Jump to content

giorgos_49

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About giorgos_49

 • Rank
  Nature is Life
 • Birthday 01/17/1971
 1. Ενώ εμένα μουκάτσε "all-in-one" κατά τύχη κι εμένα βέβαια πού να τόξερα όταν τον αγόραζα ότι θα ήταν τόσο ακριβός στην εκτύπωση και ότι για να τον γεμίσω θα έπρεπε να βγάζω τύμπανα και κυλίνδρους. Την επόμενη φορά εκτυπωτής με "bi-component toner" θα το ξέρω (γιατί ούτε εγώ την ήξερα την διαφορά και την λέξη). Δεν ήξερες δεν ρώταγες.:meeting:
 2. Συμφωνώ με τον saki το άρθρο αναφέρεται σε εμάς τους τελικούς χρήστες και πως μπορεί ο ένας να ενημερώσει τον άλλο. Αυτοί που πουλάνε ρεφίλ βεβαίως και θίγονται αν και δεν θα έπρεπε. Τα παιδιά που γράψανε το άρθρο, μας αποκάλυψαν μία εταιρία που μπράβο της έχει αναρτήσει δημόσια το πώς γίνεται το γέμισμα με οδηγίες και πώς εμείς οι τελικοί χρήστες μπορούμε αν θέλουμε να το κάνουμε. Σιγά που με ενδιαφέρουν εμένα τα μεγάλα εργοστάσια παραγωγής αυτά πουλάνε μόνο σε χονδρέμπορους και ρεφίλερς που δεν σου λένε πως γίνεται. Όπως γράφει και ο geocha η δυσκολία είναι ανάλογα με την κασέτα όπως στον HP 1215 που είναι μαζί και το τύμπανο και είναι πολύ δύσκολη. Αλλά όπως λέει και ο φίλος geocha σε κάποια άλλα μοντέλα είναι εύκολη υπόθεση. Η γνώμη μου είναι πριν κάνει κανείς παραγγελία να βλέπει της οδηγίες για να έχει μία εικόνα της διαδικασίας. Στα γερμανικά εδώ http://farbtoner.com/refillanleitungen.php Στα ελληνικά εδώ http://www.tonerfox.gr/download_instructions.php Αλλά και τις συχνές ερωτήσεις στα ελληνικά εδώ http://www.tonerfox.gr/faq.php (γιατί ποιος ξέρει γερμανικά) που αναφέρουν αυτό που λέει ο geocha για τις κασέτες "all-in-one cartridges" ή τις απλές. Σε όποιον φαίνεται δύσκολο απλά παραγέλνει μία έτοιμη γεμάτη και καθάρησε.
 3. Μήπως θα έπρεπε να προσέξουμε λίγο με τους αριθμούς. Εννοώ να μην βασιζόμαστε μόνο σε αυτούς. Γιατί το τελικό σύνολο της εικόνας που προκύπτει μετράει. π.χ. στον ήχο το ΣιΝτι στους αριθμούς είναι τέλειο αλλά αν ακούσει κανείς ένα καλό βινύλιο είναι πιο όμορφο ο ενισχυτής τρανζίστορ στους αριθμούς είναι πολύ καλύτερος από έναν λαμπάτο όταν όμως ακούσεις έναν λαμπάτο ε δεν έχει καμία σχέση με το τρανζίστορ. Μήπως είναι κάπως έτσι και στις οθόνες και τελικά πρέπει ο αγοραστής να βλέπει και να συγκρίνει με τα μάτια του το τελικό συνολικό αποτέλεσμα που μία οθόνη παράγει αλλά και την συνολική αίσθηση που του δίνει πριν την αγοράσει. Λέω μήπως.
