Jump to content

Azzerki

Premium Members
  • Posts

    85
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Azzerki

  1. Azzerki

    Intel SSD

    Mικρη ?Πως θα ταν η μεγαλη δηλαδη? Δεν θελω να το μαθω..
  2. Azzerki

    Intel SSD

    Μαγκες ειπα να τρεξω ενα bench για το καλο για να δω πως παει ο ssd μου μετα απο ενα μηνα και παρατηρησα πτωση σε 4Κ δειτε... Να ανησυχώ?
  3. Azzerki

    Intel SSD

    Παιδια τα πρωτο μου bench..Δεν εχω πειραξει τιποτα μονο καθαρο install widnows 7.. Πως τα βλεπετε τα πραγματα? Δεν ασχολουμαι με bench απλα αν δουλευει σωστα ενδιαφερομαι.. Intel x25M- 80gb
  4. Azzerki

    Fallout 3

    Miας και το arcania μου κανει νερα λεω να αρχισω το fallout..Θελω να το αρχισω σωστα :dance3: οποτε να βαλω καποιο patch πριν το αρχισω?οσο για τα dlc χρειαζετε να τα βαλω απο τωρα?Και αν τα βαλω πρεπινα τα ενοργοποιησω εγω κατα την διαρκεια του παιχνιδιου ή μπαινουν μονα τους οταν ολοκληρω8ει το κανονικο παιχνιδι?
  5. Azzerki

    Official Windows 7 Thread

    Τις τελευταιες μερες εχει παρουσιασ8ει ενα προβλημα οταν εχω ενα προγραμμα ή εφαρμογη ανοιχτη οταν παω να ανοιξω και αλλο προγραμμα, το προγραμμα που εχω ηδη ανοιχτο μπαινει σε λειτουργια (Not responding) . Οταν ανοιγει και αυτο που ανοιξα τελευταιο ολα μια χαρα παλι. Απλα στο διαστημα που ανοιγει το νεο προγρμμα ολα τα αλλα κολλανε ,παει σε κατι το μυαλο σας?
  6. Azzerki

    Official Windows 7 Thread

    Pff...460*460 απλα το ανεφερα ως παραδειγμα.Απλα η8ελα να διαμορφωσω λιγο το desktop.Να βαλω δηλαδη μεγαλα εικονιδια σε προγραμματα-παιχνιδια που χρησιμοποιω..
  7. Azzerki

    Official Windows 7 Thread

    Παιδια ξερει κανεις αν μπορουμε μερικα εικονιδια στην επιφανεια ερφασιας να εχουν μεγαλυτερο μεγε8ος απο τα αλλα?Δηλαδη πχ να βρω ενα εικονιδιο του firefox σε 460*460 και να μου το δειχνει με αυτην την αναλυση και μεγε8ος .Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος..
  8. Azzerki

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Τωρα παιζω mafia 2 και darksiders..Eχω και Stand by το dragon age..
  9. Azzerki

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Azzerki,, Aν μπορεις απαντησε μου στο Pm που σου εστειλα .Ευχαριστω Αν μπορει καποιος να μου πει ποιοι ειναι οι καλυτεροι drivers για gaming και ταινιες ομως τα ρολογια σε 2d να μενουν 157/300.Οσο για τa profiles που λετε δεν εχω καταλαβει ακριβως τι γινετε αν μπορει καποιος ας μου λυσει αυτες τις αποριες εστω και μεσω Pm οταν μπορει..
  10. Azzerki

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Παιδια αν μπορειτε πειτε μου λιγο ποιοι ειναι οι τελευταιοι stable drivers(αν ειναι του ΑΤΙman ακομη καλυτερα) για την 5770 γιατι μαλλον εχω μηνει λιγο πισω..Δεν ασχολουμε με BEnch απλα παιζω αρκετα παιχνιδακια και ταινιες, θα η8ελα την καλυτερη δυνατη αποδοση ποιους λετε να βαλω? Τωρα εχω αυτους..8α δω διαφορα σε fps με καινουργιους?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.