Corsair Carbide Spec-02 Overclockings δεν θα γίνουν οπότε θα κρατήσω το stock ανεμιστηράκι που έρχεται με τον επεξεργαστή, είδα οτι το MSI board έχει ένα επιπλέον τετράπινο 12V για ρεύμα από το τροφοδοτικό (το λέει CPU2), το οποίο όμως δεν το δίνει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό και φαντάζομαι χρειάζεται σε περιπτώσεις overclocking κλπ οπότε δε με απασχολεί, σωστά;
  5. cocob0ng0

    Φθηνό κουτί που να χωράει την GTX1070

    ωραία, σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις, θα παω για το Carbide αφού οι τιμές τους είναι κοντά.
  6. cocob0ng0

    Φθηνό κουτί που να χωράει την GTX1070

    ωπ σορυ, την Palit GTX1070 8GB (κάτι με Super Jetstream λέει απ έξω) απ το λαμάκι με τις εξόδους που βιδώνει στην πλάτη του κουτιού μέχρι την άλλη άκρη είναι 28.5 εκατοστά (ζωή να χει)
  7. Καλησπέρα, πήραμε τελικά την GTX1070 για το PC μου στο γραφείο ... και δεν χωράει στο κουτί! Η ψύκτρα πίσω βρίσκει στη στήλη που μπαίνουν οι σκληροί δίσκοι οπότε πάμε γι άλλο κουτί. Θέλω αν μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο φθηνό κουτί, δεν με νοιάζει θόρυβος (είναι κάτω) και δεν χρειάζομαι αξεσουάρ (τροφοδοτικά, ανεμιστήρες κλπ), θα κάνω τράμπα ό,τι έχει ήδη το κουτί μου. Eυχαριστώ
  8. cocob0ng0

    [ AMD RyZen+ 12nm & X470 motherboards ] τον Απρίλιο

    μια ζωή AMD, μόνο στο τελευταίο σύστημα είχα βάλει intel και πάλι intel θα έβαζα και στο καινούργιο αφού η AMD είχε μείνει πίσω αλλά μετά τους Ryzen και ειδικά τη νέα σειρά επιτέλους επιστροφή στα παλιά καλά λημέρια (έλεος με τις τιμές της intel, όχι άλλο ξύρισμα)
  9. cocob0ng0

    [ AMD RyZen+ 12nm & X470 motherboards ] τον Απρίλιο

    Αν επιτρέπεται απο που το πηρες το mboard με το x470 chip? Δεν εχω βρει κανενα ακομα σε skroutz και μερικα πιο μεγαλα που κοιταξα (στειλ'το σε msg να μη λενε οτι κανουμε διαφημιση). Thx
  10. cocob0ng0

    [ AMD RyZen+ 12nm & X470 motherboards ] τον Απρίλιο

    Καλησπέρα, ήμουν στο τσακ να στήσω μηχάνημα πριν μια εβδομάδα με Ryzen και Nvidia 1070 (χρήση για δουλειά δλδ vfx + 3d, καθόλου gaming) κι ευτυχως πηρα πρεφα οτι σημερα βγαινουν οι νεοι Ryzen (και σε απιστευτες τιμες κιολας). Το κακό είναι οτι για να πετυχω μια αξιοπρεπη συμβατοτητα καλυτερα να παρω ενα x470 mboard αλλά ακόμα δεν βλέπω κάτι στην ελληνική αγορά. Έχει κανείς ιδέα πόσο καιρό να θέλουν ακόμα να βγουν αυτά τα boards εδώ; Σαν specs δεν έχουν και τρομακτικές διαφορές από τα x370 αλλά θα το προτιμούσα σχεδόν αποκλειστικά για τη συμβατότητα με τους νέους Ryzen.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.