 4. "20012" ήταν φοβερή... τέλειες σκηνές. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
 5. Και από μένα ένα μπράβο στους "άγνωστους γνωστούς" αυτού του φόρουμ που είναι εκεί στο υπερπέραν κάνουν τις πρωτότυπες αυτές δοκιμές και μας βοηθάνε με τέτοια άρθρα. Η γνώση πρέπει να μεταδίδεται και αυτή είναι πραγματικά η μαγεία του διαδικτύου. :clap:
 6. Καλησπέρα Με εντυπώσεις Σήμερα γέμισα την δεύτερη κασέτα (Κίτρινο) σε έναν HP 1215 όπως είχα γράψει θα σας πώ εντυπώσεις. Λοιπόν στην πρώτη κασέτα μπλε ζωρίσττικα άν και πρώτα έλυσα μία δοκιμαστικά βάση οδηγίας http://www.tonerfox.gr/download_instructions.php Λοιπόν στην πρώτη θα έγραφα ότι είναι δύσκολο έως αδύνατον και καλύτερα να έπαιρνα τις ανακατασκευασμένες που ήταν και σε καλή τιμή. Εφόσον όμως είχα πάρει το σετ φιάλες λόγο του ότι ήταν πιό συμφέρων έπρεπε να τις καταναλόσω και σήμερα γέμησα και την κίτρινη. Λοιπόν σήμερα μπορώ να πώ ότι ημουν πιό άνετος αν και πάλι δυσκολεύτηκα τελικά σε όλα τα πράγματα είναι να πάρεις το κολάι που λένε είναι και να καταλάβεις και την κασέτα σου πως δουλεύει. Το μυστικό στην συγκεκριμένη κασέτα είναι πιστεύω στο μαχαίρι διανομής στο βήμα 5-8 της οδηγίας πώς θα το βγάλει κανείς θα το καθαρίσει και θα το ξαναβάλει στη σωστή θέση αλλά και στον ελαστικό κύλινδρο διανομής τόνερ να μην έχει φθαρεί και βεβαίως να μην τραυματίσει το τύμπανο και να μήν το βλέπει το φως. Απ' ότι διάβασα μετά όμως εδώ http://www.tonerfox.gr/faq.php την συγκεκριμένη κασέτα μάλλον για να την ξαναγεμίσω πρέπει να αλλάξω τον κύλινδρο τυμπάνου γιατί γράφει "1. Κασέτες Τόνερ, που έχουν ενσωματωμένο τον κύλινδρο τυμπάνου, δεν θα πρέπει να ξαναγεμίζονται περισσότερο από 1 φορά διότι το τύμπανο είναι από τα τμήματα εκείνα που φθείρονται ιδιαίτερα.". Παντός το γέμισμα του συγκεκριμένου μοντέλου θα το συνιστούσα μόνο σε κάποιους που έχουν τον ανάλογο χρόνο να ασχοληθούν όχι σε επαγγελματίες (αυτοί καλύτερα να πάρουν μία έτοιμη γεμισμένη). Εξαρτάτε βέβαια απ' το μοντέλο εκτυπωτή που έχει κάποιος γιατί απ' ότι είδα σε άλλα μοντέλα οι κασέτες είναι πιο εύκολες στο γέμισμα (χωρίς κυλίνδρους τυμπάνου και διανομής τόνερ) όπως στο συγκεκριμένο μοντέλο, γι' αυτό να βλέπετε πρώτα τις οδηγίες γεμίσματος πριν το επιχειρείστε. Κάτσε να γεμίσω και τις υπόλοιπες και θα σας πω αν θα ξαναπάρω το σετ των 4ων χρωμάτων. οι έτοιμες κασέτες να ξεμπερδεύω (μπορεί μετά το τρίτο και τέταρτο γέμισμα να έχω γίνει πιο άνετος).
 7. Απ’ ότι είδα στις οδηγίες για τον HP 1215 από τις εικόνες γιατί γερμανικά δεν καταλαβαίνω δεν είναι και τόσο δύσκολο, αλλά και να χαλάσω και καμία κασέτα έχω κρατήσει παλιές άδειες. Σε μια τέτοια παλιά λέω να κάνω την πρώτη δοκιμή για να πάρω τον αέρα της υπόθεσης. Ο Έλληνας αντιπρόσωπος μου είπε ότι οι οδηγίες που θα παραλάβω θα είναι στα ελληνικά και ότι μέχρι τέλος τις βδομάδας θα τις έχει δημοσιεύσει και αυτός στην ιστοσελίδα του στα ελληνικά. Τελικά είναι κάτι σαν φιλοσοφία ΙΚΕΑ όπως είπε κάποιος παραπάνω, παίρνεις κάτι σε καλή τιμή γιατί βάζεις κι εσύ ένα χεράκι. Γλυτώνεις τα εργατικά που λέμε (γι’ αυτό τα πείρε ο επαγγελματίας του χώρου) αν και δεν θα έπρεπε γιατί απευθύνετε σε ανθρώπους όπως είμαστε όλοι εμείς που λέμε ότι "πιάνουν λίγο τα χέρια μας" και δεν απειλεί τους επαγγελματίες. Και απ' ότι φαίνεται στην συγκεκριμένη κασέτα δεν χρειάζεται να την τρυπήσεις. http://www.farbtoner.com/anleitungen/Refill-Anleitung_HP1215_mit_Chips.pdf
 8. Καλησπέρα Με το που διάβασα το άρθρο είπα εδώ είμαστε και αναρωτιόμουν πάντα πως το κάνουν. Μιας κι έχω και εγώ τον HP 1215 και διαβάζοντας το άρθρο είδα στην σελίδα της Γερμανικής εταιρίας αλλά και στην σελίδα του εδώ Έλληνα αντιπρόσωπου ότι το οικονομικό όφελος Ανακατασκεμένων κασετών (43 ευρώ) με ορίτζιναλ (56 ευρώ) στις τέσσερις κασέτες είναι 62 ευρώ, το οικονομικό όφελος δηλ. όχι πολύ μεγάλο. Αν όμως τις ξαναγεμίσω μόνος μου στις τέσσερις η διαφορά είναι 150 ευρώ ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Λέω λοιπόν να δοκιμάσω να της ξαναγεμίσω με τις οδηγίες. Αύριο θα επικοινωνήσω με την ελληνική εταιρία και θα έχετε νέα μου για τα αποτελέσματα. Πιστεύω να τα καταφέρω και να γίνω κι εγώ ένας «Γκουρού» του εκτυπωτή μου, Μην με παρεξηγήσουν οι «επαγγελματίες» του χώρου είναι για προσωπική χρήση.
 9. πρόσεξε γιατί το πρώτο λίνκ δεν δουλεύει βγάζει λάθος.
 10. Και σε μένα η παρακάτω με έχει πρήξει Global Greece [[email protected]]
 11. Πάμε για παντοκρατορία "Google" μάλλον κακό στο τέλος θα είναι. Η "Google" αρχίζει και κινείται μονοπωλιακά (βγάζει και δικό την Browser). Θα γίνει όπως την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία που στο τέλος έπεσε. Όπως τώρα την Αμερικάνικη που κι αυτή σε μία νυκτί έπεσε.
 12. Εγώ πάντως που έχω αλλάξει 3 λαπτοπ θα έπαιρνα Acer ή HP είναι πάντα οικονομικά και σε καλή ποιότητα κατασκευής. Μην ξεχνάτε ότι στο λάπτοπ παίζει η ποιότητα κατασκευής τον ποιο σημαντικό ρόλο (είναι όπως τα κινητά που τα έχεις μαζί σου τα ανοιγοκλείνει κλπ). Στο πρώτο μου χάλασε η οθόνη έσπασε στο σημείο που ανοιγοκλείνει κακά πλαστικά (καθαρά θέμα ποιότητα κατασκευής). Στο δεύτερο μου χάλασε πίσω το βύσμα του ρεύματος ξεκόλλησε-έσπασε (πάλι καθαρά θέμα ποιότητα κατασκευής).
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.